ממש כמו בסרט....

טומי*

New member
ממש כמו בסרט....../images/Emo27.gif

הנסיעה עם הקו החדש של הרכבת לירושלים. יש שתי רכבות בבוקר שעוצרות בגן החיות התנ"כי, אז ניצלתי אחת מהן ועליתי בתחנת ההגנה. הנסיעה עד רמלה לא משהו...למעשה איכסה כל הפחונים בלוד הערבית. אחרי רמלה זה כבר סיפור אחר, נופים משגעים ואחורי בית שמש ממש חלומי. במהירות של 10 קמ"ש בין ההרים ממש כמו בסרט. מביא לכן/ם 1% מהתמונות שצילמתי להנאתכן/ם!

טומי*

New member
שקירבתי אותה אלי...

עם העדשה, אז ראיתי שהיא אהבה את הצילומים

יוליקה

Member
מנהל
טומי, התמונות משגעות

איך אתה מצליח לצלם מתוך חלון הרכבת כך שגם תוך הקרון וגם הנוף יראו ברור? האם זה עבודת עריכה??

טומי*

New member
אין כאן עריכה כלל...

רק הקטנה ומסגור. לו יכולתי לעלות את הקובץ המקורי ששוקל 2.5MB אז היית רואה כנראה שהמצלמה הזאות טובה יותר מקודמתה

עב

New member
כמה תובנות וזכרונות

נראה לי שקו הרכבת ירושלים תל אביב לא סובל מצפיפות, בלשון המעטה... אולי בפסח יתמלא קצת? אהבתי את הרכבת הנוסעת כמו בשיר "בין הרים ובין גבעות טסה הרכבת".
בילדותי נסעתי בקו הזה, אבל בקרונות ישנים, והיה גם קרון מסעדה וכמובן מישהו שעבר בין הקרונות ומכר סנדביצ'ים בדלי (!) הנסיעה הייתה ארוכה (עם מעבר בלוד) אבל נהניתי ממנה.
הקו עבר על גבול ירדן ישראל ואנחנו אהבנו להציץ החוצה ולחשוב שהראש שלנו "בחוץ לארץ".
העיקר שחזרנו לתקופת הטורקים, שהניחו את המסילה הזאת בין יפו לירושלים לפני למעלה ממאה שנים! יופי של תמונות - אתה מטייל ואנחנו נהנים!

sabajakov

New member
וגם כיתת חיילים ליוו את הרכבת.

שניים בקרון הראשון ושניים בקרון האחרון. זה נחשב לאחלה ג'וב!

agibagi

New member
התמונות כרגיל יפות

מקנאה בך שלמרות החום הכבד נסעתה לירושלים מזמן ביקרתי שם, אבל מקום מעיניין לבקר בו. מצלמה החדשה שלך טומי עושה תמונות עוד יותר יפות ישר כח! (נ.ב. אל תסכלו חברה על השעון,אני הרבה פעמים מתעוררת בלילות-לילה טוב!)

siofok

New member
טומי אני צריך קורס צילום ממך

איזה זוית צילום ואיזה חדות כל הכבוד

למעלה