ממש משעמם לי. ובמקרה ראיתי ת'פורום הזה.. אממ...מה זה בדיוק?
M MikeY fReAk New member 26/2/04 #2 ../images/Emo79.gifשלום../images/Emo24.gif מה בעצם הפורום הזה אנחנו כותבים פה על הלימודים, על מורים וכל מה שמסביב. לאחרונה הפורום קצת בגסיסה אבל אני בטוחה שהוא ישתפר ד"א, אני אודליה
../images/Emo79.gifשלום../images/Emo24.gif מה בעצם הפורום הזה אנחנו כותבים פה על הלימודים, על מורים וכל מה שמסביב. לאחרונה הפורום קצת בגסיסה אבל אני בטוחה שהוא ישתפר ד"א, אני אודליה
T tiki tiki New member 26/2/04 #3 מגניב. אהבתי את החתימה שלך... אז מותר לפרוק? אני שונאת את הביצפר שלי!!!!!!! הוא כזה חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימותו כל המורים!!!!!!!!!
מגניב. אהבתי את החתימה שלך... אז מותר לפרוק? אני שונאת את הביצפר שלי!!!!!!! הוא כזה חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שימותו כל המורים!!!!!!!!!
מ מטייל עם סנאים New member 26/2/04 #4 סבבה. תודה ושלום, היה נעים להכיר וכמובן- סתאאאאאאאאם ברוכה הבאה, חיבוקין-נישוקין- מוצמוצמוצ, תהני וזה. יהיה כיף [?!].
סבבה. תודה ושלום, היה נעים להכיר וכמובן- סתאאאאאאאאם ברוכה הבאה, חיבוקין-נישוקין- מוצמוצמוצ, תהני וזה. יהיה כיף [?!].
M MikeY fReAk New member 26/2/04 #5 ../images/Emo79.gifתודה ו...הכל חרא. המורים, הבי"ס, התלמידות, ה-כ-ל.