ממש מוזר

שפנפן

New member
ממש מוזר

המורה שלי לגיטרה דיבר איתי לא מזמן על שתי להקות פרוג משונות שלא שמעתי עליהם מעודי, מישהו מכיר את vachman twener overdrive או את clearance clearwater revivel ואולי יודע איפה אפשר לשמוע אותם? :) בתודה מראש, דור.

clearance clearwater revivel

עם הגיטריסט ג'ון פוגרטי. זה לא פרוג, אלא רוק סיקסטיז עם קצת נגיעות קאנטרי וכאלה. אפשר לשמוע אותם, בחנויות התקליטים הנמצאות בקרבתך, כמובן.

trilliane

Well-known member
מנהל
אפשר לשמוע אותם גם ב-88FM

המתמידים בהאזנה ל'לילה של אלבומים' (כל לילה מ-1 AM עד... 6? נדמה לי) זכו/יזכו לשמוע את האוסף Revivel לא מעט. למעשה רק בזכות 88 התוודעתי עליהם. התברר לי שדווקא היכרתי כמה וכמה שירים מהאוסף, אבל עד אז מעולם לא שמעתי על הלהקה או קישרתי אותם אליה. בכלל, "לילה של אלבומים" מומלץ מאד להיכרות יסודית עם אלבומים שעד עכשיו לא יצא לכם להכיר מקרוב (אצלי לפחות זה כך) וכמובן גם סתם להאזנה מהנה. יש בסבב הרבה קלאסיקות - האלבום הלבן של הביטלס, המלכה מתה של הסמית, ארוחת בוקר באמריקה של סופרטרמפ, טרנספורמר של לו ריד, בציר טוב (וירצברג@גלבץ), פורגי ובס, "הפעמון" של מתי כספי ועוד ועוד... אפילו ג'נסיס מככבים עם SEBTP.

dpascal2

New member
לך על הסלף טייטלד מ-68

אזהרה ! זה לא רוק מתקדם. איכס,טפו !
....I put a spell on you .....’cause you’re mine

trilliane

Well-known member
מנהל
אפילו לא שמתי לב שהוא טעה בשם...../images/Emo98.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
אני פשוט לא כתבתי את שם הלהקה...../images/Emo98.gif

trilliane

Well-known member
מנהל
קוראים להם בקיצור CCR

'מופע הארנבות של ד"ר קספר' יותר ארוך, ואני משוכנעת שזה לא שיא עולמי.

trilliane

Well-known member
מנהל
ועכשיו קלטתי שאני מטושטשת לגמרי

כי לאוסף המיתולוגי שלהם קוראים כמובן Chronicle.
(ויש לו גם אוסף המשך, אבל אותו אני לא מכירה)

עמית ע

New member
Bachman Turner Overdrive

יש להם להיט ידוע - You ain't seen nothing yet להקת רוק קנדית מהסבנטיז, לא פרוגרסיב

למעלה