ממש מוזר

ממש מוזר

היה לי ממש מוזר לצפות בהאוס בהתחלה כי אני אנגליה ורגילה ליראות אותו א: עם מבטא אנגלי ו ב: מצחיק לאללה!!!!!!!!! ופיתאום הוא היה אדם רציני אמריקאי..... ציפיתי שהוא יקפוץ מעוגה ויגיד ההההההה עבדתי עליך! אבל עכשיו אני מאוהבת בו ובסידרה וקשה לי ליראות אותו בBBC.

YaEl 15

New member
חחח...ברגע שמתחילים,

אי אפשר להפסיק... (דרך אגב: ברוכה הבאה? או שאני הוזה?)

ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ואני לא בריטית
אבל גם לי זה היה מוזר בהתחלה לראות את יו מדבר במבטא אמריקאי ודמות כזו עמוקה ומורכבת, הוא גילם דמויות מורכבות, אבל לא עד כדי כך. וכן, אני גדלתי על בלאקאדר וג'יבס ווסטר, והרגשתי שהינה יו עושה משהו בלתי רגיל, אבל אם הזמן תשימי לב, שההומור לא חסר בהאוס. אחד הדברים שבאמת אוהבים בו, זה את הייחודיות שלו (האוס), זה שהוא מורכב כל כך, וזה שהוא אמיץ (למרות שיש כאלה שיתווכחו איתי בנושא הזה, אבל הווא כזה). אבל לאחרונה שמתי לב שהצופים של האוס סאדיסטיים...>< =S אני לא מתחברת לסדרות אמריקאיות כל כך, כי אני פשוט לא מתחברת לקונספט, אבל יש מיוחדות, בלתי נשכחות, שאי אפשר לפספס אותן, כמו האוס כמובן. (אני אוהבת את "חברים" "פרייז'ר" ו...מידי פעם משהו קליל שזה "אנג'ל" ו"סמולוויל", אבל כל השאר, זה "המלון של פולטי", "בלאקאדר", "ג'יבס ווסטר", "אל פרסקו", "מונטי פייטון", "זיווגים" ועוד ועוד...) את גרה באנגליה? לא מזמן התחילה שם העונה השניה ...
צפייה מהנה והשתלבות מהירה אנה :]

לא אני גרה בארץ

אבל ההורים שלי בריטים אז כמובן גדלתי על ההומר הזה.... איך את הגעת לזה?

אה...../images/Emo9.gif הגעתי לזה מגיל 9...

הפעם הראשונה שנשחפתי להומור בריטי זה: "המלון של פולטי" עם ג'ון קליז המעולה. הסדרות העיקריות שצשפיתי בהם כשהייתי קטנה: "המומינים", "קרובים קרובים", ו"המלון של פולטי"... ככל שהתבגרתי, התחברתי להומור הזה יותר ויותר, ופשוט התמכרתי לקומדיות בריטיות...ומשם הגעתי לחבורת מונטי פייטון, ואז לאטקינסון ולאחר מכן, ליו
. אני פשוט מאוד אוהבת הומור מעודן ומרומז, לא גס ומוגזם מידי, בטוב פעם.
או שאני פשוט סאדיסטית, שאוהבת לראות אנשים שעושים מעצמם צחוק >< נו טוב...

מונטי פייטון

לזה את קוראת טעם טוב....חה חה חה אני ממש אוהבת אותם אבל זה לא לחלושי הלב.... את זוכרת את הקטע עם תרומת האיברים איזה קטע ענק! במיוחד שהוא אומר לה שאם היא לא יוצאת יותר האים היא מוכנה לתרום את האיברים שלה.....חה חה חה יש פורום שלהם?

אני חושבת שזה אחד מהמרכיבים

לכישרון הגדול שלו, היכולת לשחק דמויות כ"כ שונות ובצורה כ"כ טובה. את הסדרות הבריטיות שהוא השתתף בהן ראיתי רק אחרי שכבר צפיתי בהאוס, ככה שאצלי המוזרות הייתה הפוכה
אני חושבת שהוא טוב ומצחיק מאד בשתיהן, אך מעדיפה אותו בהאוס. יותר מתחברת להומור ששם ולסדרה עצמה. ברוכה הבאה
[ומצטערת מראש אם התגובה שלי לא מנוסחת בצורה תקנית, אני בחוסר שעות שינה רציני ביותר]

למעלה