ממש ממשלה לעניין

שרוף

New member
ממש ממשלה לעניין

ראש הממשלה אומר עראפת טירוריסט רוצח ומתנהג אליו כאילו הוא ראש מדינה. השני בן אליעזר אומר חבל על הזמן עראפת גמר את הקריירה הפליטית שלו אבל כמו יסמן מבצע מדיניות הפוכה לגמרי לדבריו. והשלישי פרס אופטימיסט ברמה חולנית קצת תלושה ולא נורמלית אומר סבלנות כאילו ולדם שנשפך פה אין מחיר. בקיצור ממשלה לעניין כל אחד אומר את מה שהוא רוצה חושב או מאמין ואין מדיניות אחידה. שלא לדבר על שאר השרים שחלקם הגדול עסוק בשוד הקופה הציבורית וכבר שכחו את הבטחותיהם לציבור בעניינים כלכליים וחברתיים. אחלה ממשלה לעם מטומטם זה מגיע לכם ואתם עם מטומטם תשלמו את מחיר הטמטום שלכם.

hreuven2

New member
למה אתה מופתע?

הפוליטיקה בארץ בשנים האחרונות היא: מי מקבל מה ,איך ומתי והעיקר שיהיה הרבה. אז למה אתה רוצה שיחשבו על עמם? היום בחדשות הערב כבר לא הודיעו על ירי מרגמות! אתה הבנת את זה ברוך?

שרוף

New member
אני האחרון שמופתע פה.

הרי לא אני בחרתי בזיוף הגדול אריק שרון אלא שיש עוד הרבה הרבה ישראלים שעדיין חושבים שאריק יכול וזה מצחיק אותי לראות עד כמה מטומטם יכול הציבור להיות.

hreuven2

New member
זה לא רק אריק שרון

לפוליטיקאים שלנו הפוליטיקה היא בילוי הזמן של האנשים חסרי החשיבות והריקים מתוכן,אשר בהצליחם הם נעשים חשובים בעיני אנשים חסרי חשיבות עוד יותר. זהו בקצרה גורלנו. הטובים לטייס ולהי-טק

למעלה