ממש נימאס...............

בלי הרבה קלישאות...

בלי ציטטות של מיופייפי נפש עם למבורגיני... בלי הגדרות ומילים גבוהות עאלק,שמצביעות על "קראתי המון-אני משכיל"... ככה פשוט.נקי. גמני מאמינה ככה. נעים היה לי לקרוא.

old friend

New member
קצרצרים

מערכון אחרון בדיוק לפני שתי דקות. "מה ההבדל בין רשיון נהיגה לנישואין? - רשיון נהיגה פג אחרי חמש שנים" בדיחה של שמוליק. ריקי קמה משם עם דמעות בעיניים, קרן אומרת לו, לפעמים אתה כזה חמור. שמוליק לא מבין למה היא בוכה ואז מוני "יש לה מקרה של נישואין במשפחה" שמוליק "ריקי, לא ידעתי.. מצטער". זה לא שלי, זה שלהם.

ב ד ר ך

New member
כולם ?

" כולם אומרים כל מיני דברים .." יש שיר כזה. אני משערת שייש הבדל בין אלה המציאות נכפתה עליהם ובין אלה שבחרו במציאות הזאת.

ומה על אלה ש

הגירושין ניכפו עליהם? והם חיים ללא סליחה לעצמם ולחיים עצמם? כמה להם קשה לשרוד? לווא דווקא מהצד שבחר בדרך זו מה איתם?

../images/Emo24.gif רחלי כפרה שלי!

לא מבינה בפילוסופיה באהב כבר מזמן הפסקתי להבין וזוגיות...כל מילה מיותרת... רק יודעת שאת אישה מיוחדת חכמה שמצליחה להגיע לתובנות מכל סיטואציה, אז.....קבלי חיבוק נשיקה וים של געגועים.

החלטה

זה לא שמישהוא רצה שתתנפץ לו המשפחה - זו בחירה כתוצאה של אילוצים. לדעתי ההחלטה לנפץ משפחה היא בחירה ברע במיעוטו. וגם כשזה במיעוטו זה עדיין רע. עכשיו.. זה לא שכול חיינו נסתובב מדוכאים ומבועסים מהחיים. משלימים עם התוצאה ואז האושר חוזר. נו.... החיוך ההישרדותי שלך... את בטוח מבינה על מה אני מדברת. לא חושבת שזה רע. לא בטוחה שזה האידאל. אבל אלו החיים.

EFRATY10

New member
מה שבטוח ,כמו שסבתי המנוחה

נהגה לומר:"אף אחד לא בורח מטוב".

R a c h e li

New member
מכוון שאין לי ממש כוח לענות.....

אסכם את דבריי כך מתברר שהממוצע הוא אחד מתוך 3 נשואים מתגרשים במדינתנו ובכל אופן ברור לי שגרושים או יותר נכון פירוק משפחה באה לא תמיד כבחירה מה שלי טיפה מציק זה היפיופ של המציאות בה אנחנו חיים לא אני לא מיפה האופטימייות שלי מובילה אותי לחיים נעימים אבל אפשר בכל זאת לאמר שאם הייתה לי ברירה אחרת .....הייתי מעדיפה שהוא יהייה שותף מלא לגידול ילדינו להמשך איזונם בואו רגע, לא ממש רוצה לחזור אליו כי כרגע. הוא בן זונה לא קטן לא אני כאן חשובה אלה ילדיי אזזזזזזזזזזזזזז זהו
איך ממשיכים
בקיצור עוד כוון מחשבה ששוב יכולה להוביל לאין סוף תובנות וכמובן והפעם אם גבריאל נכנס בי אני הורגת אותו

איפה ראית יפיופ?

דפי הפורום הזה מלאים בקשיים שאנשים מביאים לכאן בעקבות פרוק המשפחה. יכולה לתת דוגמא ליפיופ?

R a c h e li

New member
לא ממש לא יכולה הרגע אני עייפה

בפעם הבאה כשאשתחרר מהחרא שלי

רחלי ../images/Emo24.gif משהו חם מהתנור

שפשוט התחבר לי להודעה שלך. הערב, החזרתי את הבן למושב בו גרתי המון שנים, כמה נשים מבוגרות "עשו" הליכה, נופפו לי לשלום, חוץ מאחת שלא זיהתה אותי כל כך אמרתי לה "זהו??? שוכחים??" ענתה "לא כפרה עליך, פשוט הרבה זמן לא ראיתי אותך, כי אתם פרודים, זה לא טוב להיות פרודים, נו ותגידי היה עדיף לך להשאר לבד?" הייתי המומה מעצם השאלה, אבל גם הבנתי מאיפה באה השאלה שלה? וכאן פשוט ההודעה שלך עלתה לי מול העינים וחייכתי. "כן כן, בטח שעדיף לי, מי אמר שביחד יותר טוב????" עניתי. עשתה פרצוף כזה
, כאילו מה אני מבינה בחיים שלוים ובטוחים. וזה ככה אצל כל מי שלא בצד השני כי הוא פוחד מהצעד/לא בשל/אופטימי מידי. אז לא מייפיפת את החיים החדשים שלי, אבל בהחלט רואה בהם המון יופי ולמדתי שיש כאלו שהילדים שלהם לא ממש חשובים להם, גם את זה למדתי, ואת גם צריכה להבין, את החשובה, את הראשונה כי ברגע שתהיי הראשונה, תוכלי לתת לילדים שלך את "מסיכת החמצן" ואני בטוחה שעם כל הקושי של היום, את תמשיכי להיות שם בשבילם, וזה הכי חשוב, כי הוא יצטרך לתת את התשובות מתי שהוא לילדיו שלו, וזה כבר לא שלך

אז קודם לסטטיסטיקה

והיא אומרת אחת משלוש חתונות נכון להיום יתגרשו תוך שש שנים...ולמה זה חשוב להדגיש,כי נשואין של שש ומעלה,נופל אחוז הגרושין לאחד משמונה,שהוא עליה רק באחד בחמישים שנה האחרונות.{אחד מתשע בשנות השיבעים}מה שמלמד אותנו שאין זה הממיסד שקורס,אלא רק מערכת קבלת ההחלטות של הדור העכשווי,והקלות של הפירוק. לך אישית,ומכוון שלא נופלת בקטגוריה הזו,שולח נשיקה ומודה אוהב גם אוהב,בדרכי כמובן,כי בכל זאת,יופי של ים.

ז מה עדיף ? וסליחה שאני מתפרצת

להמשיך לחיות בחרא ? להמשיך לטמון את הראש באדמה עד יעבור הזעם ? להמשיך לחשוב שזה זמני..ואולי יהיה טוב יותר ? מה המחיר ? יש מחיר ? לחיי משפחה מנופצים .. לחיי של מתח חסרי אהבה? וודי אלן ? לא קראתי את הודעה ההיא ,, קראתי את זו וזה מה שעלה בי ,,, וסליחה שהתפרצתי בדלת פתוחה...

ואולי אתם מפספסים?

אולי בכלל הסיפור הוא לא אם להתגרש או לא אלא איך? הוא לא אם להישאר או לא, אלא שוב, איך? אפשר להראות דוגמאות אשר מציגות כל אחת מהבחירות לרעה או לטובה, אך בסופו של דבר הכל מסתכם ב"איך". רחל, ראיתי דאגה לילדייך בתגובת סיכום ובתור ילד להורים גרושים טריים (שנתיים) ובתור גם אדם בוגר שראה את תהליך השתנות המשפחה שלו מול עיניו אגיד לך כזה דבר - הגירושין של הורי היו ברכה לעניות דעתי, אך הם הצליחו להפוך אותם לקללה בהתנהגויות שלהם וכך גם היו הנישואים שלהם כשמסתכלים על זה. לכן, לדעתי הכל מסתכם באיך עושים את הדברים ולא מה עושים כי הדברים לא שחור ולבן וניתן להוציא את הטוב מכל דבר, אך גם את הרע. שיהיה בהצלחה בצורה שתעשי את הדברים.

למעלה