ממש דחוף!!!

ממש דחוף!!!

אישתו של אחי מארגנת לאחי יום הולדת.. ואנחנו בכלל חשבנו שיש לנו עוד חודש!!! אין לי לא מתנה ולא רעיון לעוגה!!! למדתי להכיר שיש כאן אנשים ממש יצירתיים.. אני חייבת רעיון דחוף! הוא בן 30 + תינוקת מתוקה עובד הייטק.. אשמח מאוד לקבל רעיונות לציור על עוגה (ולא מאוד מסובך, אני מתחילה..) וגם רעיונות למתנה, מחליף קדומת.. (ויש לו כבר מליון בשמים, אלף שעונים ולא הצלחתי אפילו לספור את הבגדים.. אז חוץ..) המון המון תודה מראש!!

net the jet

New member
מנסה...

אז רעיונות לעוגה מצוירת: אולי לכתוב בגדול 30, ולשלב בתוך ה30 ציורים של דברים שאופיניים לו ( איזה תחביבים אולי ? ) ולקשט יפה מהצדדים... ( אני מתכוונת ש ה 30 יתפוס את כל השטח העליון של העוגה... ) לגבי מתנות...קצת קשה שלא מכירים, ולגברים בכלל קשה לקנות לדעתי... הנ קצת דוגמאות ממה שאני קונה לבעלי ( שיש לו כמובן כל מה שהוא צריך, ובכלל, הוא לא צריך כלום.. ) אז הוא מאד אוהב לצלם-קניתי לו חצובה, תיק למצלמה, קניתי השנה משקפת ( אנחנו מטילים המון ) , אופניים,רולר בליידס, אולי איזה כרטיסים להצגה\הופעה, קונצרט..משהו שהוא אוהב. אולי להעניק לו ולאשתו סופשבוע ללא הילדה ולהציע לשמור עליה ? עזרתי ? אני בכיוון בכלל ?

כן עזרת..

גם אני חשבתי על הרעיון של לכתוב 30 בגדול על העוגה אבל אז זה נראה לי קיצ'י, עכשיו שאת הצעת אולי אני אעשה ציור של 30 דוחק את 29 לצד.. מקווה שאני אוכל ליישם את זה.. בקשר למתנה.. אוף כ"כ קשה לקנות לגברים!!! הוא אוהב לצלם אבל לא צריך חצובה.. לא יודעת אני ממש מיואשת מהקטע.. אבל המון תודה על המענה המהיר! נ.ב. - שמתי לב שאת מנוסה מאוד ושולטת הרזי האפיה.. יש עוגה שאת ממליצה עליה במיוחד?

net the jet

New member
תודה../images/Emo9.gif מה הוא אוהב ? ואני מתארת

לעצמי שזו העוגה שאת רולה לעטוף בבצק סוכר ? אז אישית למבוגרים אני מתה על עוגת גזר...או עוגת מיץ תפוזים, אבל יש מבוגרים ( כמו בעלי ) שאוהבים את העוגת שוקולד כמו של הילדים... יש גם את העוגת אפרסקים עם קינמון. אפשר עוגה עם שמנת וקינמון... תני כיוון.

כן אני חושבת אולי לעטוף חלקית..

רק את העליון לא את כל העוגה (נראה לי יותר מסובך לעטוף את הכל לא?) האמת שהוא נראה לי יאהב שמנת וקינמון, אבל אני פחדנית ובגלל שזו עוגה ראשונה אני אלך על מה שנוח לי.. אבל לפעם אחרת.. את יכולה להעביר לי את המתכון של השמנת והקינמון? ובעצם.. איל השמנת? היא יציבה לציפוי?!

net the jet

New member
בבקשה עוגת שמנת וקינמון

אין בעיה-זו עוגה "יבשה"...ז"א שלא צריכה קירור במקרר. ודרך אגב, ציפוי העוגה כולה לעומת הנחת משטח למעלה, זה פחות מודלם בעיני. ואם את עושה עוגה עגולה אז זה ממש לא מסובך ( ריבוע זה קצת יותר קשה ). טוב, אז הנה העוגה. 2 שמנת מתוקה 2 כוסות סוכר 4 ביצים 3 כוסות קמח תופח לערבב שמנת עם סוכר וביצים, להוסיף קמח. תערובת קינמון- 6 כפות סוכר חום 3 כפות קינמון לשים בתבנית 26 חצי מהתערובת ומעליה לפזר חצי כמות קינמון. שוב-את שאר הבלילה, ומעליה את שאר הקינמון. * הערות. אני הכנתי תמיד באינגליש קייק ( 2 תבנניות ) אז אני לא יוגעת עד איזה גובה היא מגיעה בתבנית 26 ( למרות שאילו ההוראות האורגינאליות ) שווה אולי לנסות קודם. העוגה מאד מאד נימוחה וטעימה ! בהצלחה.

net the jet

New member
אין בעד מה, שמחה לעזור, היא כ"כ

קלה, וממש ממש טעימה. יש לי עוד אחת, דומה אבל עם שמנת חמוצה, אבל זו לדעתי גאונית ( השימוש בשמנת מתוקה ! )

עוגת האפרסקים בניחוח קינמון

של על השולחן היא כמעט או בדיוק על אותו בסיס. והם לגיוון מחליפים שמנת אחת בשמנת חמוצה + 1/2 כוס שמן. ואיך לא חשבתי קודם להוריד את האפרסקים?
מיכל

אולי מנוי לנשיונל ג'אוגרפיק?

או למגזין "הורים", או למגזין אחר בתחום שמעניין אותו? עוד אפשרות שאנחנו פעם נתנו לחברה הוא ואוצ'ר למסעדה ולסרט (gift card) ואותנו בתור ביביסיטר לילדים ביום היציאה... ב ה צ ל ח ה ענבל

למעלה