ממש מרגיז!!

amphd

New member
ממש מרגיז!!

אומנם יום כיפור בפתח ואווירת סליחות אבל הכתבה שנתקלתי בה היום במעריב פשוט הרתיחה אותי. לא מצאתי קישור באינטרנט אז אספר בקצרה, אישה הזמינה כרטיס טיסה באלעל מניו יורק לישראל כשהגיעה לטיסה התברר כי לצידה יושב צעיר חרדי בשנות ה-30 לחייו שע"פ העיתון יכול להיות בנה , מבחינת הפרשי הגילאים, איך שהבחין הצעיר שהיא יושבת לידו מיד פתח בצרחות שהוא לא יושב ליד אישה, גבר שישב ליד עם ילדיו הסכים להחליף איתה מקום למרות שהופרד מילדיו, אך לאחר ההמראה ומאחר ומדובר בטיסה ארוכה, רצה הגבר לשוב למקומו והאישה נאלצה לחזור לשבת ליד החרדי ששוב התחיל לצרוח, צוות המטוס הקים את האישה ממקומה ובניגוד להוראות הבטיחות, וכל הגיון בריא , הושיב את האישה על כסא מתקפל של הדיילים שם נאלצה להעביר את הטיסה,12 שעות, בחוסר נוחות. בזמן הגשת הארוחה, נתבקשה מהדיילים לחזור למקומה, ושוב צעקות של הבחור החרדי והפעם בתוספת קריאות גנאי כלפי האישה כמו: "מופקרת", "שקרנית" ועוד הוא אף שפך מים על הכיסא בכדי שלא תוכל לשבת. מאלעל מסרו בתגובה כי התנצלו בפני האישה,למרות שעוגמת הנפש שלה נגרמה מהתנהגותו של נוסע גס רוח ולא מצוות הטיסה, ופיצו אותה בכרטיס טיסה חינם. עד כאן תמצות הכתבה בעיתון. אני לא רוצה להתייחס לצעיר החמור ולהתנהגותו המבישה, הכעס שלי דווקא על צוות הטיסה שבחר בפתרון הקל ,ככל הנראה האישה לא צעקה מספיק, והעניש אותה בנוסף על ההשפלה שכבר חטפה מהחמור. אם הוא לא רוצה לשבת ליד אישה שיפנה את מקומו, היא שילמה את אותו כסף שהוא שילם ואין סיבה שתזוז ממקומה או לחילופין יכלו לדאוג להחלפת מקומות קשה לי להאמין שבמטוס מלא נוסעים לא היו מוצאים גבר שמוכן להחליף איתה מקום. גם תגובת אל על מקוממת, נכון שהם לא יכולים לשלוט בהתנהגות הנוסעים אבל הם גם לא טיפלו בזה נכון, בטח לא מבחינה שירותית. אם הבלאגן התחיל לפני ההמראה יכלו אף להוריד אותו מהטיסה, והיו דברים מעולם שנוסעים הורדו מטיסה עקב התנהגות לא נאותה. אבל כמו שנהוג במחוזותינו מי שמתפרע ומשתולל מתוגמל ומי שנוהג בשקט ובהגינות נענש.בושה אין לי מילה אחרת לתאר את זה.

באמת גועל נפש

אני הייתי דורשת שהחרדי יעבור מקום ולא האשה, וגם צוות אל על היה צריך להתעקש על זה. אם לאותו דוס היה כל כך חשוב שלא לשבת ליד אשה, היה צריך לדאוג לזה דרך סוכנות הנסיעות שלו, ואם אין אפשרות כזאת אז להיות מוכן לאפשרות שזה יקרה ולא להתנהג ככה. גועל נפש.

באמת מגעיל

אם הנוסע החרדי הוא זה שצעק היו צריכים למצוא פיתרון לו ולא להזיז את האישה אם כבר להושיב מישהו על כיסא מתקפל זה אותו הם מצאו פיתרון קל להזיז את האישה כי הגבר היה צועק אם היו מושיבים אותו על כיסא מתקפל נכון הבעיה לא הייתה בגלל אלעל אלא הגבר החרידי אבל הפיתרון של הבעיה לדעתי לא היה נכון

KFIRB

New member
אל על

יותר מרגיז אותי הדרך של סתימת הפה לאישה... כי ביננו רוב הטסים לנ"י טסים לטיול של פעם בחיים... אז מה היא בדיוק תעשה עם כרטיס לכיוון אחד? זה פשוט הרצחת וגם ירשת..כי החברה תרוויח לעיה את הכרטיס חזור!!! בושה וחרפה לפחות היו נותנים לה כרטיס הלוך ושוב למקום אחר-נניח אירוםה באותה עלות, או פיצוי כספי. אני במקומה הייתי תובע את אלאעל ואת מנהל השירות בטיסה, על טיפול כושל, בלתי אחראי , חפייניקי ומתאים למכבי אש, שכן הם טיפול בכיובי שריפות ולא בבעיה האמיתית, אני במקום מנהל השירות, היית מוריד לאלתר את הנבלה מהמטוס ולא מסכים בשום פנים ואופן שתיירית השלמה ממיטב כספה לחברה תקבל פתרונות ביניים בגלל ששאני מנהל אדיוט עם צוות דיילים עוד יותר אידיוט... במקום דבור אלאעל הייתי מפטר את מנהל השירות לאלתר ואת מנהלו האישי כמוטבן!!!! אסור בתכלית האיסור לעבור על חוקי הבטיחות , ובוודאי שלא להושיב תייר במח' דיילים.... רק תביעה משפטית תוכל להסביר לאלעל איך נותנים שירות!!!!

KFIRB

New member
כך היה הפיצוי שלהם

בטיסה שהתעכבה 17 שע' בנמל ולשאלת הנוסעים שמדובר רק בכראטיס הלוך ענו שזה הפיצוי והם יכולים לא לקחת אותו!!

Benjamin Turner

New member
מי שואל אותם? כמובן שאפשר שלא

להיענות לו ולפגוש את נציגי החברה בבית המשפט.

Mip Mip

New member
לא מפתיע בכלל!

אני שומעת מלקוחות שלנו שטסים מניו יורק על חוויות מזעזעות מטיסות שבהם טסים נטורי-קרתא... כולל צעיר שניסה להדחף בכח למחלקה הראשונה תוך שהוא דוחף את הדיילת בכח! (לקוח שלנו קפץ עליו והדביק אותו לרצפה- תותח!!!) או מריבות איומות בתוך הטיסה- פעם גם הייתי עדה בשדה לחבורת צעירים חרדיים מברוקלין שנדחפה בכח לתוך מעלית, תוך כדי שהם דוחפים בחורה צעירה בכח ובאלימות! בתגובה הבחורה שפכה על אחד מהם את כוס המשקה שהיה לה ביד- והתחילו שם מכות! זה היה ממש מפחיד ונאלצנו לקרוא לאנשי הבטחון של נתב"ג! מצטערת- אבל הם חושבים שהכל מותר להם כי אלוהים שומר עליהם או משהו כזה!

אם כבר מזיזים אותה

אז לפחות במקום נוח, אפילו במחלקה ראשונה.. עם כל הנחויות למיניהן! אני חושבת שלא הזיזו את החרדי בגלל שהיה עם ילדיו, אם איני טועה, זה מה שרשמת... יש חרדים שהם ממש מטומטמים.. הולכים ראש בראש מבלי להבין עד כמה הם חושבים בצורה מוטעית...

KFIRB

New member
טעית

האב עם הילדים היה החילוני שעבר מקום עם האישה, ולא הייתה שום סיבה לא להוריד את החרדי.. הצרות התחילו כשהאב רצה לחזור (ובמידה רבה של צדק הייתי אומר) לבילדיו האבודים שישבו כמה שעות ליד אישה זרה...

אני באמת שלא מבינה את המוח המעוות-

של הבחור החילוני הזה- "לא רוצה לשבת ליד אישה"? למה הוא לא מתכוון להתחתן יום אחד עם אשה? הוא לא מתכוון להביא ילדים לעולם כמצוות הדתיים עם אישה? אני חושבת שהבן אדם פשוט חולה נפש, ועם התנהגות כזאת היו צריכים לקרוא לאבטחה ולהוריד אותו מהטיסה, אבל אם הם כבר החליטו לפנות משם דווקא את האישה הם לא יכלו למצוא לה מקום יותר טוב מאשר כסא מתקפל, ועוד לטיסה כזאת ארוכה? פשוט מרגיז אותי לשמוע בכל פעם מחדש איך לקוח שמתחיל לעורר צעקות תמיד מקבל את מה שהוא רוצה- הלקוחות היום עד כדי כך השתכללו שהם יודעים מצויין שבשביל לקבל משהו, הם פשוט צריכים להרים את הקול, ומרגיז עד כמה שזה מצליח להם כמעט בכל המקרים
לקוחות מהסוג הזה צריך לחנך, צריך להעמיד על מקומם!

m a a y a n 2 0

New member
גם האישה לא בסדר

אם אני הייתי במקומה לא הייתי מסכימה בשום פנים ואופן לקבל את בקשתם של הדיילים (על הדפקט ה"חרדי" אני בכלל לא מדברת) ולשבת על כיסא מתקפל. אני הייתי דורשת (מבלי להתלהם ולצעוק. כן, זה אפשרי) לעבור למחלקה ראשונה או לפחות מחלקת עסקים (ובלי סיפורים, תמיד יש שם מקומות פנויים).ממש לא ברור לי מדוע היא התנהגה כמו סמרטוט ונתנה להם לדרוך עליה ככה?

אז זה לא אומר שהיא לא הייתה בסדר,

להפך- היא היחידה בכל הסיפור הזה שהייתה בסדר (אחרי הכל היא זאת שהייתה הצד הנפגע בכל הפרשה).היא פשוט ויתרה יותר מדי בקלות

למעלה