ממשלת ימין

הפרבולה1

Well-known member
מעניין, עד 2022 הכרנו רק מושג "ממשלת ישראל"
מאז ועד היום זו "ממשלת ימין".
להדגיש, אנחנו לא סופרים חצי מהעם.
יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 ( תיקון עריכה: 44 ) באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )

ויש להניח שאם הבחירות התקימו היום אז הימין יתחזק עוד יותר שהרי לא הגיוני שאחרי ה 7.10 יתחזקו מפלגות שמאל שתומכות ב "שטחים תמורת" .

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )

ויש להניח שאם הבחירות התקימו היום אז הימין יתחזק עוד יותר שהרי לא הגיוני שאחרי ה 7.10 יתחזקו מפלגות שמאל שתומכות ב "שטחים תמורת" .
66+34 = 100

צביקה5311

Well-known member
צודק , טעות שלי האופוזיציה זה 44 .
זה נכון לבחירות שהיו ב 2022. העם כבר לא אותו הדבר.
בן גביר נישא על גלי "משילות". איפה אנחנו ואיפה משילות.
אומרים שהמשטרה אינה פוליטית.
נערי הגבעות תוקפים את כוחות צה"ל (על ערבים אני כבר לא מדבר), המשטרה מגיעה על תקן משקיף.
מרדכי דוד שחוסם את רכבו של השופט בדימוס אהרון ברק, עושה שם שואו במשך חצי שעה, למשטרה יש "סדר עדיפויות". נהפוכהו, אדון מרדכי דוד, הפוליטיקאים מהימין עומדים בתור לעשות איתו סלפי. גיבור לאומי.

הפרבולה1

Well-known member
זה נכון לבחירות שהיו ב 2022. העם כבר לא אותו הדבר.
בן גביר נישא על גלי "משילות". איפה אנחנו ואיפה משילות.
אומרים שהמשטרה אינה פוליטית.
נערי הגבעות תוקפים את כוחות צה"ל (על ערבים אני כבר לא מדבר), המשטרה מגיעה על תקן משקיף.
מרדכי דוד שחוסם את רכבו של השופט בדימוס אהרון ברק, עושה שם שואו במשך חצי שעה, למשטרה יש "סדר עדיפויות". נהפוכהו, אדון מרדכי דוד, הפוליטיקאים מהימין עומדים בתור לעשות איתו סלפי. גיבור לאומי.

נכון, העם כבר לא אותו דבר, העם אחרי ה 7.10 הוא יותר ימני , שזה אומר יותר תמיכה בבן גביר , יותר תמיכה בנערי הגבעות , תמיכה במורדכי דויד.
אם "משילות" בעיניך זה להתנכל ל"נערי הגבעות" אנחנו מעדיפים בלי משילות מהסוג הזה.

צביקה5311

Well-known member
נכון אך אתם לא עושים אבחנה.
כל מי שמתנגד לכם הוא המילה המגונה הזאת "שמאל"
נכון, אם בנט שמאלני אז אני אדמו"ר. אם ליברמן שמאלני, כנ"ל. אך אתם הרי נגררים אחרי בן גביר ושות'.
ממשלת הימין הכריזה מלחמת חורמה על כל מי שמתנגד לה. מערכת המשפט, צבא, משטרה ותקשורת.
ממשלה זו מזכירה לי את ימי מפא"י על אף שבזמנים ההם הייתי ממש ילד קטן.
אני זוכר כילד, מי שלא החזיק בפנקס אדום, היה סוג ז'

צביקה5311

Well-known member
יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 ( תיקון עריכה: 44 ) באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )

אין כבר מפלגות (חוץ ממר"צ אולי) שדוגלות בזה.
ברור גם למרכז-שמאל כמוני שפשרה טריטוריאלית, זה לא מה שהם רוצים. אצל הערבים, הקו הקיצוני שולט וחבל. הם רוצים הכל. התפקחנו.
יחד עם זאת. מי ש "מוכר" אשליה שאפשר "לנקות" את המדינה מערבים, מוכר אשליות בדיוק כמו השמאל.
מי שמצפה שערביי ישראל ישירו את התיקווה בלהט
גם, חי בסרט. אין לנו ואין להם ברירה אלא למצוא דרך לחיות בשלום זה לצד זה (לא זה בתוך זה) בשלום.
אני חי בנוף הגליל, עוד עיר מעורבת, אני חי בשכונה שהפכה עם הזמן למעורבת.
אני רחוק מלהיות מאושר מזה אך זה מה יש.
יש לי המון מחלוקות על זה עם ידידי הערבים.
הרי לא יעלה על הדעת שאקנה בית לגור בו בכפר כנא הסמוך. הם יהפכו את חיי לגהנום. אז למה הם אצלינו כן? ברור שלזה אין להם תשובה, בעצם יש, הם לא יגידו אותה בקול רם. הם בדיוק כמו החרדים שלנו.
משתלטים על שטח וגורמים למי שהיה לפניהם פשוט ללכת, כי לחיות איתם כשהם שולטים, זה בלתי אפשרי

Harrington

Well-known member
מנהל
מעניין, עד 2022 הכרנו רק מושג "ממשלת ישראל"
מאז ועד היום זו "ממשלת ימין".
להדגיש, אנחנו לא סופרים חצי מהעם.
לגמרי נכון ומדויק, לכל בעלי הזכרון הקצר, הדמגוגים או השקרנים במפורש (בין אם במתכוון מתוך מגמתיות וקידום אג'נדה ובין אם עקב בעיות זכרון). כאילו שב1992 למניינם לא קמה בישראל 'ממשלת שמאל' לחלוטין :cool:. וזאת סתם דוגמה אחת. בטוחני שגולשות/ים שיחפרו קצת בתאים האפורים שבאחורי מוחם יוכלו להיזכר בדוגמאות נוספות.

בכל מקרה, אין כמובן שום פסול או בעיה עם הנ"ל, משום סוג שהוא. איש ימין מעונין, מן הסתם, שתיבחר ממשלת ימין ואיש שמאל אפס, מעונין, מן הסתם, שתיבחר ממשלת שמאל (אם כי יש לו את החלופה שבכל מקרה תעבוד לפי שעה, בדמות הדיפ-סטייט* שפועל מטעמו בדרך כלל). אז כמובן, כרגיל וכצפוי, שאיש הרל"ב ימצא בזה פסול, לפתע פתאום כאשר ב"ממשלת ימין" עסקינן :). אבל תכל'ס זה לא באמת רציני כמובן.

אגב, הטענה מעניינת, שכן למעשה נכתב כאן שממשלות נתניהו הקודמות, שכזכור פעמים רבות צורפה אליהן מפלגת שמאל או כזאת שמקדמת 'ערכים' שמאליים כביכול, לא היו ראויות להגדרה "ממשלת ימין" :cool:. לא מעט אנשי ימין יסכימו עם הגדרות אלו כנראה.

* ככינויו המקורי. כיום כינוי זה פחות מתאים, שכן בעלי התפקידים המשמעותיים בו פועלים זה מכבר מעל גלי האתר ולא בשום "דיפ" נסתר כנהוג ומקובל ברחבי העולם.

דורי 1981

Well-known member

ממשלת ימין​

אין להם שום אידיאולוגיה, רק סגידה למנהיג העליון. צריך לשים להם סטיקרים על המכונית, "גם אני בכת", עם צילום של נתניהו לצד השליח שלו שחוסם רכבים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין להם שום אידיאולוגיה, רק סגידה למנהיג העליון. צריך לשים להם סטיקרים על המכונית, "גם אני בכת", עם צילום של נתניהו לצד השליח שלו שחוסם רכבים.
אינשאללה השמאל ימשיך לדבוק באמונה הזאת (בין אם הוא סתם מנפיץ לצרכי הצגה ובין אם הוא באמת מאמין בשטויות האלה) גם בבחירות הקרובות. זה די מבטיח נצחון חוזר של המחנה הלאומי :cool:.

למעלה