ממשלת חירום

שרירי86

New member
ממשלת חירום

קדימה + ישראל ביתנו + הליכוד + ש"ס + יהדות התורה זה כניראה מה שיהיה . אני הייתי מעדיף בלי הליכוד . ביבי שקרן וזאת תהיה טעות אנוש להכניס אותו . אגב ראיתם את הסקרים ?? קדימה מתרסקת , ישראל ביתנו מזנקת . בשעה טובה הצדק יוצא לאור . רק צריך את מרזל והכל יהיה מושלם . אגב, יהדות התורה + ש"ס
מושלם :)

ממשלת חירום

קדימה ליכוד ישראל ביתנו איחוד לאומי מפד''ל ש''ס יהדות התורה והגימלאים לפני הסקר של YNET ליברמן עולה וביבי רוה''מ הבא העם יצא מהקומה! מקווה..

שרירי86

New member
מינה צמח ??

מינה צמח היא שמאלנית ידועה , לכן כל סקר שלה לא אמין . כמה צבוע מצידה הסקר הזה, הרי ידוע שהיא כועסת על אולמרט בגלל מלחמת-לבנון (שהימין כ"כ אהב) לכן , היא רוצה לרסק את אולמרט , אבל מי שמכיר אותה יודע מה הסקרים שלה שווים . מעניין שהיא בחיים לא פנתה אליי או לחברים הימניים שלי , אחרי הכל , היא הולכת רק לשמאלנים . רק לשמאלנים .

שרירי86

New member
עוד דבר :

אני יכול עכשיו לעשות סקר בבני-ברק בחברון ולחפש אפילו בצפון תל-אביב (הרי עושים 'כלל האוכלוסייה') ואז להראות לכם איך ש'ס מקבלת 34 מנדטים . בשורה תחתונה - תלוי מי עושה את הסקר .

אני יכול ללכת פה

לשכונה של עולים חדשים תראה איך ליברמן מקבל 99 אחוז מהקולות

S h a y D u

New member
רק עכשיו

היו בחירות, אתם כבר חושבים על הבחירות הבאות? האם יש סיכוי שיקדימו אותם?

לדעתי עוד סוכות בערך

ממשלת אולמרט תיפול והוא יהיה חייב להכניס את הליכוד ואת ליברמן ובבחירות הבאות פרץ יהיה מקום 10 בעבודה ואולמרט לא יהיה

למעלה