יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 ( תיקון עריכה: 44 ) באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )מעניין, עד 2022 הכרנו רק מושג "ממשלת ישראל"
מאז ועד היום זו "ממשלת ימין".
להדגיש, אנחנו לא סופרים חצי מהעם.
66+34 = 100יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )
ויש להניח שאם הבחירות התקימו היום אז הימין יתחזק עוד יותר שהרי לא הגיוני שאחרי ה 7.10 יתחזקו מפלגות שמאל שתומכות ב "שטחים תמורת" .
צודק , טעות שלי האופוזיציה זה 44 .66+34 = 100
זה נכון לבחירות שהיו ב 2022. העם כבר לא אותו הדבר.צודק , טעות שלי האופוזיציה זה 44 .
זה נכון לבחירות שהיו ב 2022. העם כבר לא אותו הדבר.
בן גביר נישא על גלי "משילות". איפה אנחנו ואיפה משילות.
אומרים שהמשטרה אינה פוליטית.
נערי הגבעות תוקפים את כוחות צה"ל (על ערבים אני כבר לא מדבר), המשטרה מגיעה על תקן משקיף.
מרדכי דוד שחוסם את רכבו של השופט בדימוס אהרון ברק, עושה שם שואו במשך חצי שעה, למשטרה יש "סדר עדיפויות". נהפוכהו, אדון מרדכי דוד, הפוליטיקאים מהימין עומדים בתור לעשות איתו סלפי. גיבור לאומי.
נכון אך אתם לא עושים אבחנה.66+34 = 100
יש עוד מפלגות כאלה?הרי לא הגיוני שאחרי ה 7.10 יתחזקו מפלגות שמאל שתומכות ב "שטחים תמורת" .
אין כבר מפלגות (חוץ ממר"צ אולי) שדוגלות בזה.יותר מחצי העם הוא ימין, בקואליציה יש 66 חכים לעומת 34 ( תיקון עריכה: 44 ) באופוזיציה. מה גם שחלק מחברי האופוזיציה הם בעלי דעות ימין ( למשל מפלגתו של ליברמן ישראל ביתינו )
ויש להניח שאם הבחירות התקימו היום אז הימין יתחזק עוד יותר שהרי לא הגיוני שאחרי ה 7.10 יתחזקו מפלגות שמאל שתומכות ב "שטחים תמורת" .
לגמרי נכון ומדויק, לכל בעלי הזכרון הקצר, הדמגוגים או השקרנים במפורש (בין אם במתכוון מתוך מגמתיות וקידום אג'נדה ובין אם עקב בעיות זכרון). כאילו שב1992 למניינם לא קמה בישראל 'ממשלת שמאל' לחלוטיןמעניין, עד 2022 הכרנו רק מושג "ממשלת ישראל"
מאז ועד היום זו "ממשלת ימין".
להדגיש, אנחנו לא סופרים חצי מהעם.
אין להם שום אידיאולוגיה, רק סגידה למנהיג העליון. צריך לשים להם סטיקרים על המכונית, "גם אני בכת", עם צילום של נתניהו לצד השליח שלו שחוסם רכבים.ממשלת ימין
אינשאללה השמאל ימשיך לדבוק באמונה הזאת (בין אם הוא סתם מנפיץ לצרכי הצגה ובין אם הוא באמת מאמין בשטויות האלה) גם בבחירות הקרובות. זה די מבטיח נצחון חוזר של המחנה הלאומיאין להם שום אידיאולוגיה, רק סגידה למנהיג העליון. צריך לשים להם סטיקרים על המכונית, "גם אני בכת", עם צילום של נתניהו לצד השליח שלו שחוסם רכבים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.