ממש אי שיוויון

marinaghost

New member
ממש אי שיוויון

שלום, לכולם, הייתי חייבת לציין שהיום היה מבחן זוועה.. ובטוח שהיה אי שיוויון בין הכיתות.. פשוט סיוט בלתי נגמר.. או יותר נכון, נגמר מהר מידי.. לא היה זמן, שאלות לא ברורות ובקיצור: לא הוגן.. בהצלחה במועד ב!

gilat85

New member
מרינה...היה שוויון בין הכיתות

אני באופן אישי נשארתי איזה 10 דקות אחרי שנגמר וסירבתי למסור את הבחינה, זה לא שנתנו לנו את זה, פשוט קבעתי עובדה עד שהוא איים עלי ועל עוד כמה בנות שנשראו שהוא יפסול לנו את הבחינה. תכלס' אולי זה היה עדיף...כבר אי אפשר לדעת... קורס חרא, שאף אחד לא יתקרב אליו בכלל (!) וגם המבחן חרא. ועל המרצה- מפאת כבודי אני אסתום את הפה ולא אמשיך... אי שוויון מוחלט בין הרמה של המבחנים שהוא נתן לדוגמא לבין המבחן המגעיל שהוא נתן לנו. אני בעד פקטור עצבני של 50 נקודות לכל מי שהעז להגיע לבחינה. ממש שבת שלום.

abalaba2

New member
היה מבחן פתיר

אפילו פתיר מאוד, היה פשוט חסר זמן לפתור אותו.

gilat85

New member
הוא לא היה פתיר מאוד, אולי פתיר.

במגבלת הזמן של המבחן הוא לא היה פתיר בכלל אז למי אכפת אם הוא היה פתיר או לא.

Moshe972

New member
המבחן היה כמו צירוף של שלושה מבחנים שהוא פרסם

היה צריך לפחות 3 שעות.....

gilat85

New member
אם זה היה נכון

הייתי פותרת אותם בצ'יק בלי להשתחצן. הבעיה שזה לא היה בדיוק צירוף, כי הוא גם סיבך את הניסוחים ושם מילים מתקילות שלא שמים לב אליהם. באסה.

Moshe972

New member
נכון אבל אפילו לפעולות חישוב לא היה זמן...

והניסוח המוזר ...

ynet2

New member
תגיד אבי

אתה באמת רציני..אתה באמת הולך על הקטע שוואלה היה מבחן פתיר אז סבבה מה קשורררר לא הגיוני בעליל כל מה שהמרצה הזה עשה ---וכמובן שהכל קשור לזמן==אבל מה : 1.לפרסם מבחנים עם מעט משתנים ושאכן באמת ניתן לפתור בשעתיים ופה היו חמישה משתנים == המון זמן לחישובים. 2. במבחנים שפירסם הייתה בחירה 3 מתוך 4 ומה קרה פתאום 4 מתוך 5 ..פשש מה הוסיפו זמן ..לאא..כמובן שלא 3.ממש בחירה נתן לנו ...ממש איזה מדד מגניב שממש "לימד" אותנו ....מעניין מי בחר את השאלה הזאת אולי קמצוץ של קמצוץ ..אז איפה באמת הבחירה??? 4.ממתי כל שאלה זה 17 סעיפים..חפירות.. אבי..אני חושב שכולנו לא צריכים לוותר..לכל אחד שתראה את המבחנים שפורסמו ואת המבחן הזה..כל אחד..יגיד שהאחרון הרבה יותר מפוצץ מכשיל וארוך כאילו מה הוא עשה ..אמר וואלה..איך נעשה מבחן קשה לילדים--- ניתן להם מבחן שאמורים לפתור ב4 שעות ..בשעתיים נניח ווואלה עכשיו נראה מי באמת "יודע" את החומר אני לא רוצה לדבר על איך שהוא מעביר חומר..איך שהוא מרצה..איך הקורס התנהל.. קיביניי עם האונ' הזאתי... לא אשלח את הילדים שלי בטוח :) שבת שלום וקחו הכל בקלות .. ^_^

moxer

New member
תכתבו מייל למרצה שהמבחן לא היה פתיר במגבלת הז

הזמן אם כולנו נכתוב אולי זה יעזור!!!

abalaba2

New member
דיברנו איתו אחרי המבחן ואמרנו לו

הוא אמר שאם הוא באמת יראה שהציון הכי גבוה הוא 70 (לדוגמא) אז הוא יפקטר. זה באמת לא הגיוני מה שהלך שם מבחינת הזמנים, וגם שאלה 5 היה בה מעין שאלה בהבנת הנקרא.

gilat85

New member
כל מילה בסלע

האמת שאני מאותו "קמצוץ" שבחר את השאלה הזאת עם האפסילון והמספר הטהור, וזה היה מחוסר זמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי היה צריך לענות עליה לפי הגיון ולא היה לי זמן לבחור שאלה חישובית. לא יודעת אם צדקתי או לא, אבל מה שבטוח שאם היה לי זמן הייתי פותרת בהצלחה שאלה אלטרנטיבית כי אני ידעתי איך לפתור. וחוץ מזה שהוא באמת לא לימד את זה טוב!! וגם ב-WEB הדיבילי הזה אין בכלל משהו שכיוון או הצביע על תשובה לזה או בשלחמן או בסיכומים. וגם אי אפשר היה לתקן טעויות או לחזור לשאלות שסימנת.חוצפה. אני ממש התלבטתי ביני לבין עצמי מה עדיף- לעשות 4 שאלות חפיף או 2-3 בצורה יסודית וטובה. אבל אפילו לא היה לי זמן (!) להכריע לעצמי את ההתלבטות הזאת... באמת חפירות, שילך ללמד ארכיאולוגיה או משהו כזה. וזה ממש לא לעניין להתחיל לדבר על מבחן פתיר או לא. הבנאדם דפק אותנו. חזק.

abalaba2

New member
אז תכ'לס מה שאתה אומר

זה שלא היה זמן לפתור אותו- ז"א מה שאני אמרתי... אז על מה אתה מתווכח איתי?

ynet2

New member
בסדרר

אבל אתה כאילו משלים עם הזוועה שקיבלנו היום אומר וואלה זה בגדול במסגרת החומר זה חוקי .. וואלה זה מה יש וזה פשוט לא ככה

abalaba2

New member
אני התלוננתי ממש כמו כולם

רק בדרכי שלי ואז אתה באת עם העצבים שלך ובלי התחשבות על מישהו שישן אולי 3 שעות בלילה כדי לעשות מראי מקומות לשלחמן ולדניאלה אתה התלוננת על התלונות שלי שהם גם התלונות שלך. איפה השמאלנים יפי הנפש? גם לאלו שמתלוננים וזה לא ברור שהם עושים את זה יש זכויות!!!11 שבת שלום.

Moshe972

New member
המבחן היה ארוךךךךך וק ש ה - ללא קשר לכלום

בהחלט ניתן לראות שסילבר רצה שנקבל השנה ציון נמוך במיוחד כדי ששנה הבאה לא יירשמו הרבה אנשים לקורס שלו - כמו שהבטיח בתחילת השנה למי שזוכר. אני באופן אישי כבר נואשתי מהמחלקה היבשה הזאת וכתיבת מכתבים. אמרתי לו באופן אישי שהמבחן היה קשה אחרי המבחן. הוא אמר לי שהוא בודק את המבחנים עוד היום יום שישי. צפו לציון בתחילת השבוע. יש לי הרגשה שבסקירת מחקרים הציון שלי יהיה גבוה יותר ! מי היה מאמין....

trapatoni

New member
אני אומר עזבו שטויות

שכל אחד יירד למאפיה שמתחת לבית שלו, שיקנה את הבאגט הכי יבש שבמאפייה, ומה לעשות עם זה אני כבר אתן רעיונות בהמשך, מקווה להיענות גבוהה מצדכם, שבת שלום וויוה לה פראנס!

abalaba2

New member
לפי השם שלך אתה איטלקי

אולי בגלל זה ז'ק סילבר הצרפתי חשב להתנקם בשם עמו על המונדיאל. הכל בגללך! נראה לי שמה שהוא מתכוון לעשות עם הבאגט זה לשים שם עט בקצה ולסמן לנו אפסים.

למעלה