ממש בא לי לבכות

מצב
הנושא נעול.
ממש בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

ממש בא לי לבכות

ביום ה-10 לאחר ההחזרה ביטא 23 ביום ה-12 לאחר ההחזרה ביטא 63 ביום ה-15 לאחר ההחזרה ביטא 154 עכשיו קיבלתי את התשובה מהאחות כל כך פחדתי מזה לכן לא רשמתי כלום עד עכשיו בא לי לבכות והדמעות פשוט לא יוצאות האופטימיות חגגה אצלי הייתי בטוחה שהיום יהיו לי בשורות טובות האחות אמרה שזה ממש לא מעודד כי הם ציפו לערך של 400 לפחות אז מה זהו נגמר??? מה אתן אומרות?? היו לי גם מעט דימומים ואני מקבלת גסטוןכתמיכה

לא בטוחה, בואי נעשה חשבון ביחד

ממש בא לי לבכות

ביום ה-10 לאחר ההחזרה ביטא 23 ביום ה-12 לאחר ההחזרה ביטא 63 ביום ה-15 לאחר ההחזרה ביטא 154 עכשיו קיבלתי את התשובה מהאחות כל כך פחדתי מזה לכן לא רשמתי כלום עד עכשיו בא לי לבכות והדמעות פשוט לא יוצאות האופטימיות חגגה אצלי הייתי בטוחה שהיום יהיו לי בשורות טובות האחות אמרה שזה ממש לא מעודד כי הם ציפו לערך של 400 לפחות אז מה זהו נגמר??? מה אתן אומרות?? היו לי גם מעט דימומים ואני מקבלת גסטוןכתמיכה
יום 10 :23 יום 12: היה צריך להיות 23*2=46 קיבלת 63 שזה הרבה הרבה יותר יום 14: היה צריך להיות 63*2=126 או לפחות 46*2=92 אם מתעלמים מה 63 החריג יום 16: היה צריך להיות משהו בין 92*2=184 ל 126*2=252 כלומר ביום 15 צריך להיות בין 138 ל 189 ואת קיבלת 154 איך לעזאזל האחות הגיעה למסקנה שהיה צריך להיות מעל 400? לי התוצאה נראית לא רעה בכלל תקנו אותי אם אני טועה

את בהחלט צודקת

יום 10 :23 יום 12: היה צריך להיות 23*2=46 קיבלת 63 שזה הרבה הרבה יותר יום 14: היה צריך להיות 63*2=126 או לפחות 46*2=92 אם מתעלמים מה 63 החריג יום 16: היה צריך להיות משהו בין 92*2=184 ל 126*2=252 כלומר ביום 15 צריך להיות בין 138 ל 189 ואת קיבלת 154 איך לעזאזל האחות הגיעה למסקנה שהיה צריך להיות מעל 400? לי התוצאה נראית לא רעה בכלל תקנו אותי אם אני טועה
את בהחלט צודקת
ואני מחשב קצת אחרת בין יומיים הכפלה של 2 או טיפה פחות מכאן הכפלה ביום בודד כ 1.3-1.4 משמע על סמך ה 63 - כ 176 צפוי ממש אבל ממש לא 400 so far so very good

בינתיים את צריכה לבכות משמחה

ממש בא לי לבכות

בינתיים את צריכה לבכות משמחה
התוצאות נראות לי מצויינות. אצלי אחרי הכפלה יפה ראשונה אמרו לבוא רק אחרי שבוע לראות שק הריון. חכי ותראי איך זה יתפתח. בינתיים העליה יפה מאוד. גם לי לא ברור איך ציפו לראות ערך של 400.

היי עוד שלושה מחזיקה לך אצבעות

ממש בא לי לבכות

היי עוד שלושה מחזיקה לך אצבעות
והלוואי שנישמע שהבטא עולה ועולה ושהכל יהיה בסדר בסופו של דבר

העין ה 3

New member
ואני מחשבת אחרת מכולם

ממש בא לי לבכות

ואני מחשבת אחרת מכולם
הכפלה מ-23 ל-63, ברור שהיתה. מכיוון שהבדיקה הראשונה היתה ביום ה-10 אני גם לא מתייחסת לזה כאל תוצאה נמוכה, אלא כאל בדיקה מיותרת. ההריון שלך התחיל מ-63 ביום ה-12. אחרי 72 שעות היתה תוצאה של 154, מה שאומר שהכפלה בדיוק היתה תוך 55.8 שעות (אני אמנם מנהלת חשבונות, אבל את זה עשיתי במחשבון הכפלות בטא שנמצא בקישורי הפורום). הכפלה תקינה בשלב הזה היא הכפלה שבין 48 שעות לבין 72 שעות, כך שההריון שלך נשמע לי תקין לחלוטין. ולגבי דימומים? מתי היו? עכשיו? לפני שבוע? איזה סוג? אם זה דימום קל לפני שבוע, סביר להניח שזה היה דימום השרשה, ואם זה עדיין נמשך, רצוי לנוח, וגם ליידע את הרופא, אבל בשום פנים ואופן לא לדאוג, כי הרבה מאוד הריונות תקינים מתחילים עם דימומים. איזה כיף לשמוע על חיובי בפורום שלנו! בהצלחה!!!

תודה רבה לכולכן

ואני מחשבת אחרת מכולם
הכפלה מ-23 ל-63, ברור שהיתה. מכיוון שהבדיקה הראשונה היתה ביום ה-10 אני גם לא מתייחסת לזה כאל תוצאה נמוכה, אלא כאל בדיקה מיותרת. ההריון שלך התחיל מ-63 ביום ה-12. אחרי 72 שעות היתה תוצאה של 154, מה שאומר שהכפלה בדיוק היתה תוך 55.8 שעות (אני אמנם מנהלת חשבונות, אבל את זה עשיתי במחשבון הכפלות בטא שנמצא בקישורי הפורום). הכפלה תקינה בשלב הזה היא הכפלה שבין 48 שעות לבין 72 שעות, כך שההריון שלך נשמע לי תקין לחלוטין. ולגבי דימומים? מתי היו? עכשיו? לפני שבוע? איזה סוג? אם זה דימום קל לפני שבוע, סביר להניח שזה היה דימום השרשה, ואם זה עדיין נמשך, רצוי לנוח, וגם ליידע את הרופא, אבל בשום פנים ואופן לא לדאוג, כי הרבה מאוד הריונות תקינים מתחילים עם דימומים. איזה כיף לשמוע על חיובי בפורום שלנו! בהצלחה!!!
תודה רבה לכולכן
אין לכם מושג איך עודדתן אותי עכשיו יש בליבי תקווה לבדיקת דם בעוד יומיים בע"ה הדימום אצלי התחיל לפני 4 ימים כשערך הפרוגסטרון היה 38. מיום ההשאיבה קיבלתי תמיכה של אוטרוגסטאן. ברגע שהדימום הופיע החליפו לגסטון ותודה לאל עזר. היום בבדיקת הדם הפרוגסטרון היה 75 האחות אמרה לקחת את הגסטון פעם ביומיים גם אם יהיו דימומים כי הערך תקין

anguly

New member
לי נשמע שהכל ממש בכיוון חיובי!

תודה רבה לכולכן
אין לכם מושג איך עודדתן אותי עכשיו יש בליבי תקווה לבדיקת דם בעוד יומיים בע"ה הדימום אצלי התחיל לפני 4 ימים כשערך הפרוגסטרון היה 38. מיום ההשאיבה קיבלתי תמיכה של אוטרוגסטאן. ברגע שהדימום הופיע החליפו לגסטון ותודה לאל עזר. היום בבדיקת הדם הפרוגסטרון היה 75 האחות אמרה לקחת את הגסטון פעם ביומיים גם אם יהיו דימומים כי הערך תקין
לי נשמע שהכל ממש בכיוון חיובי!
ואת יכולה להסתובב עם אופטימיות זהירה בלב! ובטח לא עם דמעות של עצב. ההתקדמות נראית בדיוק לפי הקצב הצפוי וכפי שכבר חשבו לך. מחזיקה אצבעות שימשיך ככה!

העין ה 3

New member
לא נראה לי שהדימומים ימשכו

תודה רבה לכולכן
לא נראה לי שהדימומים ימשכו
כנראה שהגוף שלך לא הגיב לאוטרוגסטאן. טוב שעליתם על זה בזמן. מאחלת לך המשך תקין.

תבכי מאושר יקירתי סוף סוף בשורות טו

ממש בא לי לבכות

תבכי מאושר יקירתי סוף סוף בשורות טו

עידכון בטא ../images/Emo4.gif

ממש בא לי לבכות

עידכון בטא

היום עשיתי שוב בטא התוצאה 254 לפני יומיים 154 אוף! אוף! אני יוצאת מדעתי, שוב אין הכפלה וגם הפרוגסטרון ירד ל- 38 אחרי שהאחות אמרה לעבור ליום כן יום לא לזריקת הגסטון חוזרים שוב ליום יום זהו עכשיו מחכים לעוד שבועיים לא.ס עד אז יש לי להשתגע מה אתן אומרות??

מה שאני יכולה לעשות זה לספר מנסיוני

עידכון בטא

היום עשיתי שוב בטא התוצאה 254 לפני יומיים 154 אוף! אוף! אני יוצאת מדעתי, שוב אין הכפלה וגם הפרוגסטרון ירד ל- 38 אחרי שהאחות אמרה לעבור ליום כן יום לא לזריקת הגסטון חוזרים שוב ליום יום זהו עכשיו מחכים לעוד שבועיים לא.ס עד אז יש לי להשתגע מה אתן אומרות??
מה שאני יכולה לעשות זה לספר מנסיוני
ביום 12 אחרי החזרה, עם תמיכה של אוטרוגסטן 3X3: בטא 41, פרוגסטרון 41 ודימומים. מעבר לגסטון פעם ביום ואחרי יומיים בטא 100 ופרוגסטרון 120. לא המשכנו לבדוק את הבטא אבל הוזמנו לראות שק אחרי שבוע ואז ראינו כבר דופק. התוצר של ההריון ההוא הוא שיר שכיום בת שנתיים ו 8. אני אופטימית למדי. ממליצה לך להצמד לגסטון ולחכות (זה קשה, אני יודעת) לאולטראסאונד בעוד שבועיים.

שויו

New member
זה כן הכפלה

עידכון בטא

זה כן הכפלה
הכפלה נחשב גם x 1.5 ויש לך את זה. תשתדלי להירגע. קחי את התמיכה (אולי גם אנדומטרין ודומיו דרך הנרתיק). בבטא 1,000 רואים שק אולי תקדימי את ה- US. אני חושבת שיהיה בסדר. מוכרח להיות!

העין ה 3

New member
ושוב אני נעזרת במחשבון

עידכון בטא

ושוב אני נעזרת במחשבון
יש לך הכפלה תוך 66.5 שעות, וכאמור עד 72 שעות זה תקין. ממליצה להקפיד על הגסטון, ללטף את הבטן ולדבר אל העובר - אני לא צוחקת, אני אישית מאוד מאמינה בזה. ממשיכים להחזיק אצבעות!

MIF2002

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif, את בהריון !!!

עידכון בטא

קודם כל
, את בהריון !!!
שני אני רוצה לספר לך, שבדיוק בגלל מחול השדים שנוצר בעקבות חישובי ההכפלות, אצלנו במרפאה הפסיקו לשלוח לבטא שנייה, ועושים רק בטא שבועיים אחרי החזרה כדי לבדוק אם יש או אין הריון, ולאחר מכן מזמנים לאולטראסאונד במועד המשוער שהבטא תהיה מעל 1000, כי אז כבר אמורים לראות שק הריון. גם לי בהריון עם גיא היו צרות צרורות בלי הכפלות (עלייה מ-700 ל-1000 ביומיים) וזה ממש לא אומר כלום. נכון לעכשיו את מאוד מאוד מאוד בהריון, וזה מה שחשוב ! הערכים שאת מקבלת נראים לי ממש סבירים, ובאמת לדעתי לא שווה להתקשקש יותר עם הבטא אלא פשוט לגשת לאולטראסאונד במועד שאמרו לך. ובינתיים תשמרי על עצמך ועל העוברונצ'יק שצומח בתוכך!!! מזל טוב, כבר אמרתי????

מצב
הנושא נעול.
למעלה