ממש מעצבן

rasmi13

New member
ממש מעצבן

הכשילו אותי בטסט על זה שהיה אור ירוק, באתי להיכנס לצומת באזור תעשייה נתניה, וכשעליתי טיפה על מעבר הצייה של ההולכי רגל האור התחלף ישר לצהוב בלי להבהב בירוק קודם...ראיתי את הרגל של הטסט באה לבלום אותי חזק אז אני בלמתי חזק במקומו... הכשילו אותי על זה.. פשוט מצב מסריח

danihashamen

New member
המממ

נראה לי שאם היית על המעבר חציה אז היית צריך אולי לעבור. אבל אין מה לדון בנושא הזה כבר.. לא נורא, טסט הבא.

Krishi

New member
מוזר מאוד..

אם זה קרה בול כפי שסיפרת אז לא רק שלא צריך להכשיל אותך על זה.. היית חייב לעבור את הצומת. אם כבר עלית על המעבר החציה ורק אז הרמזור התחלף לצהוב זה לא אומר שצריך לעצור. בדיוק בשביל זה יש את הרמזור הצהוב או את הירוק מהבהב.. כדי שאנשים ידעו שהרמזור יעבור עוד מעט לאדום והאחרונים שנכנסים כבר לצומת יוכלו לעבור אותה בביטחה. אבל.. את הנעשה אין להשיב... אז שיהיה בהצלחה בטסט הבא

rasmi13

New member
זה בדיוק מה שאבסורד

הוא היה עם הרגל על הברקס ועוד שניה בלם אותי בעצמו...ועוד הוסיף: "אם כבר היית באמצע הצומת היית צריך להמשיך באור צהוב" וזה גם לא שהייתי באמצע הצומת או משו...זה היה על המעבר חציה ואם אני לא הייתי שם את הברקס הוא זה שהיה צריך לשים... המורה שלי המליץ לי להגיש עירעור אבל אני לא יעשה את זה כי: א. ייקח איזה חצי שנה לבדוק את החרא הזה וגם לא בטוח שהוא יתקבל. ב. הטסטר רשם בנוסף למה שקרה שהוא התערב לי בנהיגה, מה שממש אבל ממש לא נכון, חבל שלא שמו מצלמה באוטו כי חוץ משמאלה בבקשה וימינה בבקשה הוא לא אמר כלום...לא הייתה שום בעיה עם הנסיעה, שום בלימה, שום נגיעה בהגה ושום דיבור. ג. הכי טוב שאני יכול לקבל זה טסט בחינם, שיהיה לי גם עוד איזה מאה שנה ככה שכבר עדיף לשלם על טסט לשבועיים הקרובים. הבנאדם היה ממש לא הוגן וגם שמעתי שיש עליו רשימה של מלא עירעורים ככה שאני ממש לא מתפלא.

אם יש ירוק כשאתה עובר את הקו עצירה

אתה חייב להמשיך , עשית טעות לפי דעתי, אני מקווה שעברת בכל מקרה , זה תלוי בטסטר שקיבלת דרך אגב , אצל איזה מורה אתה לומד?

Krishi

New member
אמממ...

לא חשבת על זה שההתערבות בנהיגה זה הברקס שהוא שם לך? חחח... בכל מקרה... גם אם אתה זוכה בערעור אתה מקבל טסט רק מבלי לשלם על האגרה. למורה אתה עדיין חייב לשלם ככה שיש לך רק 113 ש"ח הנחה... ואפשר לערער עד 48 שעות מסיום הטסט..

rasmi13

New member
איזה מילה במשפט שרשמתי לא הבנת?

הוא לא שם לי ברקס זה בדיוק העניין, משמע הוא לא התערב לי בנהיגה!@#! תקרא טוב לפני שאתה סתם רושם שטויות.

Krishi

New member
היי היי

דבר ראשון דבר יפה דבר שני אולי מה שאתה חשבת כ"כמעט" היה באמת. אולי הוא באמת שמת ברקס.. גם אם בקטנה... והחשיב את זה בתור התערבות.. ויכול להיות שהייתה לו התערבות אחרת בכלל שלא קשורה למקרה הזה שגם לא שמת לב..

NewUser4

New member
לדעתי

היית צריך לעבור את הצומת אם אתה אומר שהאור הצהוב הגיע כשכבר היית על המעבר חצייה. ורמזור לא חייב להבהב בירוק קודם דרך אגב. הטעות החמורה שלך הייתה שכאשר ראית את הבוחן מזיז את הרגל לכיוון דוושת הבלם חשבת שהוא הולך לבלום ובלמת בחוזקה כנראה שלא לצורך. אתה לא יודע מה הוא רצה בדיוק לעשות עם הרגל. מה פתאום אתה מסתכל לבוחן על הרגליים? תנהג כמו שאתה יודע ולא בגלל כל מיני תזוזות שאתה לא מבין אצל הבוחן.

למעלה