ממשלה ימנית צרה?

ממשלה ימנית צרה?

האם תקום ממשלה ימנית צרה? לדעתי זה סתם תרגיל כדי שיהיה לעבודה תירוץ להצטרף לממשלת האחדות עם דעל קהל חיובית מצד השמאל, כך היא תצא מוסרית יותר,כזו שהיטתה את כף המאזניים והצילה את המדינה מאבדון.... מה דעתכם? טלטול

ממשלת אחדות ימנית...

עכשיו חשבתי על זה. ממשלה של מילכוד-ביזוי-מפד"ל. קודם כל המדינה תראה איך שוב שרון הורס להם את החיים וביזוי לא יכנסו לכנסת ה-17 כי הם ישבו עם המפד"ל. מה אתם אומרים?

כל כך כל כך לא מסכימה!!!

נעמן,אני מכבדת את קו המחשבה שלך אבל אני מאד מתנגדת לו. אני לא מסוגלת לשאוף למצב בו תוקם ממשלה שלא ממלאת אחר דרישות העם, רק כדי שיבינו שמפלגתי היא הצודקת. נכון,תפקיד האופוזיציה הוא לבקר את הקואליציה וכמובן שבגדול היא גם רוצה להפיל אותה,אבל אל תשכח שכל הנסיונות האלו פוגעים בעם. אני חושבת שצריך לתת לכל מפלגה, במידה והיא נבחרה בצורה דמוקרטית על ידי הרוב, להוכיח את מטרותיה ולנסות להביא את הרפורמה עליה היא מדברת, בין אם אנחנו מסכימים או לא עם דרך המפלגה. האם אתה רוצה שהעם יסבול רק כדי להוכיח את צדקתך וצדקת דרכך? בעיני,יש דרכים אחרות להוכיח את זה. יום יפה,ארחיב מאוחר יותר כי אני חיבת לעוףףף טלטול

eviv

New member
את שוכחת את העובדה הקטנה

שנשכחה כיום נוכח התקפת הליכוד את התשקורת שלאופוזחצחה יש כוח לא מבוטל בידיוק כמו לממשלה חברי כנסת יכולים לפעול למען רפורמות ולא צריכים להיות שרים בשביל זה חברי כנסת יכולים להצביע בידיוק כמו שחברי ממשלה יכולים להצביע יש להם בידיוק אותו קול

למעלה