ממש מתסכל..

ממש מתסכל..

החלפתי עורות לטמטמים היום פעם ראשונה בחיי (לסנייר הספקתי כבר 4 פעמים..). עשיתי את זה ע"פי הסרטונים ההם מיו-טיוב שפורסמו פה לפני שבועיים. בדיוק כמו עם הסנייר,אני מרגיש שאין לי מושג מה אני עושה... העורות מגיעים לצליל מסויים,מעאפן,ואני לא יודע עם זה חרא של עורות,מערכת מחורבנת (זה בטוח) או שלי אין מושג מה אני עושה. אז אני מנסה לשחק עם זה,וקצת עם הרזוננטים,וזה יוצא יותר חרא.. מה עושים? איך יכולה להיות לי אינדיקציה שאני משיג את המיטב מהצליל שאני רוצה?

ככה:

עורות "רמו אנקור"- אמרו לי שהן לא רעות בכלל יחסית לארץ המוצא שלהם על מערכת פרל פורום. אני רוצה צליל כמה שיותר עמוק. בסביבת המטאל..

dudester

New member
עורות רפויים - צלילים נמוכים.

שישבו על הטבעות, אבל אל תמתח אותם. ועורות תחתונים אני אוהב גם די רפויים בשביל רזוננט טוב. זה אמור לעבוד.

תופיסט1

New member
עורות למטאל

אם אתה מנגן מטאל ואוהב פאוור שים עורות של פינסטרייפ או פאוור סטרוק.. זה ייתן לך את האפקט הרצוי. עכשיו לגבי האנקור של רמו.. אלו אותם עורות רק שמיוצרים במזרח כך שאם תקנה רמו אמריקאי תשלם על כל עור כפול. זה כל ההבדל

WinterZ

New member
בוא אחי נלך צעד צעד..

דבר איתנו בפרטים: איזה עורות ? (רמו אנקור לא עוזר, זה רק שם של חברת הבת של רמו) שמן כפולים? דו-שכבתיים ? חד-שכבתיים ? לבנים ? שקופים ? (תנסה לענות על הכל כלומר: לבן, דו-שכבתי לדוגמא) ולאיזה סאונד אתה רוצה להגיע ?

אחלה

המערכת,כאמור,פרל פורום. עורות רמו אנקור עם שמן כזה באמצע,אז אני מניח שזה דו שכבתי.. שמתי אותם על הטמטמים שאני מנגן איתם,שזה 12,16. רזוננטים די ישנים,אבל לא בלויים של פרל נדמה לי.. שאר הציוד,שיהיה: הייאט 14' AVEDIS, מצילות זילדג'יאן K DARK 15', ו18' COSTUME, ספלאש 10' טורקיש רוק-ביט,צ'יינה 16' רוק-ביט, רייד 20' פייסט פאואר משהו.. דאבל פדל של פורום. הסאונד של הבייס דראם לא עמוק כמו שהייתי רוצה אבל סבבה. אני רוצה צלילים כמה שיותר עמוקים. ההיפך מג'אז כמה שאפשר. אמממ...עוד משו?

GhostDrummer

New member
אוקיי...

תנסה לעשות מה שגל אמר, להרפות את המתיחה גם בצד הרזוננט וגם בצד השני. אם לא, אז תנסה למתוח בצד הרזוננט ולהרפות בצד השני. מה שאני עושה זה מותח את העור עד הסוף (בשני הכיוונים), ואז לאט לאט מרפה עד שאני מקבל את הסאונד המועדף.

GhostDrummer

New member
עוד משהו...

אל תתייאש, זה שעות של עבודה לעשות את זה. אני עד היום לא בטוח שאיך שכיוונתי זה הסאונד שאני רוצה.

V e N o M 2 0

New member
גוסט...אין מכשיר כזה שאמור

לעוזר לכוון את התופים? נראה לי אני אקנה כזה...כמה צעצוע כזה אמור לעלות?

V e N o M 2 0

New member
תומר...תגיד..

ע"פ איזה לוגיקה המכשיר הזה מכוון את התופים? ותאכלס - הוא אמין?

Vdrums

New member
אני לא מכיר את המכשיר.

אבל תנסה לחפש בפורום אני בטוח שמישהו פעם קנה את זה וכתב על זה. אולי ספידי.

WinterZ

New member
מכוון על פי לחץ.

מגדירים לו לחץ מסויים, וככה אתה יכול לכוון כל לאג אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק (כמובן שזה עבודה של 10 דקות, כי כל כיוון שאתה עושה משנה את השאר.. ככה שצריך לעבוד קצת)

WinterZ

New member
אם אתה מזמין מחו"ל..

תודיע פה, למה יש מצב שאני ועוד מישהו נזמין איתך יחד (נשלם גם עלויות יחד איתך של המשלוח כמובן).

ron2561

New member
וואלה אני בכיף מצטרף אליכם לקנייה

כי אין לי מושג איך עובד כל הקטע של ההזמנות מהאינטרנט והמשלוחים מחו"ל .

למעלה