ממש בושה !!!

ליטל א מ

New member
ממש בושה !!!

קראתי היום בפורום און ליין כי יש כמה אנשים אשר מתנגדים לפועלו של אדון שוקור למרות שהוא עושה עבודה קשה מאוד במטרה לקרב בין העמים ולגשר בניהם למי שיש תלונות שהן לדעתי חסרות בסיס ותוכן מוזמן לעזוב ברגע זה את הפורום ולא לשוב כי אנשים כאלו לא רצויים כאן.

תיקון טעות

אף אחד לא מתנגד לפועלו של שוקור, אלא רק להודעה מסויימת מאד שלו (שמשום מה לא מצאתי אותה כרגע.. ייתכן שהיא פשוט נעלמה לה?) מישהו פשוט נפל קורבן להסתה, וחבל. מזל שממשלת ישראל ה"גזענית" הוכיחה - בפעם המי יודע כמה - שהיא שולטת בקיצוניים שבתוכה. והמבין יבין..

B.Shokor

New member
אדון עופר, ההודעה שנכתבה לא איימה

בכלל על אף אחד, ולמרות זאת מחקתי אותה ע"פ בקשה מהנהלת הפורומים.

ההודעה ההיא היתה הכרזת מלחמה

בהא הידיעה, כאילו ממשלת ישראל הגזענית- בראשות פושע המלחמה שרון- עומדת לחלל את מסגד אלאקצא ולפתוח מחר (היום) אירועי אוקטובר חדשים, ועל כל מוסלמי שמכבד את עצמו למהר ולמנוע זאת ממנה. אני מקווה שלאור מה שבאמת קרה היום, הבנת עד כמה טעית, ואני עוד יותר מקווה שהבנת עד כמה אנשים כאן נפגעו מהעובדה שלמרות ההבלגה שלנו, זאת בסופו של דבר ההערכה שאנחנו מקבלים. שום עם בעולם לא היה מוכן לסבול זריקת אבנים על מתפללים במקום הקדוש לו ביותר, ועוד ביום אבל!!!!!! מה שקרה היום הרבה יותר גרוע מהביקור של שרון בזמנו בהר הבית - ובכל זאת הכל עבר בשקט. תלמדו כבר להעריך אותנו.

ביילי_007

New member
ללא ספק הודעה כזענית,

לכן פניתי להנהלת הפורומים בפורום-און ליין שעשתה את מה שעשתה...

המבשר

New member
איזה חוצפה למנוע מאדם אפילו ערבי

להתבטא כאילו שרק דיעות מהסוג שלכם מותרות.הוא חושב שהיהודים מיותרים כאן וזו זכותו הדמוקרטית מי אתם שתכריחו אותו למחוק את ההודעה מה הוא צריך ללכת התלם שלכם? ידוע לכל העולם שהערבים לא רוצים כאן לא ערבים או כופרים ופתאום התחלקה לו האמת מהפה אז אתם מוחקים את האמת ושמים לו מסיכה של איש שלום ואחווה

_דקלה_

New member
אז שוקר הוא לא איש של אחווה ושלום?.

אוקי אתה בעצמך אמרת שזו רק מסכה אז אתה חושב שאדם כזה צריך לנהל פורום של דו-קיום?... אני בספק

all

New member
תיקון טעות

זה לא לאדם ערבי להתבטא, זה למנהל פורום דו-קיום. ואם בת-עמי הייתה מנהלת את הפורום הזה, הייתי עושה מ-"תפוז" אורנג´דה!

NoyNoy

New member
מעניין מאוד...

לחברי הפורום כאן מותר להגיד שצריך לזרוק את הערבים לים, שברוך גולדשטיין לא רוצח, שכל המרבה לרצוח ערבים הרי זה משובח.... אבל לערבי אסור להגיד שהממשלה גזענית (ומה בזה הכרזת מלחמה???). אם תמשיכו להביא לכאן את הנהלת הפורומים על כל דבר קטן שלא מוצא חן בעיניכם, יסגרו את הפורום בגלל שינאת החינם שמתפרצת מכאן. ולהזיכרכם: בגלל שינאת חינם נחרב בית המקדש.

מתי אמרתי שמותר להרוג ערבים??

בסה"כ הסברתי מה גרם לכעס הגדול על שוקור. באותה מידה הייתי מצדיק את כל הדברים שכתב אילו המשטרה באמת היתה מאשרת לקיצונים יהודים לעלות להר הבית.

all

New member
יכול להיות שאכן זה לא הזמן

הנכון בשביל פורום כזה. אך שוב אני שואל אותך אם קראת את ההודעה ההיא או שלא? אם כן אדבר איתך, אך אם לא, על מה אוכל לדבר איתך, מזג אויר, מה?

המבשר

New member
זה מראה את הצביעות השמאלנית שלכם

ילד בן 17 ערבי וגבר אומר לכם שאתם "מנייקים" בעיניו ורוצה שתעופו לו מהעיניים חזרה לאירופה בשפתו הדיפלומטית ומה אתם רוצים לעצור בעדו שיאמר את מה שאתם רוצים לשמוע שהערבים רוצים שלום וחרטות די האיש/ילד הזה גבר עם ביצים ואני מצדיעה לו אפילו שהוא אוייב אבל אוייב גבר ואתם חנונים שמאלנים עלובים מנסים לסתום לו את הפה ועוד טוענים שאתם דמוקראטים תתביישו לכם הילד/גבר הזה יחזור לנהל ולהתבטא על אפתכם ועל חמתכם השמאלנית גזענית צביעותית יש לי חברה שאמרה לי פעם תזהר רק מהחברים שלך זבלים שמאלנים

all

New member
אני מבין את מה שאתה אומר

אבל לא מבין מה אתה מחפס בפורום ה-"דו-קיום"? הרי אם אתה לא חולה במחלת פרקינסון ולא רופא מחלת פרקינסון, למה לך להיכנס לפורום על מחלת פרקינסון? להפריע לאחרים? חבל, ככה וככה כמעט ולא נשאר למה להפריע.

all

New member
זה כבר עניין אחר

אין ספק כי שלום עושים עם אויבים, ואין ספק כי שלום חייב להיות הוגן ודו סיטרי. אך אנא ממך, קללות כאן ממש לא לעניין. אמור כל דבר, בוטה ככל שיהיה, אך ללא השפלות וקללות. רק כך אוכל לכבד אותך.

קלייר

New member
יפה אמרת ליטל/כך לא נוהגים

מי שיש לא משהו אישי נגד שוקור ,שיעשה זאת עם שוקו אישית לא בפורום

all

New member
אין לי שום דבר אישי עם שוקור!

ההפך נראה לי ששוקור הוא נער מבריק. הבעיה שלי היא דווקא עם מנהל פורום "דו קיום"!!! ולכן אין לקיים את הדיון בינינו אלא בפני כל הפורום. ברגע שוקור (למרות גילו הצעיר), נכנס לנעליו של מנהל פורום, הוא חייב להיות פי-10 אחראי על מה שהוא אומר בו. בדיוק כמו שמרואיין ברחוב רשאי לצרוח כל מה שבא לו, אך ראש ממשלה, ח"כ או שר, עלול לשלם מחיר כבד ביותר (פוליטי, משפטי וכו´) על כל פליטת פה מיותרת. קלייר אלה הם החיים, לי (בתור כלומניק) מותר כל מה שבא לי, לכל היותר יחסמו אותי כפי שעושים לי מדי פעם, לשוקור (כמנהל פורום), זה אסור.

NoyNoy

New member
אני לא מבינה משהו...

מה הקשר בין הגיל שלו לבין זה שהוא מנהל פורום? משום מה, כל פעם שלמישהו יש משהו נגד איזה מנהל פורום, מציינים את זה שאותו מנהל פורום הוא צעיר מדי. לי זה נראה כמו סתם תירוץ. זה שאתה לא מכיר בני 17 עם שכל, לא אומר שהם לא קיימים.

all

New member
ההפך נוי נוי

בני ה-17 הם בד"כ כלל חחמים בהרבה מהמבוגרים. אך לא מדובר בשכל כי שוב ושוב אני מצהיר כאן שוקור הוא נער מבריק!!! מדובר כאן באחריות. ומכיוון שכבר פעמיים שאלתי אותך אם קראת את ההודעה שנעלמה כעבור כמה שעות ואת מתעלמת. אינני מתכוון לדון איתך בנושא, כי לך אין היכולת לדון בנושא מכיוון שאת לא קראת את ההודעה בחיים. אגב, זה עוד סימן לנעורים, להתווכח סתם ככה, אף מבלי לקרוא את ההודעה הכל כך שנויה במחלוקת.

למעלה