ממש חייבת עזרה

גלgal1

New member
ממש חייבת עזרה

היי יש לי כמה בעיות והלוואי שיעזרו לי כאן! עד עכשיו היתי בצבא בקושי היתי רואה בית, הזנחתי את עצמי ממש ולא קניתי כמעט שום בגד משהו כמו שנה עכשיו אני כבר לא בצבא ואני ממש רוצה להשקיע בעצמי שוב ולקנות בגדים והכל אבל-אני לא יודעת מה באופנה! בעיה ממש גדולה שלי שאני חייבת לקנות נעליים ואין לי מושג מה באופנה ? איזה נעליים הכי הולכות עכשיו?? (אני ממש נמוכה אז עדיף עם גובה!) אני גם רוצה לקנות נעליים ליומיום בעיקראבל עדין שיגביהו אותי ויהיו אלגנטיות כאלה אבל נוחות מה כדיי לקנות? פלטפורומות זה עדין הולך בכלל? ואם כן אז איזה? ואיזה נעליים עם גובה יכולות להתאים לים? ממש חשוב לי שזה יגביה אותי אני לא סובלת ללכת עם שטוח.. ואיזה בגדים באופנה עכשיו הבנתי שאולי חצאית גבוה כזאת זה הולך? איפה קונים ? ובעיקרון היתי שמחה אם יתנו לי פה טיפים על מה הכי באופנה עכשיו איזה בגדים ואיזה נעליים ממש יעזור לי וגם איפה ללכת לקנות (אני אוהבת את כל הסגנונות כל מה שיפה ובמיוחד אלגנט לא ספורטיבי או משהו כזה, פעם היתי קונה תמיד בקסטרו)

גלgal1

New member
שחכתי לציין

אני ממש אוהבת בגדי מעצבים כל השמלות המיוחדות האלה וכל מיני דברים שנראים זוהרים כאלה אבל אלגנטיים... אבל אין לי גם מושג איפה ללכת לקנות (אני גרה במושב ליד ירושלים) אז אני ממש ישמח אם יעזרו לי גם איפה ללכת לקנות במקומות שווים שיש שם גם דברים ממש יפים וגם לא יקרים מידיי ומה באופנה שוב

Mics

New member
לדעתי,

כדאי להתלבש לפי מה שמחמיא למבנה הגוף שלך ולא לפי האופנה. אם תתני תיאור (או תשימי תמונה) יוכלו לייעץ לך מה מתאים ויחמיא לך. בכל מקרה, אם את ממש נעולה על להתלבש לפי "צו האופנה" אז פשוט לכי לקניון ותיכנסי לחנויות רשת.

kaniba

New member
יש אפשרות להתייעץ עם סטייליסט מקצועי,

למשל בקסטרו את יכולה להיעזר בגל אפל (מפרויקט מסלול) או ליאת אשורי. בשעה שלמה הם יכולים להתאים לך מלתחה מותאמת אישית על-פי מבנה גופך, העדפותיך וסגנונך האישי. חברה שלי עשתה את זה ויצאה ממש מרוצה.

כמה אפשרויות

כמו שכבר אמרו לפני , את יכולה ללכת לסטייליסטית , היא גם תתאים לך את הבגדים לגוף וגם לאופנה... את יכולה גם פשוט להסתובב , נגיד בת"א , להיכנס לסנטר - לזארה , קסטרו וכו' לראות מה הולך שם , להסתובב בשנקין , אלנבי וכדומה... את תיראי את הסיגנון שהולך היום , ותוכלי לבחור את מה שהכי מתאים לך

למעלה