ממש לא מבין היכן נעלמו ...........

ליאור 30

New member
ממש לא מבין היכן נעלמו ...........

ענת12 שלהבת אורלי סידי עזרא מה קורה כאן קיבלתם אישור להבריז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לחזור מהררררררררררררררררררררררררררררררררר

ניקולי

New member
מממממממ...

באמת מעניין היכן כולם, תמיד זה קורה אבל תמיד...שמת לב ליאור?? תמיד שאני נמצאת כולם בורחים...אולי אני מפחידה אותם??
... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה דעתך ליאורי??? תגיד לי ליאור אתה נשאר לנצח בן 30 ? או שכבר מזמן החלפת קידומת?? לפי הזכור לי אתה קצת יותר לא??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה ליאור שמע.. היום זה היה היום של החיים שלי היום הייתי עם יהודה ועם הגרוש שלי בפלאפל... חחחחח כן כן תתפלא.. היינו שלושתינו בפלאפל..היית מאמין?? איזו הרמוניה....חחחחחחחחחחחח את שאר הסיפור תשמע בארבע עיניים, ואם לא יצא לך אז... בארבע אוזניים... שיהיה לך אחלה לילה קסום חולההההה עלייךךךךך ניקול*

ליאור 30

New member
ניקולי רוצה מלחמה????חחחחח

אז ככההנה התשובות שלי נכון שמתי לב,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אני מודה את מפחידה מאודדד,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אני תמיד נשאר 30 לא מחליף קידומת ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,מה איכפת לי ובקשר להיום אני מה זה שמח לשמוע סך הכל זה יכול להיות נחמד ושאחד יאכל את הלב טיפה לא נורא והברור שאני ישמע מתי יהודה עובד לילה בדיוק??????????????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,,,,,,,,,,,,,,,,,, גם לך שיהיה אחלה יום ומחכה לטל´ חולה עלייך ליאור

למעלה