את והיא למיטה? לא נגררתן לזה כבר?
M M i c h a l y U S A New member 15/5/06 #27 ../images/Emo4.gifסורי..מחר עובדים אין זמן ל שירשורי כזה.. לכן חכנה עד הערב..או לפחות שיהיה ריפליקה..
../images/Emo4.gifסורי..מחר עובדים אין זמן ל שירשורי כזה.. לכן חכנה עד הערב..או לפחות שיהיה ריפליקה..
ד דניאל1958 New member 15/5/06 #19 ../images/Emo196.gif../images/Emo202.gifהקיץ הגיע הקיץ הגיע ואיתו ימי החום .חברים לשתות הרבה מים, להתקלח 5 פעמים ביום ,לשהות רק ליד מזגן והכי חשוב להיות נחמדים
../images/Emo196.gif../images/Emo202.gifהקיץ הגיע הקיץ הגיע ואיתו ימי החום .חברים לשתות הרבה מים, להתקלח 5 פעמים ביום ,לשהות רק ליד מזגן והכי חשוב להיות נחמדים
אופק דגנית New member 15/5/06 #21 דאודורנט.. בלעדיו הכי כדאי להישאר בבית.. לילה טוב.. אני את שלי להיום סימתי..
א אילנהחלפ1111 New member 15/5/06 #23 הגמל לא רואה את הדבשת שלו... כולכם ליצנים (לא נכליל) יש שירשור שלא הרסת עם השטויות שלכם נשבעת היתה לכם ילדות קשה 4 שירשורים שהפכו לצאט ואתם מרשים לעצמכם אותי לבקר אתם גנובים נשבעת במפגש הבא אדאג לכם לארגז חול או למקפצה שתשחררו את המרץ ותשלימו חוסרים
הגמל לא רואה את הדבשת שלו... כולכם ליצנים (לא נכליל) יש שירשור שלא הרסת עם השטויות שלכם נשבעת היתה לכם ילדות קשה 4 שירשורים שהפכו לצאט ואתם מרשים לעצמכם אותי לבקר אתם גנובים נשבעת במפגש הבא אדאג לכם לארגז חול או למקפצה שתשחררו את המרץ ותשלימו חוסרים
A a n a t i 3 3 New member 15/5/06 #24 יאללה אילנה... מספיק עם המחשב../images/Emo70.gif לכי להתקלח, צחצחי שיניים, שימי את פיג'מת הפסים הורודה.. מחר יום חדש
יאללה אילנה... מספיק עם המחשב../images/Emo70.gif לכי להתקלח, צחצחי שיניים, שימי את פיג'מת הפסים הורודה.. מחר יום חדש