ממש פגועה!!!!!!!!!!

sarah37

New member
ממש פגועה!!!!!!!!!!

אני ממש קרועה..על סף דמעות חמות שעומדות לי על העניים!!!
אני ואחות של בעלי גרים באותו עיר באותו רחוב באותה בניין אני קומה ראשונה והיא שלישית[תכיף אסביר למה הדגשתי]
כמובן שחמותי באה לבקר כמעט כל יום והיא פעמים בודדות בחודש דופקת לשניה להגיד שלום ועולה ברוב המיקרים פשוט לא היא עוברת לייד הדלת וזהו..
המקרה ששבר אותי זה שעכשיו 2 גיסות באו לבקר מעיר אחרת עם הילדים וחמותי הם עלו אליה ואפילו לא דפקו להגיד שלום ואני שומעת אותם במדרגות ונשברת כאילו מה הבעיה שלכם לקפוץ להגיד שלום?! מה קרה למה אתם
עושים אותי כ"כ שונה לא משתפים אותי בכלום פשוט כואב לי הלב כבר כי זה שנה וחצי ככה ואני שותקת ושתוקת ועכשיו התפוצצתי..בעלי יודע מזה והוא פעם זרק מילה לאמא שלו והיא אמרה שזה ממש שטויות אווף אני שונאת אותםםם
תגידו לי אתם מה עושים במצב כזה?!? קשה לי כבר.

שלום

נגבי את הדמעות.
תנשמי עמוק. ברצינות אני לא צוחקת.
ואחרי שתרגעי, תשמעי. אף אחד לא עושה לך דווקא. אולי היא חושבת שזה מפריע לך? אולי הן לא מרגישות מספיק קרובות אליך? אולי יש סיבה אחרת שבגללה היא נמנעת מלהכנס אליכם? אין לי מושג. אבל חמודה,
אין לך בכלל מה להפגע ולהתמוטט מזה.
במקום להשאר בבית ולהתפוצץ, אולי נסי את לצאת להזמין אותה אליך כשאת שומעת אותן במדרגות? תגידי להן שמעתי אתכן באו תכנסו אתן מוזמנות בשמחה ותראי את תגובתן.
בגישה חיובית ושמחה לא בעצבים.

שיהיה לך שבוע נפלא מלא אהבה

sarah37

New member
למרות שזה קשה

נכון תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה!!
רק שזה דיי כואב שזה קבוע ככה וגם אני מנסה הכי להיות איתם בקשר טוב אני ינסה לקחת את זה לצד החיובי כי אין לי ברירה גם ככה תודה על העצות הנפלאות!!!

אולי השאלה שלי קצת תמימה...

אם את שומעת אותם עולים למה את לא עולה גם?

אמרו לך בפירוש שאת לא מוזמנת?

תראי במצבי אנחנו דיי דומות אני גרה צמוד לחמתי ומימול גרה גיסתי (בתים פרטיים)
אם אנחנו שומעים מישהו מגיע לאחד הבתים שגם אנחנו מכירים אני/חמתי/גיסתי אז כולם באים גם
ושואלים אם להביא משהו...ככה בכיף בקלילות.
(יוצא מן הכלל אורחים שלא מוכרים לאחרים-כמו חברים מהעבודה וכד')

פשוט תכיני עוגה ותעלי גם, אם חיוך גדול תדפקי בדלת ותגידי "נשמע שמח אצלכם הבאתי עוגה"

השאלה שלי כזאת? האם היא עולה לבתה

גם כשבעלך בבית...(הבן שלה?)...

או שהיא עולה לבתה רק כשאת בבית???

אין לך סיבה להעלב...הרי זה טבעי שהיא תעלה לבתה ולא לכלתה!!
ומעבר לזה, האם היא מחרימה אותך תמיד או שהיא ניכנסת לפעמים???

הגיסות...הן גיסות שלך, אבל אחיות של האחות שגרה מעלייך...אז למה להעלב...

מסקנה: נגבי את דמעותייך...כשאת שומעת את הגיסות מגיעות תעלי גם את למעלה!!!

בלי לפגוע ולהוסיף לך על מכאובך...אך מי שנוטה להעלב מוצא גם סיבה...חבל שכך...

הדסהש1

New member
פשוט תתקרבי לגיסותייך.תזמיני

לביתך ותראי את התגובות.זה אומר גם לגבי חמותך.
תערכי מפגש אצלכם בבית?

sarah37

New member
ברור!! אני חולה על לארח אבל היא כל יום באה

אז אני אומרת כל פעם אולי מחר היא תקפוץ זה מבייש אותי לפתוח לה את הדלת ולהגיד לה בואי -ז"א שהיא תעשה מה שהיא רוצה אני לא אלחץ עליה לבוא אם היא לא רוצה

רות מלר

New member
רב נסתר על הגלוי

אולי היא לא רוצה להפריע ? כי את לא הבת שלה?
השאלה היא (ואת לא צריכה לענות לי אלא רק לעצמך) איך היא מתנהגת כשאתם נפגשים אצלה בבית - את בעלך יחד עם הבנות שלה ?
אם אצלה בבית היא בסדר עם כולם- תעברי הלאה

אם גם אצלה היא לא נופת צופים- תעברי הלאה- את לא יכולה לחנך את העולם, הכי חשוב שתמצאי מקום בו יהיה לך טוב,

וחלילה מלהתריס או להמנע מלפגוש אותה
אני יודעת- צריך עור של פיל- אבל ככל שאת תרוצי פחות אחריהן יגדל הסיכוי שהן תרצנה את חברתך
וגם אם לא- את לא תרשי לעצמך למות מזה

sarah37

New member
אני מסתדרת איתן מצויין יש לי קשר מעולה עם

הגיסות למיד אני עולה אלין רק שמידי פעם יהיה נחמד אם הם לא יעלו כל המזמן ויתארחו אצלי קצת..בכל אופן היום אני נפגשת איתה בגלל שלנכדה שלה איינית של בעלי יש יומולדת אני מקווה להתעלם ממנה

רחליקה האחת

Member
מנהל
הכאב שלך ברור לי

ומכאן אני שולחת לך חיבוק.

אני מבינה שכואב לך מאוד עניין ההתעלמות.

כאב הדחיה הוא בלתי נסבל כמעט.

תחושת הנידוי מפרקת מבפנים.

אני גם מבינה שקשה לך למצוא דרך לגשר על הפער ולערוך בירור רגוע.

החלק הטוב הוא שהם לא מפתיעים אותך ותופסים אותך לא מוכנה...

אינני יודעת מה הרקע למצב אך בהחלט מבינה את כאבך ומייעצת לך להחליט

שהם לא מרכז היקום. אינך חייבת להשתייך למשפחת הבעל בכל מחיר.

בלאו הכי כאב הוא מחיר גבוה מאוד!!!

הם לא מרכז היקום ולכן אין טעם לכמוה למעט יחס/תשומת לב מהם.

נסי להחיל הגיון זה על רגשותייך .אולי זה ייקל עלייך.

חישבי עוד מתי בעבר חשת כך, כיצד הגבת/פעלת והאם זה עבר. אולי תגלי טכניקה עצמית יעילה.

sarah37

New member
וואי מרגשת!

הם לא מקור מעייני אני צריכה להבין את זה רק כשיבאו בע"ה הילדים אני מקווה שזה ישתנה ולא אקח את זה עוד יותר קשה שכיביכול הסבתא שנמצאת פה לא באה. יש לי קשר מצויין עם חמי והמשפחה רק חמותי היא כזאת שאכפת לה רק מהבנות שלה ולא יותר מיזה וזה מאכזב
כי אני כמהה לקשר טוב עם חמותי אבל כזה מופיעה ככה בא לי לא יודעת מה לעשות..

yellow feather

New member
מה שאני הייתי עושה במצב כזה:

מברכת הגומל בכל פעם שהחמות הייתה עולה למעלה בלי להטריד אותי.
אני לא הייתי רוצה להיתקע לחצי שעה- שעה שיחה משמימה עם חמותי כמה פעמים בשבוע.
אני לא הייתי רוצה לתת לחומותי הזדמנות לחטט אצלי בבית.
לא הייתי רוצה לתת לה פתח להעיר הערות על הניקיון בבית, על האוכל או על היחסים ביני לבין בעלי/בנה.
אני גם לא הייתי רוצה שחמותי תתערב בגידול וחינוך ילדי לכשיהיו.

למזלך, חמותך שומרת דיסטנס - יש פה הרבה מאוד נשים שהיו מתחלפות איתך בשמחה.

ולסיום, אשאל אני שאלותיים, האם את עולה מידי פעם לגיסתך? איך הקשרים בינכן? אתן חברות?
וכשההורים שלך באים אליך, הם עולים לומר שלום לגיסתך? אם הם לא עולים, למה הם לא עולים?

תהייה

למה ההורים שלה, שלא קשורים לגיסתה בשום דרך שהיא, צריכים לעלות לגיסה להגיד שלום? ההורים של בעל הגיסה באים אליה להגיד שלום? היא מצפה לזה? מה הקשר?

עם כל השאר אני מסכימה.

yellow feather

New member
אם כבר נימוס אז עד הסוף

הרי ההורים שלה מכירים את אחותו של הבעל, אז לפי ההגיון של השואלת, לא ראוי שיעלו לומר שלום?

האמת היא שאני לא מצליחה להבין למה השואלת מחפשת צרות בכוח.

ושוב

אני מסכימה עם חלק ממה שאת כותבת, בשאלה על הצרות בכח

אבל יש הגיון בשאלה למה החמות שקשורה אל השואלת לא מציעה לה להצטרף לבילוי המשפחתי או לכל הפחות אומרת לה שלום, לבין לבקש מגורם 3 שלא קשור משפחתית לעשות את אותו הדבר.

אני גם לא מאמינה שזוג הורים אחד צריך להזמין זוג הורים שני לבת מצוה של הנכדה שלהם,מילא לחתונת ילדיהם אבל מעבר? לא מאמינה בזה (אלא אם כן יש קשר חברי מאוד בין 2 המשפחות)

למעלה