ממשק מסך ב ++C

ofir73

New member
ממשק מסך ב ++C

האם יש בידי מישהו או שהוא מכיר את הדרך להשיג מחלקה שמשמשת כממשק מסך ומאפשרת את פעולות כמו ניקוי המסך הדפסת טקסט בפורמט מסויים וכו´... תודה

harisson

New member
CDC

שכחת כמה פרטים... לחלונות? אם כן, בMFC? אם זה בחלונות- יש מחלקה שנקראת CDC, מחלקת הDevice Context, זוהי מחלקת ההקשר למסך. בעזרתה אפשר לעשות כל מה שאתה רוצה לחלון ספציפי. בהצלחה!

ofir73

New member
עוד מידע

איך אני כולל את המחלקה הזו בתכנית, והאם היא מתאימה לישום רגיל, כלומר כזה שרץ בחלון כמו של MS-DOS .

ihovav

New member
אז ככה :

CDC הינו אובייקט של MFC וישנו גם ב WIN API כ DEVICE-CONTEXT הוא קיים רק לווינדוז ולא למערכות הפעלה אחרות הוא מאפשר גישה ושימוש במשאבים כגון : ציור למסך הדפסה למדפסת טעינת והצגת תמונה וכ"ו וכ"ו... לגבי MS-DOS - אין אפשרות להשתמש בו - אבל ישנם כלים אחרים בשביל זה תנסה לחפש באתרי תכנות שונים - בדפים הקודמים (לדוגמא בעמוד 2 של הפורום) יש קישורים לאתרים ללימוד C של אוניברסיטאות ובכלל - שווה להסתכל שם כמו"כ בעמוד 2 השארתי תגובה שמצורף אליה קובץ DOC לשאלה על הדפסה בווידוז הקוד שמופיע שם מתאים ל MS-DOS תסתכל אם זה עוזר לך בכל מקרה - אנחנו בפורום נשמח לעזור תמיד בכל שאלה

ofir73

New member
הרבה תודה

הרבה תודה על העזרה אבל בכל זאת זה לא הולך, משום מה גם אחרי שאני כולל את CONIO.H המהדר עדיין לא מזהה את הפקודות CLRSCR או GOTOXY איפה אני טועה?

למעלה