ממש מתוסכל.

easyjet1

New member
ממש מתוסכל.

היום בארוחת יום שישי היו אצלנו אורחים, ותוך כדי שהם מדברים על שטויות כאלה וכאלה הם התחילו לדבר על מצעד הגאווה. כל מיני טענות על זה שזה חבל. ועל מה בעצם ההומואים צועקים. ואז אבא שלי סיפר שפעם במשרד מישהו סיפר על שכנים שלו-זוג הומואים שלהם יש 3 ילדים מאומצים מאוקריאנה, אז האורח אמר: "וואוו איזה מוזר, מסכנים הילדים האלה". ומה שהכי הפתיע אותי? זה שהבן שלהם אמר: "על מה כל המצעד הזה? מותר להם לאמץ ילדים, מותר להם להתחתן אזרחי, אז מה הם עוד רוצים"?... והבן הוא סטודנט שנה שניה לרפואה... ומכאן: איך זה יכול להיות שכוווולם ייודעים שיש מצעד, אבל לא יודעים מה התוכן שלו, ועד כמה בעצם הקהילה הגאה מופלת מבחינת זכויות (ומאידך חובות מלאות) ואף אחד לא יודע על זה??

ItsikH

Member
ומה אתה עשית בשביל מדינה? הם לא אשמים שהם לא יודעים - הם ניזונים מהתשקורת, אתה לעומת זאת יודע ויכול להאיר את עיניהם.

resputin

New member
סטודנט לרפואה משמע מה בדיוק?

זו אמורה להיות אינדקציה לכך שהוא אדם עם ערך מוסף כי הוא לומד רפואה? יקירי, חלק לא קטן מעיסוקי אני בקשר עם רופאים, מוכשרים מאוד אפילו, שהם אידיוטים ולא משכילים או נאורים במיוחד, למרות העובדה שהם רופאים. ולאחר שסיימנו ביקורת זו, אמשיך את מה שאמר קודמי ואשאל בעצמי - מה אתה עשית לכבוד המדינה? אם הם הציגו כזו בורות, למה לא תיקנת אותם? המון אנשים לא יודעים כיצד הלב"טים מופלים ובגלל זה הם לא מבינים "מה הקטע" עם מצעד הגאווה (למרות שברובו הוא התפספס, לפחות של תל אביב). אם האגודה, או כל גוף אחר שיקבל קצת ממון, היה יכול להוציא פרוייקט פרסומי המסביר בדיוק איפה ולמה אנחנו לא אוכלוסיה שווה ליתר הציבור, טרום למצעד הגאווה ואולי הסקרי קהל בעד המצעד בירושלים היו מראים אחוזים מעט שונים.

ItsikH

Member
"סטודנט לרפואה" אומר שלצערנו מתייחסים לדבריו כלדברי הנביאים (ד"א הוא עדיין לא סיים שנה ג' אז נחכה בסבלנות שינשור). הבא בתור במעלות הקדושה הוא הסטאז'ר, אח"כ המתמחה, ורופא מומחה, והכי הכי זה מנהל מחלקה. מצד שני, לא קל לעלות על השולחן באמצע ארוחה משפחתית ולנופף בדגלי הגאווה...

runbhvtni

New member
תראה

הסטודנט לרפואה לא אמר שום דבר לא בסדר....הוא היה בטוח שאנחנו אכן נהנים מזכויות כמו נישואין ואימוץ ולכן התפלא מה עוד הקהילה הגאה רוצה... אז נכון הוא טעה, אבל זה לא אומר שהוא לא נאור או לא חכם, כי הנושא לא ממש מעניין אותו כי הוא סטרייט. ולכן אני מתוסכל, כי אם היו פועלים למודעות ולהמחשת המצב של הקהילה הגאה במקום התעקשות על מצעדים היינו מרוויחים הרבה יותר. המצב כיום הוא כזה שהרבה מהחילונים לא מודעים להבדל. ובטוחים שאם הם מכירים זוג אחד שהתחתן בקנדה או אימץ ילדים - מותר עכשיו לכולם. אם כבר אז אני הייתי כועס על האבא של הסטודנט שאמר שהילדים יהיו מסכנים בגלל שהם גדלים אצל זוג הומואים. נגד זה צריך להילחם בהפגנות להלעאת המודעות והשקעה בחינוך נגד הומופוביה במקום מצעדים.

ItsikH

Member
בורות זו בעיה גם האדם האינטיליגנטי ביותר יכול להפגין בורות ולומר שטויות, וזה לא לזכותו. אתה לא יודע? תגיד "אני לא יודע", או שתשאל או שתשתוק. וגם אדם פחות אינטיליגנטי יכול לדעת על מה הוא מדבר ולדבר דברי טעם. המצעד הוא הפגנה לכל דבר, וצריך לנצל אותו למען העלאת המודעות - למשל, היה יכול להיות נחמד אילו יכולת לנצל את ההזדמנות ולהסביר למי שדיבר שטויות, וקרוב לודאי שאנשים היו מקשיבים ולומדים (נראה שיש לך משפחה משכילה ונאורה), אבל אני מבין ש-לצערך הרב-לא יכולת.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifחמודות

אני יודע על מה רביב מדבר - והוא צ-ו-ד-ק! רופאים יכולים להיות לעיתים האנשים הכי בורים, טיפשים ומקובעים בעולם. בטח בטח אם הם שייכים לקר"פ עולים

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif מבין אותך אחי.

אני מעריך שאתה עדיין בארון והמשפחה לא יודעת, לכן אתה לא יכול לענות לו בשולחן המשפחה. תשמע אחי, אותי דבר כזה רק מדרבן לעשות משהו. אבל אני ממליץ לך פשוט להיות סובלני לבנתיים, להבליג כמה שיותר, לקחת לריאות ולא ללב. עד שתוכל להשיב מלחמה.

אבן 11

New member
צריך להודות האורח אכן צודק

האורח: "ואוו איזה ילדים מסכנים" ואכן בנינו זוהי טראומה נוראית לגדול בין הורים הומוסוקסואליים. איזו ילדות נוראה תעבור על הילד,,,,,,,,,,,,, איזו פגיעה תהיה לו כששאר הילדים ידברו על האמא שלהם,,,,,,,,,, אכן בעיה ממשית מבחינת הילד,,,,,,

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif משל.

לאמא שלי הייתה רק עין אחת, שנאתי אותה. היא הייתה כזו מבוכה עבורי. היא בישלה עבור תלמידים ומורים כדי לתמוך במשפחה כלכלית. היה יום אחד במהלך בית הספר שבו אמא שלי באה לבקר אותי, הייתי כל כך מובך, איך היא עשתה לי את זה? התעלמתי ממנה זרקתי לה מבט שנוא וברחתי משם. יום למחרת אחד מילדיי הכיתה צחק "אאא לאמא שלך יש רק עין אחת". רציתי לקבור את עצמי רק רציתי שאמא שלי תעלם. כשבאתי הביתה התעמתתי איתה ואמרתי "אם את רוצה שאני אהפוך לבדיחה מהלכת למה שלא תמותי וזהו.." אמא שלי לא הגיבה. לא עצרתי לשנייה לחשוב מה אמרתי, כי הייתי מלא זעם הייתי עיוור לרגשות שלה. כל מה שרציתי היה לצאת מן הבית הזה ושלא יהיה לי שום קשר איתה. אז למדתי קשה וקיבלתי הזדמנות ללמוד בסינגפור. הייתי מאושר עם החיים שלי ועם הילדים שלי. יום אחד אמא שלי באה לבקר אותי. היא לא ראתה אותי שנים ולא ראתה כלל את הנכדים שלה. היא עמדה ליד הדלת והילדים צחקו עליה. אני צעקתי עליה "איך את מעזה לבוא לפה ולהפחיד את הילדים שלי? לכי מכאן עכשיו". לנוכח מה שאמרתי אמא שלי הגיבה "אני מצטערת בטח קיבלתי כתובת שגויה". ונעלמה. אחרי תקופת רגיעה הגיע לבית שלי בסינגפור מכתב לנשף מחזור. אז שיקרתי לאשתי ואמרתי לה שאני נוסע לרגל עסקים. אחרי הנשף הלכתי לבית של אמא שלי מתוך סקרנות. השכנה אמרה לי שהיא מתה. לא הזלתי דמעה. נתנו לי מכתב שהיא רצתה שאקבל לאחר מותה: "בני היקר, אני חושבת עליך כל הזמן. אני מצטערת שבאתי לסינגפור והפחדתי את הילדים. שמחתי ששמעתי שאתה מגיע לנשף, אבל כניראה שלא אוכל לראות אותך. אני מצטערת שהייתי עבורך מבוכה גדולה בילדות. אבל תבין, כשהיית ילד קטן, היית מעורב בתאונת דרכים ועקרו לך עין. בתור אמא שלך לא יכולתי לסבול את המחשבה שתגדל עם עין אחת, אז נתתי לך עין משלי. כל כך הייתי גאה בבן שלי שיכול היה לראות עולם שלם במקומי, עם העין הזאת. עם הרבה אהבה, אמא" ילדות נוראה מאוד מובעת בסיפור, לא? אוי ווי, לילד הזה הייתה אמא נכה... אכן, בעיה ממשית מבחינת הילד.

אבן 11

New member
משל יפה, אך אינו קשור לענייננו.

אם ישנו ילד שאחד מהוריו נהרגו למשל, אז אין מה לעשות , הוא יגדל באופן גרוע אבל אין ברירה , כך רצה הטבע או אלהים. אבל בעניין ההומואים אתה מלכתחילה מכניס את הילד למציאות עגומה מבחינתו.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif עדיף שאני יכניס את הילד,

מאשר שהילד יגדל במשפחה של אבא נרקומן ואמא זונה, אשר לא יכולים לתת לו אהבה. "אבי היה אומר שכל ילד זקוק לארבעה דברים: לאהבה רבה, לתזונה נכונה, לשינה סדירה ולמים וסבון למכביר." אייבי בייקר פריסט. שר אוצר אמריקאי לשעבר. כל אלה, אני כהומו, יחד עם בן זוגי יכול לתת לו. ועוד הרבה דברים אחרים.

ItsikH

Member
לא צריך אבא נרקומן ואמא זונה בכדי לראות משפחות שאין בהן טיפת אהבה למרות שיש אבא ואמא.

raz248

New member
מי אמר שזאת מציאות עגומה בשבילו?

באותה מידה אתה יכול להגיד שאנשים עם מצב כלכלי נמוך גם מכניסים את ילדיהם למצב עגום... ילד מביאים מאהבה, ועם האהבה הזאת הוא יסתדר גם עם מצב כלכלי נמוך, גם עם הורים הומוסקסואלים וגם עם מצבים רעים אחרים.... עד שלא תדבר עם ילד שהוריו הומוסקסואלים ותשאל אותו איך זה, אתה לא יכול לדעת באמת איך זה באמת....

מציאות עגומה וואלה צודק

עדיף שיהיו לילד שני הורים אימפוטנטים אגואיסטים שחושבים רק על עצמם רבים וצרחים כל היום, כל השבוע כל השנה ובסוף עוד יבואו לילד שלא מעריך אותם כי הם נשארו בגללו , כי לא רצו לקלקל לו את הילדות המאוד "מאושרת" שלו, שחס וחלילה מה יגידו המורים והשכנים? לילד יש שני הורים שמאוהבים בעצמם ושוכחים בדרך שיש ילד שגדל למציאות מאוד עגומה , שהוא הופך לאשם המרכזי בסיפור.. שהןא דוחה אתל כל הדברים האחרים בשביל להיות האמא תרזה של ההורים כדי ליטול תפקיד של מטפל בהורים , שופט ביניהם מפשר, המשאלה של הילד הזה להתעורר יום אחד ולגלות שאין ריבים שיש הרמוניה ובמחשבה לאחור היה עדיף לילד כזה לעבור משבר גירושים מאשר לגדול ולחיות במריבות בלתי פוסקות בפחד מתמיד.. ברגשות אשם ורגשות שהוא צריך לשרת את הוריו לפשר ולהגן עליהם מפני עצמם.... מחקרים על ילדות ובגרות בצל הורים רבים לא חסרים, והחדשות והעתיד לילד כזה לצערי לא מהמשובחות...סביר להניח שהוא יכיר את הפסיכולוג, ואולי את הפסיכיאטר ורופאי המשפחה יטפלו בו וכל החיים יהיו בדי ליי ארוך, כי את ההתבגרות האמיתי שלו הוא יצטרך לעשות מחוץ לבית במקום שיאפשר לו את זה..הביטחון שלו בעולם שלו בועלם החברתי יהיה לא משהו... במקרה הטוב במקרה הפחות טוב, הוא ימחזר את המצב בבית שוב ויאמלל דור נוסף של ילדים.... **** במקרה אחר הומו שמתחתן ומוליד ילדים וחי "חיי אישות" עם אשתו , עד שהוא לא יכול לחיות יותר בשקר ויוצא מהארון בגיל 40. עכשיו המצב הרבה יותר מורכב ותאמין הילדים לא יאהבו אותו , והכל עלול להתפרק לגמרי לרסיסים.... **** זוג לסביות וזוג הומואים שיתנו אהבה, תמיכה רגש ובעיקר יהיו שם בשביל הילד, תאמין הילדות והבגרות של הילד הזה תהיה מגוונת מעניינת ובעיקר עם הרבה פחות סבל פיזי (כגון הזנחה במשפחות נורטיביות עם בעיות כלכליות סמים ואלכוהול), ופחות סבל נפשי לא כל העולם יהיה על הכתפיים של הילד הזה.. יהיו בעיות של אימוץ, וצריך לקחת אותן בחשבון אך בכללי עדיפה ילדות ובגרות במשפחה כזו מאשר במשפחות חולות "נורמליות" משפחה חד מינית היא משפחה לא גמרי נורמלית אך בהחלט אם הכל כשורה היא הרבה יותר בריאה מהרבה משפחות נורמליות שאני מכיר... ואגב ילד כזה אם במשפחה חד מינית או במשפחה דו מינית עם הסכם , יהיה הרבה יותר סובלני וסלבני כלפי השונה מצקך נהדיק במחוזותינו...

unknown9898

New member
ילד צריך אהבה

ויש מספיק ילדים עם המודל "הסטנדרטי" של אמא+אבא ושני דגים שיש להם ילדות אומללה.. אגב היו המון מחקרים בנושא גידול ילדים ע"י הורים הומוסקסואליים ומצאו שגייז גידלו את הילדים לא פחות, ואפילו יותר טוב מהסטרייטים.

אוקיי וורי

את אבן 11 אפשר לתקוף קצת על המילים הרעות שלו? גם שם אני מבין שזה אולי לא מכוונה רעה, אבל זה עדיין חסר טאקט בעליל... אז מה אתה עובר? (אני קצת שורטת היום
מיאו
)

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif וורי ../images/Emo99.gif

אהבתי את הביטוי נשמה, לגבי הבחור מלמעלה הוא באמת חסר טאקט לחלוטין, אני עובר יותר מדי בזמן האחרון....לכן אני מ***ן את השכל בכל כך הרבה הודעות..

למעלה