ממש בדכאון

ממש בדכאון

חייבת קצת לפרוק ברשותכן. אני ממש בדכאון כבר כמה ימים. אני מרגישה שאין לי מטרה, אני בבית איתו כבר 8 חודשים ואומנם נורא כף לי אבל אני פשוט מרגישה מרוקנת- ריק בלתי נגמר. בנוסף אחותי (הנשואה) ואמא שלי שגרות קרוב אלי מתרגשות בינהם כי שתיהן עוברות למודיעין. ואני שאוהבת מאוד את הבית שלי (דירה) שקנינו ממש לפני שנתים וגם את השכונה בה רכשנו הרבה חברים טובים נקרעת בן הרצון לעבור איתן או קצת אחריהן ולהשאר במקום שאני אוהבת (בפועל ברור לי שנשאר לפחות כמה שנים טובות) אבל אני מפחדת שעד אז מודיעין תהיה כ"כ יקרה שלא נוכל לקנות שם. אני לא רוצה להכניס את אביחי למעון אני עוד לא מוכנה לוותר עליו למשך היום (אני נוראית???) אבל כבר לא קל להעסיק אותו. בקיצור אני ממש תקועה בתוך דכאון וזה לא אופייני לי -מה שעוד ויתר מכניס לדכאון תודה למי שהגיע עד לכאן. מצטערת על הקיטורים הייתי חייבת להוציא קיטור

קבלי ../images/Emo24.gif

ןאחרי החיבוק אין לך מה להיות בדיכאון תחשבי שהכל זה רק עניין של זמן הם גודלים מהר מאד תקבעי לך זמן שבו תכניסי אותו או אותם למעון או מטפלת ותפני קצת זמן לעצמך כשתוכלי.

מבינה אותך מאד

גם אני, בסביבות גיל שמונה חודשים של יהונתן, הרגשתי שקשה לי... היו ימים טובים יותר וימים טובים פחות.. אבל התחלתי להבין שנצטרך למצוא מסגרת...גם בשבילו וגם בשבילי. זה לא פשוט להעסיק תינוק בגיל הזה ולהיות איתו יום שלם... מה שעשיתי- בימים יפים- זה להיות כמה שיותר מחוץ לבית... חוץ מזה ניסיתי לצאת איתו לחברות עם ילדים בגילו, ללכת לחנויות שכבר המון זמן תכננתי לראות, לשים דיסקים ולשיר איתו במהלך היום, כל הזמן לשנות אוירה - גם בשבילך... שמתי לב שבימים שלא הייתי מתלבשת ו'מתחילה את היום' היינו נימרחים בבית.. ובימים שהייתי מתכננת מראש ומתלבשת ויוצאת - הכל היה קל יותר. משכנו עד גיל שנה - ואז הכנסתי אותו לגן- בעיקר כי הרגשתי שזה יעשה טוב לשנינו..ושהוא מאד מוכן. וצדקתי. (אני חושבת..) עכשיו לפעמים אני מתגעגעת לימים שהוא היה בבית איתי...

choopi3

New member
גם אני איתך, בסביבות 9 חודשים בבית

גם אני הרגשתי שדי, אבל להבדיל ממך כבר הייתי בשלה לשים את מיקה במעון, מה גם שמצאתי לה מעון שמאוד נראה לי מבכל הבחינות. אם את יכולה להרשות לעצמך שימי אותו במעון לחצי יום וצאי לחפש עבודה. אני בטוחה שזה יעזור לך גם להתמודד עם המעבר של אמך ואחותך, את תהי כל כל עסוקה שדברים יראו לך אחרת. זה אחרת כשמישהו מעסיק את הילד שלך חצי יום ולפעמים עושה את זה אפילו יותר טוב ממך.

למעלה