ממשק בעברית ל-XP?

maayan_y

New member
ממשק בעברית ל-XP?

יש ברשותי גרסת חלונות XP PRO עם תפריט באנגלית. קראתי איפה-שהוא כי ניתן להוריד מהרשת אפשרות של תפריט בעברית. מישהוא מכיר? יודע? ביצע? תודה.

איציק_3

New member
בעזרת התוכנה מורפיוס

עם התוכנה מורפיוס את יכולה להוריד חבילת שפות הכוללת גם את השפה העברית. כנסי למורפיוס וחפשי שם windows xp Multilanguage Pack משהו כמו 110 מגה בהצלחה.

esti_prikit

New member
KAZAA זה לא אתר, זו תוכנה לשיתוף

תוריד את התוכנה מאתר WWW.KAZAA.COM ותתקין אותה תכנס אחרי ההתקנה לאופצית חיפוש תוכנה ותחפש את החבילה שאמרו לך

maayan_y

New member
???

תוכלי לפרט קצת על התוכנה? הורדתי אותה, ובצעתי חיפוש ל- ,windows xp Multilanguage Pack ומצאתי את מבוקשי. רציתי לדעת אם התוכנה ידוע כבעיתית מבחינת וירוסים, האם ניתן להמשיך הורדה גם לאחר התנתקות? ועיניין החוקיות... תודה!

שרית דן

New member
זה בפירוש לא חוקי

מה שמורידים אם קזה או מורפיאוס ודומיהם זה לא חוקי. לגבי וירוסים- אם אין לך אנטי וירוס עדכני פעיל זה סיכון, כי כל הדברים הפירטיים שמורידים לפעמים מכילים וירוסים אם יש לך אנטי וירוס עדכני פעיל הסיכון נמוך קזב עובד כמו גטריט, זא גם אם אתה מתנתק הוא ממשיך אחכ מאותה נקודה שהפסקת, למעט מקרה של הפסקת חשמל (אז הוא לא מספיק לשמור את חלק ההורדה)

zebra

New member
קאזה חוקית למהדרין

את זה קבעו כבר בתי המשפט בארה"ב ואם היה ספק KITT היה מוחק ממזמן את כל האשכול הזה (ראו מכתב פתיחה)

kitt

New member
תוכנת הkazaa עצמה חוקית, מה שעושים

איתה הוא מה שקובע את שאר החוקיות, אם את/ה מעביר לחבר משהו שאתה יצרת - חוקי. אם משתמשים בתוכנה להורדת תוכנות לא חוקיות - לא חוקי אני משאיר את האשגול עד השניה שאני אראה כאן הפניה למשהו לא חוקי ואז כל האשכול עף.

את מוכנה להסביר יותר באריכות

על הקזה הזאת שכולם מורידים אותה? אפילו אני הורדתי, אבל לא הבנתי בשביל מה היא טובה. תודה מראש.

amirmar150

New member
קאזה ושאר ירקות...

קאזה זה תכנה מעולה לשיתוף קבצים, גן עדן לפיראטים, בתוכנה מוצאים הכל משירים דרך סרטים מלאים ועד מערכות הפעלה ווירוסים, נחמד, לא חוקי סיכום: שווה הורדה

למעלה