ממש ממש לא בא לי

[CooLeR]

New member
ממש ממש לא בא לי

להתחיל לבנות פורום. זה נראה לי הבר הכי מסובך שיש ב ASP! אבל אני גם לא רוצה לקחת אחד מוכן ולהתאים אותו אלי... עד כה בניתי כל מערכת בכוחות עצמי. מה לעשות??? אם אחליט בכל זאת לבנות, האם אקבל פה תמיכה (חסר לכם שלא!
) בתודה...

[CooLeR]

New member
טוב, אז שאלה ראשונה

במה להתחיל? בד"כ שאני מתחיללבנות מערכת אני רושם על דף את כל האפשרויות שיהיו בה והדפים ומה יהיה באדאטאבייס, ואז פותח קובץ MDB חדש... אז מה לעשות עם הפורום? יש קווים מנחים? אני אבדוק ביואל אם עדיין קיימת ההודעה של הנוטה...

ובאותה הזדמנות, אפשר להזכיר לנוטה

את ה-"בניית פורום- קווים מנחים" שהוא הבטיח

קיפוש

New member
נתחיל מהחלק הפשוט..

לא משנה איזו שיטה יש לך תמיד כדאי לבנות טבלת הודעות נפרדת עם מספר הודעה שם הכותב אימייל ICQ דף בית תוכן ההודעה נושא קישורים (כפול שלוש כפול שתיים אחד תאור ואחד כתובת) אופציה לקבלת דואר קבצים

[CooLeR]

New member
תודה על התמיכה! מה זתומרת הודעות

נפרדות? והאם כדאי לי לשים הודעות ראש בטבלה אחת ותגובות בשניה?

קיפוש

New member
לא..

בטבלה אחת אתה שומר את סדר המאמרים אם זה ברקורסיה ואם זה בשיטה של הנוטה.. ובטבלה שניה את התוכן של ההודעות ופשוט מבצע שליפה משני טבלאות כל פעם

למה שאתה לא תכתוב משהו

על בניית פורום... נראה שתפסת את הרעיון... עם או בלי הקוד שלי. מה אתה אומר? מה הילדה בלבן אומרת?

הילדה מסכימה בפה מלא (לא במים...) ../images/Emo6.gif

אבל אני כבר אמצא מטלה אחרת בשבילך, שלא תצליח להפיל על מישהו אחר

קיפוש

New member
../images/Emo7.gif האמת שאני לא ככ סומך על עצמי ../images/Emo8.gif

אבל אני מוכן לנסות ואם את כבר מחפשת משימות ... אולי על מדריך הפרסנוליזציה השלם של הנוטה?

אולי אני אכתוב לכם ספר מקיף

ושלם על בניית אתרים? יספק אתכם, ילדים שלי?
מחפשים לי משימות... פהא!

קיפוש

New member
האמת שזה הדבר הבא שתיכננתי להציע..

אשמח לספק לך רעיונות בשפע.. אבל אם אני לא טועה היה פעם אחד ביואל זל שאמר שספרי לימוד מהסוג הזה הם על הפרצוף ובעברית ... טוב הבנת את הרעיון הכללי
P

מה שמצחיק הוא שלא חסרים

מתכנתים טובים ב-ASP שיודעים גם להתבטא כמו בני אדם. מי שאשם אלה חברות ההפצה. התקציב ומסגרות הזמן שהם נותנים לכותבים שלהם, מעליבים ממש... מניסיון. אז לכותבים יש שליש מהזמן ומחצית מהכסף לגשת לעבודה ולהשקיע בספר נורמלי... זאת גם הסיבה שהספרים בעברית נראים כמו שהם נראים. הספרים של Wrox, לעומת זאת... נכתבים בצורה אחרת לגמרי. הכותבים שלהם מגיעים אליהם עם חומר מוכן שנכתב בזמן שלהם... ו-Wrox משלמים להם בהתאם לטיב החומר והכמות, מן הסתם. כמו שצריך. אבל לא... הישראלים צריכים להיות שונים.

[CooLeR]

New member
ואגב, לא צריך אצלי את

כל העמודות של שם, אייסיקיו אימייל כי זה עובר לפי המועדון חברים.

למעלה