ממש כזה

Just לובלו

New member
ממש כזה

לא חדלה מלדמיין במוחי תסריטים, ביוגרפיות ועלילות. הדמויות הן אנחנו, תמיד אחד מול השניה, מביטים, חוקרים, פועמים יחד. הקשר הוא מקרי לחלוטין, ואולי בעצם, ללא שום ספק, הקשר הכי ברור שקיים. מובן מאליו שאתחבר אליך. הבעת פנים, תנועת גוף, מגע תמים ביד, בגד שנפשט מעל עור גופך וחושף אותך מולי. ופעם זה חזק ומרעיש, מעורר הדים. ממש כזה. מיוחד כזה. התרחשויות הסיפור משתנות, אני משאירה את דף הילדה הטובה מאחור, אני אחרת. וראה זה פלא - הכל שקט. רעידות גופי נרגעות למגע ידיך החזק והעוצמתי. אני חשה מוגנת. יש שיגידו "אשליה אופטית", כמה שהם טועים! איתך, כמה מצחיק, זה יכול להיות הכי נכון שבעולם. ואולי בעצם, אין צורך שאבנה במוחי תסריט זה או אחר. אולי, אני נושמת איתך כל יום - סרט אחר. שחקנית פורנו, אחת שלא מפסיקה להפתיע, נהנית לענג אותך עד הסוף, מתפללת בפנים שלעולם לא יהיה לזה סוף! וסתם בערב, כמו חיית טרף אני שואפת לראותך. החברים יושבים לצידי בבית הקפה ומוחי מפליג במחשבות עלייך. מסמסת ואתה כבר בדרך אליי. מרגישה איך כל פרפרי התשוקה מתעופפים בבית החזה שלי, מעניקים לי תחושת ריחוף עילאית. ואני מתקרבת למכוניתך, רואה אותך אחרת. חולצת בורדו ומכנס שחור לגופך המדהים, חיוך שממיס אותי. לא מוצאת מילים, מאבדת כל קשר עם המציאות. אתה נושם אותי אליך, קרוב ועמוק, אני חשה אותך בלי מילים. האיש בתחנת דלק מחייך אלינו, אני פותחת במהירות את כפתורי המכנסיים שלך, מורידה ראשי מטה. הוא מחייך וקורץ לך. "לאן נוסעים"? אתה שואל אותי. אני מרימה ראשי, הזין שלך כולו בתוך פי ואני מחייכת. מסמנת לך עם היד תנועה ישרה ואז שמאלה. אתה ממש צוחק. מגיעים לחניון הפארק המואר. אני מוצצת לך ונאנחת, מאיצה בך לדחוף אותי עמוק יותר, לתפוס את שערות ראשי ולזיין אותי עם הזין. הריח שלך. כמו "STOP" הכל נעצר. אני מתמקדת בריח שלך ומרגישה זרמים בכפות הרגליים לכיוון הכוס. כבר רטובה לחלוטין. המנוע נכבה ואתה מרים אותי אליך לנשיקה חייתית, כזו שרק לי ולך יש. נושכת את שפתיך, טועמת את נשיקותיך ונעצרת שוב. עוד תסריט. רק שלא יגמר לי. באוזן אתה לוחש לי כמה שאני מטריפה אותך. אני משיבה לך בלחישה - "תזיין אותי!" הדלתות לא נפתחות ואנחנו עוברים למושב האחורי במהירות, עולים על תיבת ההילוכים, עדיין אוחזים זה בזו. רגליי נפתחות לפישוק רחב ואתה מזכיר לי איך גומרים ומאבדים שליטה. אני מקללת אותך, שורטת, נאנקת, צוחקת ונבראת מחדש. גומרת שוב, יד אחת בכוס, השניה בישבן - הן נפגשות כשאתה יוצא ממני, מיד חוזרות שוב - עמוק יותר, מלטפות את נקודת הג'י שלי ולוחצות עליה חזק. אני מרגישה התכווצויות ברגליים, בבטן, אפילו שערות ראשי מחושמלות. אתה מחייך ותופס שד אחד בפיך. תמיד יונק אותי בצורה מטריפה. "גומר..ת", לוחשת. כמה מפתיע אותך שלא מוצאת כח לצעוק. "אנ..י, אני.. אני".. כל ידך מלאה בנוזל גמירתי. השפרצתי את כל העונג הזה החוצה. אתה מלטף אותי, מושיט ידך למושב הנהג - שולף קופסא סגולה עם סרט. "קחי, תכשיט שלי". ואולי החיים הם באמת סרט.

GreenIs

New member
"ונבראת מחדש" אהבתי ../images/Emo9.gif

כישרון כתיבה מ ד ה י ם . הרבה דברים משכו אותי בכתיבה שלך, אך יותר מכל הביטוי "נבראת מחדש" בהקשר של גמירה. החיים הם במה - ואת השחקנית הראשית בבמה הזו (רציתי לתת לך פרח פה, אבל האייקונים עושים נגדי מרד. תתדמייני.)

מדהימממממממממההההההההההה

וכל מילה מיותרת!!

למעלה