ממש מבאס...

faruk2000

New member
ממש מבאס...

דווקא שני הקטנועים שהכי נראים לי מבחינת מחיר, ביצועים, איבזור ומקום איכסון, נופלים בסעיף, שלא ברור לי איך היצרנים לא לוקחים אותו בחשבון: מיתלים... דאוןטאון 300 ומקסים 400... זה NO GO מבחינתי. שלא לדבר על זה שהדאוןטאון הוא גם סיוט למורכב מאחור, בלי מקום לרגליים... סתם שתדעו...

noel1

New member
אז לך על האקסמקס

החתול בתמונה בודק את המיתלים

faruk2000

New member
לא אהבתי אותו כל כך

ונדמה לי שגם נפח האכסון שלו לא משהו, והמקום לרגליים...

Zackki

New member
הדאוןטאון פצצה למורכב מבחינת מקום...הבעיה

היא מיקום מדרסי הרגליים של המורכב, פוגות לך בשוק כול הזמן בהורדת רגליים. חוץ מזה קח בחשבון שיש 3 מצבים למתלים, שבכולם המתלים נוראים, חוץ מהשלב הכי רך שהוא גרוע ולא ממש נורא.

faruk2000

New member
הרכבתי שלושה אנשים

על הדאוןטאון. חוות הדעת היתה אחת, והיא היתה נחרצת. אולי יש מקום לישבן אבל מה עם הנוחות של הרגל והשוק? זה כמו לתת לך מזרן קינגקויל מפונפן, אבל כפות הרגליים יישכבו על הבלטות הקרות והקשות
אני אומר לך, דאוןטאון הוא ממש לא! ושלא ישכנעו אותי שזה קטנוע ספורטיבי ולכן זה בא על חשבון נוחות (גם את זה ניסו למכור לי בעופר אבניר, כשדיברתי על המיתלים...) האופנוע הזה הוא חתיכת פיספוס של קימקו. לגמרי!

פרארי1

New member
פספוס היא אולי מילה חריפה מדי

אבל אני מסכים שבזבזו כאן יופי של מנוע על קטנוע שנותן חווית רכיבה מאד בעייתית בגלל מיתלי הבטון שלו. אגב, מיתלים קשים זה מאפיין ידוע של קימקו, גם הדורות הקודמים - אקסייטינג וגרנד דינק סבלו מהבעיה ובהחלט היה מקום לצפות שזה יתוקן בדור של הדאונטאון.

Zackki

New member
אההה אז תסביר ככה....

חשבתי שהתכוונת לצפיפות וזו ממש לא הבעיה, ... אם מדברים על תנוחת ישיבה...אז הזוית שעשו במדרסים מקדימה מזעזעת ולא נוחה במיוחד אחרי רכיבה של חצי שעה ומעלה הרבה יותר קריטי מאשר מורכב מזדמן. המתלים נכון אבל היה לי בכול קטנוע של קימקו.... גם פיספוס קצת מילה קשה...סה"כ יש לו יתרונות..

אהוד א1

New member
"שיחקת" במתלים?

ניסית מצבים כיוון שונים במתלים או שנצמדת ברכיבת המבחן לכיוונונים איתם הגיע הקטנועים?

faruk2000

New member
לא,אבל עשיתי שתי נסיעות מבחן עליהם,

עם מורכב ובלי מורכב, וקראתי את כל המאמרים שחיזקו את מה שאני חושב. בנוסף,העלתי את הבעיה בפני אנשי המכירות, שלא הכחישו את העיניין. מי

ים יצהר

New member
סילברוינג 400

היי אני מוכר את הסילברוינג 400, 2006 שלי ( הצטרף תינוק למשפחה ולכן בצער צריך לחזור לרכב פרטי..) אם רלבנטי- צור איתי קשר ים 054-7252122

למעלה