ממש מרגיז!!

m a a y a n 2 0

New member
זה מה שהיא עשתה לא בסדר

בתור לקוחות (וגם בתור אזרחים במדינה דמוקרטית, אבל זה כבר לא קשור) חלה עלינו חובה לדרוש את המגיע לנו, לא יותר ולא פחות, ולא לקבל בשתיקה או לותר מראש כשנעשה לנו עוול. היא נתנה שידרכו עליה וזה לא בסדר.

amphd

New member
התגובה שלך

היא תימצות בעית השירות במשפט אחד. "חלה עלינו חובה לדרוש את המגיע לנו" לצערי זו תפיסת השירות בארץ, הן של החברות והן של הלקוחות. אני לא מבין אם כלקוח מגיע לי משהו למה חובה עלי לדרוש אותו? אם מגיע ללקוח דבר מה חובת החברה לתת אותו, זה בעיני ,בפשטות, שירות לקוחות. ואח"כ מתפלאים שהלקוחות צורחים ומתנהגים לא יפה, אבל כשהם מתנהגים בנימוס ובאדיבות, "דורכים עליהם". ראו המקרה למעלה ועוד בסוף בא מישהו ואומר היא לא הייתה בסדר, כי היא לא צעקה מספיק.

m a a y a n 2 0

New member
אנחנו צריכים לדרוש את המגיע לנו

כאשר הוא לא ניתן לנו. ובמקרה הזה בפירוש דרכו על זכויותיה כלקוחה. אם תקרא שוב תמצא שכתבתי שניתן לעשות את זה מבלי להתלהם ומבלי לצעוק ולקלל (כפי שעשה הבחור החרדי). הבעיה היה שלנו כלקוחות וכנותני שירות היא שאנחנו בכלל מגיעים למצבים כאלו שעלינו לדרוש את המגיע לנו וכאשר יש לקוח שלא דורש ולא מתלונן נותני השירות (במקרה זה הדיילים) מרשים לעצמם לנייד אישה למקום פחות טוב. ואני עומדת מאחורי המשפט שלי: "חלה עלינו חובה לדרוש את המגיע לנו", זאת לא חוצפה, זאת צרכנות נכונה.

amphd

New member
הדברים לא סותרים

את צודקת במה שאמרת, וזו בדיוק הבעיה "חלה עלינו חובה לדרוש את המגיע לנו". בגלל שאם לא אז לא נקבל את המגיע לנו ואף יקחו מאיתנו יותר. זו הגישה של החברות במשק הישראלי וכך, בהתאם, מתנהגים רוב הלקוחות זו לא צרכנות נכונה זו צרכנות ישראלית נכונה

amazone

New member
היא גם הזמינה מושב ליד החלון

ולא קיבלה ובזמן ההמראה הורה הסכים להתחלף איתה אבל בגלל שלא היה מי שישגיח על הילדים שלו הם החליפו בחזרה מקומות במהלך הטיסה והדוס הזה באמת בהמה גם כן והדרת פני זקן - כל הדרך הוא קילל אותה

יניב95

New member
מיקרה שהיה לי גם בטיסה

אני חובב תעופה טסתי באלעל חזרה לארץ מפריז כל פעם שאני טס לחו"ל אני משריין לעצמי מקומות טובים ליד החלון כמה שבועות מראש על ידי בחירה קפדנית. כאשר עליתי למטוס הוזמנו אני וחברה שלי לתא הטייס יצא שהיינו בתא מהעליה למטוס ומן הסתם השארנו את המקומות שלנו ריקים, שהגענו לשיוט חזרנו למקומות לארוחת הבוקר עד שתחל הנחיתה בארץ וזוג תפס לנו את המקום שלפתי את הכרטיסים קראתי לפרסרית של הטיסה שהייתה מאוד נחמדה אלי ואל חברה שלי היא שאלה אם אנחנו מעוניינים לעבור למקומות של אותו זוג- שקיבל מקומות מסריחים מאחורה ליד השירותים, כמובן שסרבתי בתוקף הפרסרית הבינה אותי נאלצה לריב עם הזוג החצוף שבסוף אחרי לחץ של הפרסרית עברו. לדעתי האישה שגורשה ממקומה הייתה צריכה לעמוד על שלה בנושא זה המקום שלה שסומן זכותה המלאה לשבת שם גם היא וגם אלעל מוגנת בחוק ,החרדי לא חתם על שום הסכם עם סוכן הנסיעות או עם אלעל שיושיבו לידו גבר שתבינו מבחינת ביטחון התנהגות לא הולמת במטוס זאת עבירה פלילית לא קטנה בדרך כלל גם יש על המטוס מאבטחים גלויים\ סמויים והצוות אמור להתמודד עם זה גם לקברניט לפי דעתי יש סמכות להוריד נוסע מהמטוס.

amazone

New member
אל תהיה חכם תהיה צודק

נכון שזה התפקיד של הפרסרית לריב בשבילכם ונכון שזה כבר הופך לעקרון אבל גם יצרתם מצב לא נעים באופן ציבורי וגם נתתם לעובדת שרות לריב בשבילכם ובטח שהיום שלה נהרס אותו "צדיק" יום אחד יצטרך לתת דין וחשבון לאלוהיו איך שהוא לא הדר פני "זקן" ולפי התנהגותו אני מאמינה שמתחשבנים איתו עוד עכשיו כי זו התנהגות של אדם מסכן

יניב95

New member
האמת...

היום שלה לא נהרס...דיברתי אחר כך לפני שאני וחברה שלי עברנו דרך הדלת הכפולה בחזרה לתא הטייס ואפילו התנצלתי על הבאלאגאן הקטן היא אמרה שאין צורך שזה קורה לעיתים קרובות בסך הכל גם לריב אומר שהיא הסבירה להם שהם חייבים חעבור כי אלה לא מקומות שלהם ווהם כמובן בכו שהמקומות שלהם מסריחים. יש משפט אחד לימדו אותי שהייתי בצבא - וזה: שלא נעים מת מזמן לפי דעתי אם אותה אישה שגורשה מהמקום שלה הייתי עובדת לפי המשפט הזה כנראה שהיא לא הייתה חובה עוגמת נפש מיצד שני גם כרטיס טיסה חינם זה לא רע.. אצלי בכל מה שקשור לטיסות (לפחות) המשפט הזה תופס וחזק,

למעלה