ממש מפחיד

סלינוש

New member
ממש מפחיד

היום חברה שלי התגייסה, ואתמול יצאנו כמה חברים לחגוג לה את הגיוס. בסביבות עשר וחצי בערב רצינו לחזור הביתה, חברה שלי נהגה (לא זו שהתגייסה היום), עוד חברה ישבה מקדימה ואני מאחורה. היו אדים על השמשה הקידמית, והנהגת ניסתה למצוא את המפשיר אדים ו... לא ראתה כלום ונסעה מהר...ו...תאונה.. עלינו על כיכר. ממש כך. המכונית הייתה על הכיכר. לא קרה לנו כלום, היינו חגורות. רק נבהלנו מאוד. מאוד. חברה שלי שנהגה נכנסה להיסטריה, הייתה בהלם.... מסכנה, היא לא הבינה מה קרה בכלל... אני חושבת שגם אני. רעדתי נורא. הרגשתי שאני עומדת להקיא. הגיע אמבולנס כי זה קרה ממש ליד מוקד של אמבולנסים פרטיים, הם שמעו את התאונה ובאו. הגיעה גם ניידת משטרה, לקחו פרטים.... עישנתי ברצף.... לא הצלחתי להפסיק לרעוד, כאילו לא שלטתי בגוף שלי... מדדו לי לחץ דם, הלחץ דם היה גבוה.מהבהלה. (בדרך כלל יש לי לחץ דם נמוך...
). איך זה שהגוף מגיב בלי שיש שליטה על זה בכלל.... זהו... ההורים של חברה שלי באו ולקחו אותנו ליישוב, היה לי קשה להירדם... וקמתי בחמש וחצי בבוקר עם כאב ראש נוראי ונסעתי עם החברה שהתגייסה לבית החייל.... סתם, לשתף.... תודה שהקשבתם...

בדדי

New member
שמחה

לשמוע שאתן בסדר והכל נגמר רק בבהלה... וזאת סיבה מספיק טובה בשביל הגוף לאבד שליטה ולהתחיל לרעוד....התרגום שלו לפחד שלך... שיהיה גיוס נעים לחברה ושתמיד תגיעו בשלום הבייתה.....

../images/Emo12.gif סתאאםם???

מזל שנגמר בטוב.. והעיקר שכולכן הייתן חגורות. לא רוצה בכלל לחשוב מה היה קורה אילו... מותר לי עצה קטנה סלינוש? כאב הראש יכול להיות בהחלט כתוצאה מהתאונה זה נקרא WIPLASH - כאשר כל הגוף עף קדימה נעצר בפתאומיות ועף חזרה אחורה... חוליות הצואר מקבלות זעזוע לא קטן ומן הסתם כאבי ראש הן חלק מהחבלה. חבל שלא נבדקתן לפחות בחדר מיון - כדי שיהיה רישום של התאונה. עדיין לא מאוחר. אם מי מכן אכן סובלת מאי אילו תופעות - (ואני מקווה שהנהגת הייתה מבוטחת) - כדאי פשוט להבדק במיון ולציין שזו הייתה תאונת דרכים. אויייש.. מזל שהכל נגמר בשלום ותודה ששיתפת.

סלינוש

New member
איבדתי את הצפון. ../images/Emo10.gif

הקושי על האכילה, המחשבות על מה שקרה אתמול, הקושי כי החברה הכי טובה התגייסה, וכואב לי הראש, וכל הגוף, ואני מרגישה מותשת מהמחשבות. ודי. כבר הייתי בסרט הזה. וחשבתי שהוא נגמר, והנה, קניתי כרטיס נוסף... כמו מטומטמת אני נותנת לעצמי לחזור אל אותן מחשבות, אל אותן הרגשות, אל הרחמים העצמיים, ואל הכאב הארור הזה... אני כבר יומיים מרגישה שיש בתוכי הר געש. שיש לי כמויות עצומות של דמעות בפנים, שמתות לצאת החוצה, ולא יוצאות....

../images/Emo42.gif הלוו...סלינוש יקירה....

הלוו...HELOOOO ...את שומעת אותי??? הסתכלי לכיוון שלי שניה... הנה, הצפון מכאן ולמעלה...ראית??? הכרטיס שקנית ? מנוקב ולא לשימוש חוזר, ובואי, התקרבי שנייה, עוד קצת, עוד טיפה, כן! ככה.. עכשיו שימי ראש, בדיוק - כן זה המעגל שמחבק אותך
חזק חזק, ותתחילי לבכות... תוציאי את כל הדמעות, עם כל הזעם והכעס.. לא, אל תפחדי, לא יקרה לנו כלום... אנחנו רגילים..ןאנחנו אוהבים אותך.. מחר את תהיי כאן ותחבקי מישהו אחר...את יודעת, לא ??!! החוויה שעברת היא הלם לא קטן, קשה להתמודד עם אירועים מסוג זה לבד.. לא משנה שכלום לא קרה (כמעט) עדיין היית שם... נורמאלי לחלוטין מין After shock כזה.. אז מה??? תסתכלי בראי ותגידי לי שאת רואה מטומטמת??? לא מאמינה לך... תאמיני, כל אחד במקומך היה יושב הלוּם משך כמה ימים... הוציאי את הלבה, המנקה מגיעה כל יום לנקות את כל האיכס החוצה מכאן....ואנחנו תמיד נשארים עם כולם

בדדי

New member
שולחת

לך מצפן...שתוכלי תמיד למצוא את דרכך הוא טמון עמוק בלב תעצרי שנייה קחי נשימה ותביטי... רואה? כן כאן בדיוק במרכז הלב שלך היית בסרט הזה, והסרט הזה מוכר כי עם השנים הוא הופך לקלסיקה אצלך בתת מודע... אז הגיע הזמן לחדש ולעשות מנוי לספריה חדשה ולחפש סרטים שמתחילים בדיוק בשנייה הזו... מתוקה עברת טראומה לא קלה נפשית ופיזית על תוסיפי לך כאב על כאב תוציאי את התסכולים כאן על הדף הדף סופג הכל... תרגישי טוב..........

ואני מוסיפה גם ../images/Emo183.gif ....

וקרן אחת פרטית של
... קר בצפון, ורטוב... ויש לי את ה
המיוחד לך.. סעו בזהירות... והעיקר: מי ששותה - לא נוהג.

למעלה