ממש לא היברידי

doral600

New member
ממש לא היברידי

אז כלקוח הבנק ההיברידי השירותים אינם היברידים בכלל כמו שמזרחי מציג בפרסומות יש כמה סניפים כל כך פרמטיווים שלא יודעים לתת את השירות שהם מתגאים בו IDI המפרסמים www.hamefarsemim.com

royecl

New member
תגובה ממזרחי טפחות

שלום doral600 שמי רועי, ואני מנהל המדיה החברתית במזרחי טפחות. קראתי את ההודעה שלך וברצוני להבין יותר ולבדוק את תלונתך באופן מיידי ולטפל בה. תוכל בבקשה לשלוח אלי את פירוט התלונה + פרטי קשר (שם מלא, מספר ת.ז ומספר טלפון) כדי שאוכל להתחיל טיפול: [email protected] תודה רבה רועי קריסטל, מזרחי טפחות [email protected]

רואה, דור? העמלות שאתה משלם מנוצלות היטב

lizush

New member
מצטרפת לטענה!

הנושא בטיפול שלנו יותר מידי זמן (מנהל הבנק בסניף שחק יודע במה מדובר) ברוב המקרים פשוט לא חוזרים אלינו, אך גדיל לעשות נציג היברידי להגיד לי "תשמעי, אני לא יודע למה מני לא חזר אליך, תשאלי את מני. אני איציק ואני אחזור אליך". זאת הפעם האחרונה ששמעתי מאיציק. טוב נו, כניראה מני חזר...

doral600

New member
איזה כיייף

תודה ליזוש אני עצוב מאוד שאני לא היחיד אבל שמח שמצטרפת לטענה הנכונה אז כל הכבוד לנציג שלא יודע איך הגיע להודעה שלי בנושא ההיברידי אבל ממש חבל להשקיע מיליונים בקמפיינים כאלה להשויץ ולהתגאות במשהו שקיים חלקי חבל חבל חבל יתרה מכך עד ליפני חודש קבוע בפתיח של שירות הלקוחות היה נאמר זמני ההמתנה גבוהים מהרגיל גם שהם לא היו גבוהים בכלל אז מה זה השירות הזההההההה IDI המפרסמים www.hamefarsemim.com

למעלה