ממשלה עושקת אזרחיה

ממשלה עושקת אזרחיה

כשעלה מחיר חבית הנפט ל 150$ מיהרה הממשלה והקפיצה את מחיר הבנזין לכדי 7 ₪ לליטר. מזה שבועות שמחיר החבית יורד, וכיום הוא מתחת ל 100$ לחבית. כיצד יתכן שמחיר ליטר דלק עדיין בשיא ולא לפחות 1.50₪ פחות ? רק למנהיגי מדינה ששמו להם למטרה לעשוק את תושביה, תשובה לעוולה שכזו.

מרקי , לא מדוייק

הדלק שאנחנו משתמשים בו הוא עדיין ברכישה יקרה הבעיה היא למה מזדרזים לייקר כאשר הדלק שבשימוש הוא מרכישה זולה

בעצמך נתת את התשובה

כשעולה-הממשלה מזדרזת לייקר, למרות שהמלאי עדיין זול. כשיורד, הם כבר בפיגור של חודש, ולא מורידים.

פפו

New member
בפועל יש בורסה עולמית לדלק

בכל יום מתקבל המדד העולמי למחיר הדלק והוא נקרא "פלץ" (ל עם קמץ). יש גם עניין של רכישות סטוקים מראש כלומר שאם בתחזית מחיר הדלק צפוי לעלות,גופים גדולים רוכשים למפרע כמויות גדולות של דלק ומבטיחות את המחיר. אני מניח שגם הממשלה פועלת כך. אם התחזית יצאה שגויה אזי הממשלה, קרי אנחנו אכלנו אותה. תארו לכם אפשרות הזויה שגוף מסויים רוכש כמויות אדירות של דלק ושולח את מופז ליפלוט אאיזה שטות על אירן....... מישהו מתעשר האאאא?

הנסיון שלי לימד אותי לא לייחס לגאונים הללו

חכמה יתירה. הם פשוט לא הורידו את מחיר הדלק, מתוך הייצר לבזוז. יש מושג הנקרא מחירי תחלוף. לא מענין אותי כעת מחיר המלאי שלהם. כשהסולר עלה הם מיהרו להעלות תעריפים, גם אם עלות המלאי שלהם היתה נמוכה יותר.

בלי קשר למחירי הדלק כעת

אני יוצא לחו"ל הערב. נא לשמור על עברית צחה בהעדרי.
נסיעה טובה לי.

../images/Emo13.gifחברים חביבים שלי

מימתי הממשלה דאגה לעם? זה הרי ידוע, החיים הם כמו ברית לקטן חותכים והגדול שותה לחיים, בריאות ואושר לכולם, אמן

למעלה