ממש יופי ביטוח הראל תוקפים גם במגרש הביתי שלנו. ממש כאן מצד שמאל. TIC.
1 10יוסי10 New member 13/11/06 #2 ../images/Emo6.gif איזה באנר גדעוני. אפילו הדגשו לנו את הטוב למקרה שלא נבין את התחכום.
M MooHoo New member 13/11/06 #3 למה לזלזל? הבאנר הזה מאד אינטראקטיבי. תראו למשל מה קורה לו בשלוש בלילה:
T TIC New member 13/11/06 #4 אם הוא עדיין ער בשלוש לפנות בוקר שלא יתפלא אחר-כך שהוא קם בבוקר הפוך. TIC.
S shedonYaar New member 13/11/06 #7 מישהו שם שכח למי שייכים הצבעים האלה שחור-לבן-כתום. ושירים יד מי שלא שאל את עצמו במבט ראשון למה אורנג' שינו את הפונט...
מישהו שם שכח למי שייכים הצבעים האלה שחור-לבן-כתום. ושירים יד מי שלא שאל את עצמו במבט ראשון למה אורנג' שינו את הפונט...
S shedonYaar New member 13/11/06 #10 טוב בסדר בסדר... תירו בי על המסך הזה (שאני גולש בו) זה נראה שחור... בדקתי באמת במחשב אחר, זה כחול כהה. (עדיין כמעט שחור)
טוב בסדר בסדר... תירו בי על המסך הזה (שאני גולש בו) זה נראה שחור... בדקתי באמת במחשב אחר, זה כחול כהה. (עדיין כמעט שחור)
D DonKishot2 New member 13/11/06 #11 אגב, את סדרת הסרטים ראיתם אני מסתובב כבר שלושה ימים עם בחילה קשה אחרי שראיתי את הקמפיין של הראל בטלוויזיה. קשה לי אפילו לתאר אותו מרוב שהוא מבחיל. על הקמפיין חתום טמיר כהן או בשמו החדש והבינ"ל JWT ISRAEL...
אגב, את סדרת הסרטים ראיתם אני מסתובב כבר שלושה ימים עם בחילה קשה אחרי שראיתי את הקמפיין של הראל בטלוויזיה. קשה לי אפילו לתאר אותו מרוב שהוא מבחיל. על הקמפיין חתום טמיר כהן או בשמו החדש והבינ"ל JWT ISRAEL...