ממש מבולבל ... עזרה .

ממש מבולבל ... עזרה .

שלום . אני חייל בן 20, הנמצא באמצע שירותי הצבאי . אני חוזר כל יום הביתה בסביבות השעה 19:00 . לאחרונה התחלתי להתעניין בפסיכומטרי, משום שאיני רוצה לדחות אותו והשלמות קטנות לתקופה שלאחר שירותי . אני צריך את עצתם של אנשים, שיש להם נסיון בתחום ... כל מנהלי המכירות של המכונים מנסים ליצור תמונה אופטימית מדי . ראשית, יש אפשרות להירשם ללחמן או לאנקורי במחיר זהה ( 1500 ש"ח ) ... האם לחמן בסדר בהשוואה לאנקורי ? שנית, יש לי ממוצע של נגיד 4 שעות גג ביום לשם למידה ( מלבד סופי שבוע ) ... האם לדעתכם הזמן יספיק ? ( אני יודע, שזה די אינדיווידואלי ... אך עדיין אתם יכולים לתת הערכה כללית לגבי כלל האנשים הממוצעים, שאינם גאונים ... ) יש סיכוי שאפסיד במהלך הקורס כשני שיעורים ( של 5-6 שעות ) עקב שירותי הצבאי ... האם הדבר נורא, או שאפשר להשלים בלי להיתקל יותר מדי בבעיות ? לסיכום, יש לי רצון אך אני חושש, שבמקרה שלי הוא לא ממש יעזור לי ... תקנו אותי אם אני טועה . אנשים, בבקשה, אני באמת צריך את הייעוץ שלכם ! בבקשה ענו מכל הלב ... ! תודה ...

גם אני באותו מצב

לקחתי את הסיכון אני מתחילה גם במצב טוב ככה שאין מה להפסיד. אם יש צורך עושים שוב זה לא סוף העולם. הכל תלוי בך וברצון שלך. המון אנשים שאני מכירה עשו והצליחו, ולעומת זאת הרבה לא.

מה אני אגיד לך ...

מה אני אגיד לך, אני מתלבט ... אם הייתי לוקח דברים באיזי ( כמו שאמרת : "אם יש צורך עושים שוב זה לא סוף העולם" ), אז אולי לא הייתה לי בעיה . אני פרפקציוניסט - רק המחשבה, שלא אספיק את כל השיעורי בית/שאפסיד שיעור מחרפנת אותי...
ככל שגדלים הדילמות מתרבות .

למה?

מה אתה רוצה ללמוד בכלל? יש לך רף מסויים? תראה איפה אתה מתחיל מה אתה זוכר תתחיל בקטן אני ניסתי לגשת לאפריל ראיתי שאני לא מספיקה מכל מיני סיבות ודחיתי ליולי אף אחד לא רודף אחריך אתה יכול לשפר בגרויות ולנסות כל דבר אפשרי

רק לב

New member
אולי אני אוכל לעזור...

אז ככה... גם אני בצבא ואני מגיעה הביתה כל יום בסביבות 8 בערב. אני עושה פסיכומטרי בלחמן, זה עולה לי 1500 ש"ח עם וואוצ'ר למרות שבלי הוואוצ'ר זה אותו המחיר. אני עושה את הקורס החד שבועי משום שלא יתאפשר לי לצאת מהבסיס פעמיים בשבוע ב-1 בצהריים בשביל ללכת לשיעור וגם נראה לי די מתיש ללמוד עד 10 בלילה. אני אגיד לך את האמת- זה לא קל וזה מצריך המון כח וסבלנות, אם אתה חושב שיש לך את זה אז לך על זה. אני עושה פעם ראשונה ומנסה לשלב את שניהם יחד, אני יודעת שבמידה וזה לא ילך אני אעשה שוב. אני מנסה להקדיש כמה שיותר שעות ביום ללימודים למרות שאני מגיעה נורא נורא עייפה ואני גם משתדלת ללמוד בבסיס...

אולי תעשי לי סדר קטן ... ?

אני הבנתי מלחמן, שיש להם רק דו-שבועי ... ביום שישי לימוד ובאמצע שבוע תרגול ... האם את מוותרת על התרגול בכיתה ? הרי זה עניין די קריטי ...

יש בלחמן גם דו שבועי שלומדים

בראשון+רביעי או שני+חמישי. הכי טוב שתתחיל נגיד ללמוד מילים בעברית+אנגלית ולקרוא באנגלית ואז להתחיל קורס כשהדבר היחיד שיש לך זה לחזור על המילים ולעשות ש.ב... ככה נראה לי זה די יכול להסתדר.. תזכור גם שלפני הבחינה עצמה מגיעה לך מיוחדת שתוכל לנצל ללמידה..

QAF Fan Block

New member
קח את החד שבועי של לחמן

היום תרגול באמצע השבוע (במתכונת הארוכה של ה3 חודשים) הוא אולי 5 מפגשים בכל השלושה חודשים האלו. חוץ מזה יש לך את השבועיים האחרונים של המרתון שבהם אתה צריך להגיע כל יום לסניף, האם אתה יכול לפנות אותם? אני מניחה שאמרת שתפספס 2 מפגשים בגלל שבתות. אתה יכול להשלים שיעור שבוע לפני או אחרי וככה אתה לא מפסיד. אתה פשוט צריך להגיד למדריך שלך כמה שיותר זמן מראש באיזה תאריך אתה לא יכול והוא יחפש לך שיעור השלמה בקבוצה המקבילה או בקורס הדו-שבועי. בכל מקרה תהיה השלמה עם מדריך אחר. חוץ מזה יש לך ספר בערכה עם המערך שיעור של כל נושא+התרגילים שנפתרו על הלוח עם הסבר. אני לא יודעת איפה אתה גר אבל אני למשל עושה את הקורס בתל אביב ואני ממש מרוצה, אבל כל מני אנשים אמרו פה בפורום וגם חבר של חבר של אמרו על סניף אחר שהוא פחות טוב ... אז אם אתה נרשם לא משנה באיזה מכון תלך לשם ותדבר עם התלמידים כדי לקבל המלצה אמיתית על היחס והאיכות ועל המדריך. ב ה צ ל ח ה

רק לב

New member
בלחמן יש גם קורס חד שבועי וגם חד

שבועי. האמת היא שלמועד שלי עדיין לא התחילו התירגולים, מה שנקרא "מועדון שיעורי הבית", אני ממש רוצה ללכת לזה ואני לא יודעת ממש אם זה יתאפשר כי זה כרוך בלצאת מוקדם מהבסיס ואני לא מאמינה שיתנו לי כל כך...

Kayben

New member
אין להתבלבל בפסיכומטרי

זהו, הציון שלך 444, סופי.

Kayben

New member
קח חד-שבועי

זה יתאים לך יותר בגלל שאתה מוגבל בזמן. גם אין לך מה למהר עם דו שבועי, אתה באמצע השירות.

למעלה