ממש מתחיל ב- C

moshesan

New member
ממש מתחיל ב- C ../images/Emo101.gif

אני מנסה ללמוד C לבד, ולא כל כך הבנתי את הקטע של המחרוזות :(( מישהוא יכול להסביר לי מה לא בסדר בסקריפט שלי?
#include <stdio.h> #include <conio.h> int thelen(int len[]); int *add(int first[], int second[]); int main(void) { int c[20],cc[20],ccc,i=0; printf("Your first string: "); scanf("%s\0",&c); printf("Yout second string: "); scanf("%s\0",&cc); printf("\nThe first is: %s\0", c); printf("\nThe second is: %s \0", cc); printf("\n\nThe first len is: %d", thelen(c)); printf("\nThe second len is: %d \n", thelen(cc)); ccc=*add(c,cc); printf("The concat of first and second: %s", *add(c,cc)); return 0; } int thelen(int len[]) { int i; for(i=0; len; i++); return i; } //add string to other string int *add(int to[], int from[]) { int i=0,j=0; int sum[20]; while(sum != to){ sum = to; i++;} for(; from[j]; j++){ i++; sum=from[j]; } return sum; }

backgammon

New member
יש פה די הרבה טעויות האמת, בלי קשר

לסוג המערך. אם לדוגמא אתה מסתכל על הפקודה
scanf()​
שלך, אתה רואה שהשתמשת באופרטור "כתובת של" (&), וכך הגעת לכתובת של הכתובת של תחילה המערך. אתה חייב להבין שמערך בלי הסוגרים המרובעים הוא הכתובת לאיבר הראשון. אם אתה רוצה שאני אמשיך, אני יכול גם להגיד שאסור לך להשוות בין מערכים ללא הסוגריים (האינדקס) המרובעים כמו בפונקציה add() שלך:
while(sum != to)​
- אסור!! בכל אופן, מחרוזת בקצרה: מערך מסוג צ´אר, ומסתיים בתו ´\0´. אם אתה רוצה להשוות בין מחרוזות, אז או שתעשה את זה בעזרת פונקציות מוכנות, או שתעשה את זה בעזרת מערך, וכל הזמן אתה בודק תו-תו (אינדקס אינדקס). מקווה שהבנת.

למעלה