ממשלת ישראל ה-ש-ת-ג-ע-ה!!!

מאיו

New member
ממשלת ישראל ה-ש-ת-ג-ע-ה!!!

"רקטת קסאם ששוגרה אלינו, נפלה על ראשו של פלסטיני שמועבר לקבלת טיפול רפואי בישראל" רק לי זה נשמע הזוי? מילא הסיוע ההומניטרי שאנחנו מעבירים במשאיות, מה הצעד הבא? העברת ראשי חמאס פצועים ששרדו נסיונות חיסול???

מה הבעיה בכך? העזתים אינם בני אדם?

הילדות שנהרגו ברצועה מירי קסאמים אשמות במשהו? מעבר לכך, יש ערך רב בהעברת אנשי חמאס פצועים אלינו. ערך מודיעיני, וגם ערך כופר.

מאיו

New member
לא אמרתי שלא- חס וחלילה

ולכן טוב שממשיכים לסייע בדמות משאיות מזון וציוד רפואי. א-ב-ל... החמאס לא לוקח אחריות על מעשיו, אין שום סיבה אנחנו ניקח

אזרח פלסטיני שנפגע מקסאם וטופל בישראל:

"החמאס פגעה בי ולא לקחה אחריות, ואילו הישראלים הצילו את חיי. לא אתמוך בטרור ובחמאס כי הם פוגעים בי. כן אתמוך בשלום עם הישראלים כי אם הם מצילים חיי פלסטינים, ועוד כאלה שנפגעו מקסאם שהיה אמור לפגוע באזרחיהם, סימן שאפשר לסמוך עליהם כי הם כן רואים בנו בני אדם. לפחות יותר מאשר על החמאס." תוצאה מס' אחת, אם כי לא תבוא במהרה: החמאס מאבדת את תמיכת העזתיים. תוצאה מס' שתיים לנבוע מתוצאה מס' אחת במהרה: פיניטו לחמאס.

אני לא מבינה את הטיעון

למה שלא נטפל באוכלוסיה אזרחית בעזה שנפגעת מהחמאס?

לדעתי, עלינו להבין

שחברי הפורום עקב היותם מופגזים מעזה בימים האלו קשה להם להיות אובייקטיביים בנוגע לסוגייה הזאת. אני אישית מסכימה איתך ב-100% כאן, אבל בואי נתחשב במצבם ולא נתנצח איתם על דברים כאלה בעת צרתם. אחרי שיסתיימו ההפגזות נוכל להיכנס לדיון כזה... הרי שהדיון כאן לא ישנה את העובדה שהאזרח הועבר לטיפול בישראל וכך יועברו ( אני מקווה) נפגעים מהפעילות הנוכחית.
יהיה זכרם של כל ההרוגים החפים מפשע בשני הצדדים ברוך
.

מה גורם לך לחשוב שחיים של תושב עזה

שווים פחות מהחיים שלך? יש סיבה שניקח אחריות, והסיבה היא שמדינה ששואפת להיות מדינה מתוקנת צריכה להעריך חיי אדם, בלי שום קשר אם החיים האל שייכים לדניאל או לאחמד. אני מקווה שאתה מבין את ההיגיון, ואם לא, רק תגיד.

שי ז.

New member
בהחלט שפויה

אם נרצה ואם לא אנחנו השליטים שם. כל עוד אנחנו שולטים בכל הכניסות והיציאות אנו מחוייבים לדאוג לאוכלוסייה האזרחית. הייתי מרגיש מאוד רע אם היינו נוהגים אחרת.

geva

New member
אז אם אנחנו "אחראים" ו"שולטים" שם

בשביל מה יצאנו משם? אם לא בשביל להוריד את האחריות אליהם מאיתנו?

geva

New member
איזה שטויות!

אם הם מסוגלים "להבריח" נשק,מידע ואנשים דרך גבול מצרים הם יכולים להבריח גם תרופות ואוכל. הכל שאלה מה אחמד מחליט לשים בסל שלו. חנ"ם או אופטלגין כל המסכנות המדומה הזו היא מבחירה ואך ורק כדי לשרת את האינרס התקשורתי של- אנחנו המסכנים ואין לנו כלום. הכל מבחירה שלהם! שוב... עם טיפש שהולך אחרי מנהיגים שרק מזיקים לו. ממש תסמונת האישה המוכה

geva

New member
כן מזון למרגמות ותרופות למקלעים

אתה עובד על עצמך! איך בדיוק הגיע כל המידע/תחמושת לרצועה? נפל מהשמים?

amazone

New member
שולים שם?

יש להם את הגבול עם מצרים והם עושים שם מה שהם רוצים. זכותנו כריבון במדינת ישראל להגן על גבולות המדינה וזה כולל עם גבלותנו לעזה ולוודא שנשק לא נכנס לשם

כי הם חארות ולא מעניין אותם לטפל בו

אנחנו משתדלים להיות קצת יותר אנושיים מהם. זה רע?

למעלה