ממשלת ברק , לאן פניה???

ms2001

New member
ממשלת ברק , לאן פניה???

הממשלה של ברק , לאן פניה? האם פניה לשלום כולל באזור שיבטיח החזרת כל האדמות שנכבשו בשנת 1967 כולל מזרח ירושלים , ואז נחיה בשקט?? או שפניה למלחמה ורצח -כפי שהיא עושה עכשיו- בקואליצציה עם שרון וזאבי וכל הפושעים שבימין?? אם תחליט ממשלת ברק ללחם בעם הפלסטיני אז היא עושה טעות היסטורית כי מי שהולך ללחם בעם מפורק מנשק ע``י טנקים ומטוסים עושה טעות הסטורית כי כך הפלסטינים ינצחו בסוף ,אבל אם יחזיר ברק מיד את כל האדמות שנכבשו ב1967 כולל ירושלים המזרחית אז הוא כך עושה שלום אמיתי שיבטיח לאזור שקט ויציבות לדורות.

אתה לא רציני

באמת נראה לך שברק יחזיר את ירושלים המזרחית? הלא אם הוא היה רוצה להחזיר לא היינו מגיעים למצב הזה לא ככה?

ואז כל פעם שתרצו משהו תעשו לינץ`?

זה נראה לך הגיוני? תבין שהאמון הלך אין לי יותר אמון בכם היו לי פעם חברים....

רבקה ל

New member
רבותי, 2001 מאיים, טוב, תקבלו הכול

אז אתה בעצם מאיים עלינו, 2001, שאם לא נקבל את התנאים של 1967מינימום, אז מה...? נראה לך, שלא נשתמש במה שאתה כל-כך חושש מפניו...צבא מול אזרחים ``תמימים`` (כפי שאתה מתאר). שכחת שבין שתי האפשרויות הטראגיות שאתה מציע לנו,(או חורבן או חזרה ל-67). קיימת גם אפשרות שלישית, שהיא קצת טראגית עבורכם אבל משחררת סוף-סןף את הקורבן האמיתי.

ms2001

New member
למה את לא אומרת בגלוי??

למה את לא אומרת בגלוי שכוונתך היא הכחדת והשמדת העם הפלסטיני?? מה שלא הצלחתם לעשות בגרמנים ששרפו חלק מכם והרגו אותם בגלל הרבה פשע שעשיתם בגרמניה , אתם רוצים לנקום בנו?? א. אתם לא תצליחו כי אנחנו לא פראיירים כמו שהייתם אתם בגרמניה בשנות הארבעים ב.אני מציע לך לנקום מהגרמנים ולהשמיד אותם הם שהרגו לכם 6 מליון נפש ולא אותנו כי אנחנו מאז 1948 לא הרגנו לכם יותר ממאה חיילים ג. אפילו אם תשמידו אותנו זה לא פתרון לבעיה . ד. תתבישי להשתמש במונחים שהשתמש בהם היטלר לפני שהתחיל להשמיד אותכם

זה נראה שלך יש תסביך

כל מי שאומר משהו אתה מאשים אותו בניסיון לרצוח ערבים אף אחד לא רוצה להשמיד אותך תרגע רק תלכו מפה!! תנו לנו לחיות!!

igul

New member
תזכור גם מה היה הסוף של הטלר

בסופו של דבר הרצחנות והשקרנות הפאתולוגית שלכם תביא אתכם לאותו מקום. אתם כבר חלאת המין האנושי ובסרטים מציגים את הערבים כ``רעים`` וכאויבי האנושות. תרשה לי גם לתקו אותך לגבי ארועי סברה ושתילה. כאן זה לא הטלביזיה הצרפתית שאתה יכול לשקר חופשי. הקיצוני שבשמאלנים לא טוען שצה``ל או אריק שרון השתתפו בטבח. טוענים רק שהיה על אריק שרון לצפות מראש את הטבח. וביננו ערבי שקרן זה נכון. היה על אריק שרון לצפות מראש שערבים ירצחו ערבים. זתומרת אם אתה מאשים מישהו בארועי סברה ושתילה תדע שבאותה נשימה אתה אומר שהיה ברור שערבים ישחטו ערבים. כי מה עוד אתם יודעים לעשות טוב?

ירמיהו

New member
בסוף העולם יבין...

שמדובר כאן במיני היטלר (עראפת) אשר הולך לסחוף את כל האזור למלחמה ואולי אפילו את העולם כולו ולגרום נזק והרס רב, ואז אולי יפתחו להם העיניים... רק שלא יהיה מאוחר מידי...

למעלה