ממש מדהים

Pummiki

New member
ממש מדהים

אתמול התחלתי סופסוף לקרוא את הספר של רונדה "איך לשנות את חייך ב30 יום" (מוזר שיש לה כמה ספרים עם אותו השם, לא?) ובהתחלה שלו היא מספרת על החיים שלה, על איך שאבא שלה רצח את אמא שלה והתאבד ואיך היא הרגישה עם זה במשך המון שנים. אמנם לא הגעתי רחוק בספר כי יש תרגילים לעשות ולא היה לי כח לקום לההיא מחברת ועט אבל...אני לא יכולה לחכות כדי ללכת ו"לעבור" טיפול אצלה דרך הספר אני ממש ממליצה עליו בחום אפילו לפני שסיימתי לקרוא אותו וואו, היה מדהים בשבילי אם הייתי יכולה להיות אצלה ב"טיפול". אני יודעת שהיא עושה את זה דרך הטלפון אבל אני לא מאמינה שזה ישיג את המטרה בשבילי

פומיקי

כל הכבוד על הקריאה באנגלית בהצלחה . אני יודעת אנגלית אבל לקרוא באנגלית אין לי סבלנות לכך .

Pummiki

New member
התחלתי את היום הראשון

אני פשוט שותה את הספר הזה, הוא מדהים היא עוברת איתך על דברים כ"כ קשים להגדרה והיא כ"כ עוזרת יש איזו דרך לשלוח לה מכתב?

אתינקה26

New member
הספרים של רונדה..

איך אני משיגה את הספר הזה?? דרך האינטרנט או שאפשר למצוא אותו בחנויות ספרים? תודה!

s m i l e 2 4

New member
אין את הספרים של רונדה בארץ..

נראה לי שאפשר להזמין מחו"ל.. או שתחכי שמישהו שיהיה בחו"ל יביא לך...

Pummiki

New member
כנסי לאמזון נקודה קום

אני בטוחה שיש להם את זה שם באמת ספר מדהים

Pummiki

New member
נכון

והיא מספרת על איך שהיא עמדה שם ובמשך המון זמן לא הבינה למה הוא לא ירה בה גם ממש תחושה מזעזעת

פיפיטה

New member
פומיקי תכתבי לנו מידי

פעם קטעים מהספר אם לא קשה לך כמובן זה יהיה נחמד!

Pummiki

New member
בכיף

בעיקרון כרגע היא פשוט עובדת על הגדרת המטרות בחיים ועל זה שצריך לצאת מאיזור הנוחות שלך כדי להרגיש ביטחון עצמי היא מספרת על זה שהיא הפרה את ההבטחות שלה לעצמה כל פעם מחדש בדרך שלה להחלמה מהעבר שלה ובנימה זו אני שוב אשאל אם מישהו יודע לאיזו כתובת אפשר לשלוח לה מכתב

Pummiki

New member
מצחיק

לפני שנסעתי לארה"ב לפני חודשיים רציתי לקנות אותו ואז נכנסתי בלוס אנג'לס לאחת החנויות ומצאתי אותו ד"א ראיתי את הבית שבו הם צילמו את העונה השניה רק שלא ידעתי את זה עד שראיתי את העונה השניה פה

למעלה