ממש מפחיד...
ק קיר קמט New member 11/1/05 #5 היום ראיתי את הדו"ח ../images/Emo10.gif מפחיד אבל עד כמה שהבנתי היא הכירה אותו לפני זה.. בכל מקרה אל תסתובבו סתם ברחובות בשעות מאוחרות בטח לא לבד ראשון עיר באמת מסוכנת.. לא כמו הרכבת בלוד, נגיד אבל מספיק מסוכנת.
היום ראיתי את הדו"ח ../images/Emo10.gif מפחיד אבל עד כמה שהבנתי היא הכירה אותו לפני זה.. בכל מקרה אל תסתובבו סתם ברחובות בשעות מאוחרות בטח לא לבד ראשון עיר באמת מסוכנת.. לא כמו הרכבת בלוד, נגיד אבל מספיק מסוכנת.
C cobainos New member 11/1/05 #6 מה נסגר עם העיר הזאת? שלדים תלויים בפרדס,הומלסים מחביאים גופות,שוטרים בשירות חובה משתתפים קבועים במצעד הגאווה.מה יהיה?
מה נסגר עם העיר הזאת? שלדים תלויים בפרדס,הומלסים מחביאים גופות,שוטרים בשירות חובה משתתפים קבועים במצעד הגאווה.מה יהיה?
ק קיר קמט New member 11/1/05 #9 ולי כבר משעמם ../images/Emo10.gif אני שוקל להתפטר אני צריך ייעוץ מה אתם אומרים?
A actress New member 13/1/05 #11 אני זוכרת שהיתה פרשה דומה בגבעתי לפני כמה שנים שאיזה מישהו ביתר גופה של מישהיא וזרק אותה לפח הזבל ומקרה נוסף ברח' פינסקר שרצחו נער במקלט בקיצור מחריד.
אני זוכרת שהיתה פרשה דומה בגבעתי לפני כמה שנים שאיזה מישהו ביתר גופה של מישהיא וזרק אותה לפח הזבל ומקרה נוסף ברח' פינסקר שרצחו נער במקלט בקיצור מחריד.
S SoldieRonit New member 15/1/05 #13 כןןןןןןןןןןןןןןןן,למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
S SoldieRonit New member 15/1/05 #15 "שלנו וגם של ראשון"-שלנו זה ראשון לא ותתחיל להתקשר ל-100 לפתוח אירועים [249,מטפל............??]
S SoldieRonit New member 15/1/05 #17 אם אני הייתי שמועת את זה מחוץ להקשר הייתי חושבת שמדובר בקו של אוטובוס