ממש מרגש

genesis

New member
ממש מרגש

היום צפיתי בבת העיר לוד , קרולין אשר לפני כ 16 שנה בית המשפט החליט לקרוע אותה ממשפחתה המאמצת הלודאית , ולהחזיר אותה להוריה הביולוגים בברזיל . אני זוכר את הרעש שליווה את התהליך הזה כאן בארץ , באותה תקופה הארץ נחלקה לשני מחנות , להחזיר את הילדה לברזיל או לא.... שמעתי היום את סיפורה המרגש בתוכניתו של חתן פרס ישראל יהורם גאון , ודמעות ניקוו בעיני . כמה סבל עבר על הילדה המסכנה הזו ... כמה היא סבלה מאותה החלטה אומללה של בית המשפט...

raf60

New member
מסכים שזה מרגש אבל...

רק למראה התוכנית התרגשת? לא קראת בעיתונות במהלך השבוע את כל אשר עבר עליה? בתוכניתו של יהורם גאון היא לא סיפרה את כל אשר עבר עליה. גם אם נסנן את הכתוב בעיתונים (ששם מנפחים לפעמים דברים מעבר לכל פרפורציה), נגלה דברים שנכתבו אבל היא לא הזכירה במהלך התוכנית. בשורה התחתונה: ניתן להניח כי לו לא היו מנתקים אותה מהמשפחה המאמצת היו לך חיים טובים יותר מאשר אלה בברזיל. רק לחשוב: אמא חד-הורית (אבי הילדה התכחש ונעלם) בגיל 14 וטרם יבש החלב על שפתותיה...

genesis

New member
raf60 ידידי

מאז אותו תאריך אומלל שבוא נגמרה לי העיר אני לא קורא עיתונים הקשבתי בקשב רב לסיפורה המרגש של קרולין ואני נשבע לך שדי היה בסיפור זה להעלות דמעות בעיני איציק

למעלה