ממש מבולבלת

noapo

New member
ממש מבולבלת

אני בת 26. יש לי בעיה שממש מציקה לי בתקופה האחרונה ואני מרגישה שאני לא יכולה יותר, אני חושבת שאני אוהבת נשים. וזו בדיוק הבעיה, שאני ממש לא בטוחה. האמת שנשים תמיד עניינו אותי יותר מגברים בכל שלב בחיי אבל אף פעם לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות. והיו לי חברים בעבר אבל אף פעם זה לא היה זה. ואני מתחילה לחשוב ולהאמין שאולי אני לסבית, אבל קשה לי לקלוט את זה. כלומר, אני מנסה להבין מאיפה זה בא, ואני ממש לא מצליחה להבין. יצא לי להתאהב בנשים מספר פעמים בחיים אבל תמיד התייחסתי לזה כאל אהבה של חברה לחברה ולא יותר מזה. ובזמן האחרון ממש נהיה לי צורך לממש את האהבה הזו. אני חוששת שאני מאוהבת בחברתי ללימודים, היא כמובן לא יודעת על כך. אני כ"כ מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אני לא בטוחה בנטייה הזו אצלי. האם היא אמיתית או שזה משהו שחולף לו. חברה שלי אגב סטרייטית כך שגם אם הייתי רוצה לממש זה בלתי אפשרי. בקיצור, רציתי לשאול אתכם ולקבל את תגובתכם הכנה איך הבנתם שאתם הומואים/לסביות. האם זה היה שלב שברור לכם שזה זה? וגם אם כן איך קיבלתם את זה? תודה.

יעל נור

New member
את זורקת אותי אחורה בזמן....

גם אני הייתי בערך בת 26 כשהבנתי שאני כנראה לסבית (למרות שכמה ימים אחרי שהבנתי ש"אולי" דיברתי עם מישהי שאמרה לי "לא נשמע לי שאת מתלבטת, נשמע לי שאת יודעת. נראה לי שאת רק מתלבטת מה לעשות לגבי זה"). אפילו היה לי חבר באותו זמן ודיברנו על חתונה.... אני לא יודעת אם זה נשמע לך דומה, וגם אם כן זה לא אומר שאת בהכרח לסבית, אבל גם אותי נשים עניינו יותר מגברים. וגם אצלי זה "לא היה זה" עם הגברים בחיי. והיו די והותר כדי שאני אדע שזה לא רק "הגבר הספציפי" כמו שגברים נוטים לומר לפעמים ללסביות "זה פשוט שעוד לא פגשת את הגבר הנכון..." (וסליחה על הציניות, היא מתפלקת לי לפעמים). אבל בניגוד אלייך אני רק בדיעבד יודעת כמה הייתי מאוהבת בנשים שחלפו בחיי. ולוואי והייתי יודעת את זה אז.... אני לא חושבת שיש תשובה שהיא נכונה בהכרח לגבייך ונראה לי שמה שאת צריכה זה להכיר ולראות ולנסות.... לנסות להכיר לסביות, לנסות לממש קשר לסבי, לראות אם זה באמת מה שאת זקוקה לו. ואם כן - נפלא, ואם לא - גם טוב. לפחות תקבלי תשובות לגבי מי ומה את ואולי תצליחי לממש את עצמך טוב יותר. אני יכולה רק להעיד על עצמי (ואצלי התהליך של היציאה מהארון היה מהיר מאוד כך שאני לא דוגמא קלאסית) שמאז שהבנתי שאני לסבית (וכנראה שהייתי גם המון שנים בארון מפני עצמי אפילו), אז הרבה יותר טוב לי. ואני מאושרת הרבה יותר גם ברגעים קשים. ויש כאן אנשים שיכולים להעיד איך הייתי בתור "סטרייטית" ואיך אני פורחת עכשיו כשאני יודעת שאני לסבית וההבדל הוא עצום. לא רק בתחושה אלא במה שאני משדרת כך שנראה לי חבל שתתהי בלי לנסות לבדוק באמת מה נכון לך. אבל את לא חייבת למהר, את יכולה לנסות ולבדוק ולבחון את הדברים בקצב שטוב לך. אנחנו כאן לתמוך ולעזור ככל האפשר. יעל
|ואת יכולה פשוט לבלות בפורומים של לסביות ובפורומים גאים ולנסות לבחון מול עצמך דברים.... קחי את הזמן שלך.|

אלעד 1986

New member
תקשיבי רגע חמודה

לסבית זה רק נטייה מאמי ביהודות יש פתגם מי שגובר על מדותיו מעיברים לו על כול פשיעו את צריכה להלחם בנטיה ולהפוך לנורמלית

../images/Emo12.gif ומי קובע מה נורמלי../images/Emo35.gif

א-ת-ה
אני חושבת שיש פה מספר אנשים שישמחו לשמוע מדעותיך המלומדות, מר אלעד 1986 הנכבד. מאוד מעניין אותי גם איפה שמעת את הדברים שאתה אומר בביטחון כה גדול.
אנאבל

© Tweety ©

New member
חבל רק שאתה לא יכול

להחלם בטיפשות שלך ולהבין שהדבר המעוות והלא נורמלי היחידי פה הוא אתה.

daniel365

New member
אולי גם תהיה מקורי....

ולא תעתיק את ההודעה שלך לכל מי שמתלבטת בנושא... אם בחרת להתייחס - קצת פו אישי... שבלוניות זה כבר אאוט... אני

למבולבלת

תקשיבי לי אני כל חיי הייתי רק עם גברים, אבל אחרי שפגשתי את נני שלי אני מצטערת על ימי עברי נשים זה אחלה דבר. אל תילחמי בעצמך, תאהבי את עצמך כמו שאת.

למעלה