ממש לא מבין אותכם...

רינקון

New member
ממש לא מבין אותכם...

אולי בגלל שאני לא מעריץ פנאטי ואוהב וכותב גם בפורומים של זמרים ולהקות אחרות אני ממש מתפלא על התלונות של אנשי הפורום על הלהקה. מעריצי משינה למשל לא פגשו את הלהקה באופן אינתימי מעולם וגם אין להם שום ציפיה לכך. וכאן אמרתם שנפגשתם והצטלמתם עם אתניקס אחרי יצפאן ועדיין יש לכם טענות... חלק מכן אף ציין שהם דיברו איתכם והיו נחמדים, אז מה הבעיה? כל הזמן טענות.. זה הפורום הכי מוזר ללא ספק... אז מה למדתי? שאף אחד חוץ ממכם כבר לא אוהב את אתניקס ואם אתם תפסיקו אז הם יעלמו. ויחסי הציבור שלהם גרועים ואפילו מתאם הקהל לא אוהב אותם... לדעתי אתם מגזימים. אני למשל גר בשלומי ויש לי מלא חברים שאוהבים את אמריקה, ונשפכו מהם בהופעה באולטרסאונד(ומר מוהיקני זקן תדע לך שהייתי גם בהופעה של ברי סחרוף שם והיה בערך חצי קהל ממה שבא לאתניקס!!!) אני פותח יאיר לפיד ורואה קהל על הרגליים שר את אמריקה... לא ניראה לי ששרקו להם בוז שם...וכך בדרכם שלהם הם עדיין קימים כלהקה הכי ותיקה עדיין מוציאים להיטים מה אתם רוצים מחייהם??? ורק שתדעו, אחותי הבכירה מפיקה בערוץ הילדים ושסיפרתי לה על ההערה של מתאם הקהל שכאילו אתניקס צריכים להגיד תודה שנתנו להם לשיר בתוכנית היא צחקה בקול ואמרה שליאור אותו היא מכירה אישית איננו שיך בכלל להפקה או למקבלי ההחלטות של יצפאן ויאיר לפיד ותפקידו מקביל לזה של סדרן זוטר!!! ועוד הוסיפה שהתוכניות האלה לא יעלו על דעתן להזמין מישהו שלא יעלה להם את הרייטינג וידוע שאתניקס מביאים שנים רייטינג גבוה ובערוץ הילדים מנסים כבר שנים להביא אותם לכל מיני תוכניות אך לשווא. כאמור אינני מעריץ אדוק וכניראה שאפסיד נגד כל אחד מכם בטריוויה על אתניקס אבל אני מאוד אוהב את הלהקה והתרשמתי מההופעה שלהם לא פחות מההופעה של משינה בקיסריה, ועדיין קשה לי להבין את השלילה שבדברים שלכם. תנו להם את התמיכה כי לא ניראה לי שהם חיבים לנו משהו חוץ מלעשות שירים טובים.

KeLeMeNcY

New member
הם לא חייבים כלום

אבל אפשרי להגיד שלום גם אם אנחנו לא אומרים להם, נכון? עכשיו תראה: הם נחמדים מאד, מקסימים וכו'.. ולא, המודעות אליהם מאד נמוכה!!! ברור שהם מצליחים, אבל לא מספיק אתה יודע כמה אנשים לא יודעים שהם עדיין קיימים? בתור אחת שעושה להם, לא רשמית, המון יחסי ציבור- אני רואה שאנשים לא מודעים אליהם, צוחקים על מי ששומע אותם וכו'.. אני מעלה להמון אנשים את המודעות אליהם, אני לא מכירה אף אחד ששומע אותם חוץ מאנשים הפורום! אנחנו בפורום מאד אוהבים אותם מה שבעייתי אצלם, זה שהם לא עושים יחסי ציבור!! הם נעלמים מהתודעה, זו בעיה אחת בעיה שניה, יש בערך 20 מעריצים מקסימום קבועים, שתמיד מלווים אותם, והם מכירים.. אז אפשר להיות קצת יותר חמימים גם אם לא מכריחים אותם ומתקרצצים עליהם תשמע, לפעמים הם מדהימים ברמה מה שאמרתי, שאם אנחנו המעריצים המכורים נעלם (ואני לא חושבת שזה יקרה) אז מה יהיה הלאה?

רינקון

New member
לא מסתדר לי משהו

השיר אמריקה מושמע בלי סוף. הם היו בשתי תוכניות עם מלא רייטינג. מה זאת אומרת אנשים לא יודעים שהם עדיין קימים? יש קרוב לחמשת אלפים איש או יותר שמצביעים לרשת ג שם הם מקום שלישי... אל תגידי לי שכל זה בא רק מעשרים אנשים בפורום... וגם אם כווווולם שונאים אותם אז מה? זה הופך אותם לפחות טובים? שוב , אני מנסה להיות אוביקטיבי. מתוכנית הטלויזיה האחרונה למשל התרשמתי שהקהל כמעט כולו עמד על הרגליים ומחא כפיים וזאת בשיר שהוא לא איזה שיר כפיים אלא שיר יותר מתון. מה כל הקהל היה רק מהפורום או שאולי יש עוד אנשים שאוהבים ומכבדים אותם?

גם לי לא מסתדר...

משהו אני פשוט מתוסכל בשם אתניקס,כי זה מעצבן אותי שלהקה כלכך גדולה עם שירים ענקיים(במיוחד שירי צד ב')לא מצליחה להיות,יותר מסתם להקה,ואני פשוט חושב שיש הרבה דרכים שיכולים להפוך אותם ללהקה יותר מעורכת. וכל מה שצריך בשביל זה זה פשוט עבודת יחצנות גדולה וחכמה יותר,לדוגמא ההופעה של אתניקס ביגור הייתה רעיון שעובר לי בראש כבר כמה שנים ולמרות שאמרתי שלא היה מלא שם,אני בטוח שההופעה הזאת עשתה רק טוב לאתניקס,והם צריכים לעשות הופעות כאלה יותר.אבל יש דברים שאפשר לעשות שיכולים להכניס אותם ללב הקוצנזוס,כמה דוגמאות שננתי זה הופעה גדולה אולי קיסריה,פסטיבלים גדולים,להוציא לרדיו סינגלים אחרים,לדוגמא אני חושב שבדיסק מוריס שירים כמו :תם,לפעמים,ימי ניסים היו הופכים ללהיטים גדולים ומראים צד אחר של אתניקס(שאנשים לא מודעים אליו)במקום להוציא שירים מפגרים כמו האינטרנט,ומח"ט דמרי. אתם צריכים להבין שאני לא כועס ושונא את הלהקה על זה,אני פשוט רוצה בהצלחתם,כי הצלחה שלהם עושה לי טוב,כי לי כייף לשמוע שאמריקה מצליח,כי עושה לי טוב לבלות במעודון ופתאום לשמוע שיר של אתניקס,כי בעצם אני רוצה לא להגיע למצב שאני צריך להתנצל שאני אוהב ושומע אתניקס. זהוא.(לבנתיים......) נ.ב:יאללה זאב!! תוציא דיסק סולו!!!..........

אולי שכחת משהו

אבל אתניקס עסוקים בפרוייקטים שונים למיניהם,דוגמת חיילי הנקמה,כך שאין להם זמן לעשות את כל הדברים הללו שאנו בתור מעריצים מצפים מהם שיעשו.ואסור לשכוח,שהעבודה על האלבום ה-14 המתקרב ובא נשלמת בימים הללו ממש.הם עבדו עליו שנתיים,אם לא יותר ואני משוכנע שיהיה זה אלבום מדהים ביותר. ככה נוח להם כנראה לעבוד כרגע.אני בטוח שברגע שהם יחשבו שזה הרגע המתאים,קיסרייה תתמלא בלי כל בעייה.הם צריכים לעשות את זה בצורה הכי שונה ממה שראינו מהם עד היום.אני מקווה שזה עוד יבוא. באשר לדיסק סולו של זאב,אני לא מכיר אחד שמתנגד לרעיון המופלא הזה,אבל תן לאתניקס להוציא עוד כמה אלבומי אולפן......

KeLeMeNcY

New member
אחחחח... אלבום סולו

מלווה בסיבוב הופעות סולו המממ.... אחחחח... איזה חלום רטוב! זה לא אמור להפריע להם להוציא אלבומי אולפן, זה פשוט יהיה פסק זמן אחרי האלבום ה14- שייצא כבר!!

ITAIX

New member
מה זה השטויות האלו????

איזה דיסק סולו?...??? מה זה זאב נחמה קשור לסולו? אתם חושבים שהוא חושב על זה בכלל? אתניקס זה דבר שלם אחד!!! לכל אחד יש את התוספת המיוחדת שלו לכך שאנחנו אוהבים את אתניקס כ"כ. אם זאב ותמיר נותנים את המילים ואת הלחן יכול להיות ששאר החברים מביאים את הרעיונות לצורה שבה השירים יוגשו. אף אחד מאיתנו לא יודע מי עושה מה. ואני חושב שהדיבורים על אלבום סולו של זאב מיותרים וחסרי משמעות. אנשים שאוהבים את אתניקס בגלל אדם כזה או אחר אני חושב שהם מפספסים את כל המהות של הלהקה. כי אתניקס הם להקה אחת !!! הרכב אחד!!! משמעות אחת!!! ואני חושב שאם (חס וחלילה) מישהו יעזוב זה יהיה חסרון במשהו. חבר'ה, נכון שזאב מוכשר מאוד בכתיבת שירים, אבל תאהבו את אתניקס כשלם אחד, כי האחרים אנשים לא פחות טובים ממנו, או לא פחות מוכשרים ממנו. אני מקווה שתבינו את הכוונות שלי כי אני אוהב את אתניקס כמוצר 1 ולא מי תורם יותר ומי פחות. שבת שלום

KeLeMeNcY

New member
ברור שכולם תורמים

ואיתי, לא הייתה לנו כוונה שאתניקס, חלילה, יתפרקו אני פשוט רוצה לשמוע קצת את זה כיוצר בלי קשר לאתניקס תשים לב ששירים כמו "את לי ים", "שדות שיפון" שזאב כתב והלחין לבד הם מאד שונים משאר שירי אתניקס ואני הייתי רוצה לראות את הכיוון הזה מפותח עוד יותר

מצטרף לזיו ולשאר

איתי,אני לא מבין מה רע בזה שזאב יעשה אלבום סולו? אין קשר להמשך קיום הלהקה בכלל. זאב מוכשר בלחניו הבודדים,ובוודאי שבמילותיו. רק דוגמה-יובל בנאי הוציא שלושה אלבומי סולו,אחרי פירוק משינה,אבל אין זה אומר שכך יהיה באתניX.שיוציאו אלבומי אולפן וזאב במקביל יעשה אלבומי סולו. שב"ש.

ITAIX

New member
תקשיבי

זאב כתב אותם לפני שאתניקס קמה, אני בטוח. ושימי לב שאת אל האור כתב גיל אלון. וזה נשמע בידיוק כמו לחן של זאב ותמיר ואז אני שואל את עצמי למה הוא לא כותב יותר. או בהוא לפטרה או לא עוד עגונה שגם גיל וגל משתתפים אי אפשר לדעת מה היא התרומה ויכול להיות שהם תרמו הרבה. וזה שזאב כתוב לפני תמיר זה לא אומר שהוא הלחין יותר בשירים זה אומר שככה כל התקשורת מכירה וכך זה יותר קל. יכול להיות שבשירים שאת אוהבת יותר תמיר הלחין יותר אי אפשר לדעת ולדעתי, בגלל זה הם לא חושפים את הדברים האלה, כדי לא ליצור התנגדויות כאלה. אני למשל אוהב את גן עדן ואין לי מושג מי הלחין שם יותר. בקיצור לדעתי יהיה חסר משהו בדיסק סולו של זאב. אני לא אהיה ליד מחשב בזמן הקרוב רק שבוע הבא

KeLeMeNcY

New member
מתי שתראה את זה...

אני מאד אוהבת את היצירה של כל אתניקס פשוט מעניין לראות לאיזה כיוון זאב יתפתח לבד, בלי לזלזל בתרומת האחרים...

לא יהיה חסר...

אני מאד אוהב את מה שאתניקס עושים כלהקה ומקווה שגם שנגיע למצב שנקנה את הדיסק ה34 של הלהקה...אבל דיסק של זאב לבד,יכול להיות משהוא מיוחד(שגם יעלה את מניות הלהקה),אם הדיסק יהיה מורכב משירים בסגנון של את לי ים,שדות שיפון,הכאב.....כי יש משהוא שונה(ומלודי יותר)בשירים שזאב כתב והלחין לבד.

KeLeMeNcY

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת

אני הכי אוהבת את השירים שזאב כתב לבד, יותר מרגשים

KeLeMeNcY

New member
ואם יורשה לי להוסיף

בשירים שזאב כתב לבד יש משהו יותר הזוי כזה, שגורם לי יותר להיסחף עם השיר כאילו תמיר הוא זה עם הרגליים על הקרקע שגם נותן לשירים של אתניקס משהו יותר הגיוני בשירים של זאב יש קצת אווירה של טירוף שאני מאד אוהבת, כמו "מתחת לעור"

למעלה