ממשלה למה...

ממשלה למה...

יכולים לעצור את הטרור לגמרי אך לא רוצים כי זה תנאי להיות בשלטון, דמם של כל הנרצחים על ראשה של ממשלת ישראל כל השנים, הפתרון גירוש!!!!!! לגרש אותם ולא לפחד מהעולם בכלל, הרי כשנרצחנו בשואה למי היה איכפת, העולם עשה משהו גם עכשיו לעולם לא איכפת, אני קורא לממשלת הזדון שתלך הבייתה, והייתה לה' המלוכה, ויתנו למנהיגים דוגמת הר' כהנא להיות מנהיגים או באי כוחו, להיות מנהיגים. שרון יכול למחוק את הטרור אך הוא לא רוצה!!!!! וכך כול קודמיו מהשמאל המטופש והחולני.

אני מסכים איתך רק לגבי דבר אחד:

שרון יכול למחוק את הטרור. אני לא חושב שהוא לא רוצה, אבל הוא פשוט מפחד לעשות צעדים אמיתיים שבאמת יחסלו את הטרור, כי אחרי כל צעד קטן באים השמאלנים ומעוררים את העולם לגנות את ישראל על פעולות חיסול הטרור שלה.

Robert Peterson

New member
אופציית טרנספר לא ניתנת ליישום.

אף צד בסיכסוך הזה לא יעלם כפי שהצד השני היה רוצה שיקרה.להעביר כמה מרצחים לעזה הפך לארוע כלל עולמי ואת " מגורשי רבין" נאלצנו להחזיר שום לשטחים מלבון.לאחר שבמסגרת אסון אוסלו ה" פלסטינים" קיבלו חסינות ולגיטימציה בין לאומית לא ניתן לא לגרש אותם ולא לאלץ אותם לקבל שום הסדר שיכול להיות טוב למדינת ישראל.תנאי לפתרון הבעיה - ביטול הסכמי אוסלו וחלוקה מחדש של האיזור כולו כי על השטח הקיים לא יכולות להתקיים 2 ישויות בנות קיימא.וכל זה בתנאי מוקדם אכרחי שתחוסל תשתית הטרור לחלוטין ! לפרטים : [email protected]

למעלה