ממש מכשפה

ח נ י ת ה

New member
ממש מכשפה

חמתי החליטה שהבן שלה חייב להיתגרש וזהו. היא החליטה שהחיים שלו לא טובים. אייך סותמים לה את הפה.

חניתה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

היא החליטה? מי היא? בית דין עליון של שמיים? אם היא החליטה שלבן שלה לא טוב צריך לבדוק מאיפה היא שואבת את המידע הזה. אם מבנה תצטרכי קודם לפתור את הבעיות איתו. אם היא ממציאה ומשקרת תלמדי אותה פעם מה זה שקר גס ותמצאי עליה סיפור בין בני המשפחה. (אבל כזה סיפור שאפילו עם "ליזול" יהיה קשה לה לנקות את עצמה) בקיצור., יש הרבה דרכים לפתור את הבעייה אבל גם צריך להבין מי היא החמות ומה תפקידה בכוח המשפחתי שלך.

arem12

New member
אם היא לא

הייתה מכשפה בטח היא לא הייתה חמות

amitmom

New member
חניתה..להעמיד את הוד מכשפותה במקום

אני פעם הראתי לחמותי מאיפה משתין הדג (ליד הזימים האחוריים..חה חה) וכשפעם גם היא וגם הבעל שלי (אז הוא היה החבר שלי) עלו לי על העצבים עזבתי אותו וכשהוא זחל על ארבע כדי שאחזור אליו הגברת הבינה היטב כמה שאני חשובה לו במיוחד לאור העובדה בפעם הראשונה בהסטוריה הוא אמר לאמא שלו שהוא אוהב אותי ורוצה להתחתן איתי ושתפסיק להתערב כי טוב לו איתי. לא ממליצה לך לעזוב אותו אבל היות ואני ובעלי הינו חברים ולא נשואים היה יותר קל לשבור את הכלים. בהצלחה.

עציון

New member
את בטוחה שהדג משתין מהזימים האחוריי

נראה לי שאת טועה. ואיך הראית את זה לחמותך?

amitmom

New member
טוב, נו...לא מהזימים האחוריים כי

כי אין דבר כזה אבל דרך אחד החריצים בצד.
הראתי לחמותי את הדבר במעשים לא במילים. אחרי שהיא ראתה אייך שהבן היקיר לה מתהלך אבל וחפוי ראש בגלל שאני לא איתו הענין הובהר לה אחת ולתמיד.

עמית ועציון!../images/Emo19.gif

כל הקטע במשפט הזה הוא כי הדג לא משתין בכלל. אין לו מאיפוא. זה כמו לעשות חוקן לדג פירנייה. אפשרי?

למעלה