ממשלה ביזיון

ממשלה ביזיון

ערב טוב לכולם, רציתי לשתף אתכם במשהו שיושב עלי בימים האחרונים, מאז ששמעתי שאולמרט, ראש ממשלתנו המהולל, החליט ללכת לקראת הפלסטינים ולתת להם שבויים, מתנה בשביל החג, והשאלה שלי היא, האם הוא שכח את גלעד שליט? האם ארגון החמאס הנדיב שחרר אותו בשביל ראש השנה? או בשביל חנוכה? לא דיברו על כך שמדינת ישראל לא תנוח עד שגלעד יחזור לביתו? ועוד זה לפני שאני מדבר על אהוד גולדווסר ואלדד רגב, שתקועים להם באיזה מחסן בלבנון, כבר חודשים. איך אפשר ככה לבגוד בחיילים שלנו? באנשים שהבטחנו להם שלא ננטוש אותם מאחור בקרב. אני כבר לא יודע.. פשוט ביזיון לממשלה. אני פשוט לא יכול להחזיק את זה יותר בבטן, פשוט מגעיל אותי כל העניין הזה, במיוחד שכמעט כל מי שפה ישרת את המדינה שלו ב-3 שנים הקרובות ואני אישית רוצה לדעת שאם קורה משהו, המדינה שלי תעמוד מאחורי. ומה אתם אומרים?

JaboGirl

New member
../images/Emo45.gif

בושה למדינת ישראל שמפקירה את החיילים שלה. בושה לעם ישראל שזה הכלומניק עומד בראשה ושיש לה שר ביטחון שלא הייתי נותנת לו לשמור לי על הכלב.

אנה פת 15

New member
אני איתך

אולמרט חושב שבזה שהוא החזיר כמה פלסטינאים אז הטילים ייפלו יותר אז הוא טועה כי זה רק ימשיך ובזה שהוא החזיר להם חזרה הוא מראה שהוא חלש. אולמרט חושב שהמטרה שלו היא לחמם את הכיסא אז הוא צריך בדיקת מציאות הוא זה שאמור ל"הנהיג" אותנו וכרגע בבמשלה שלנו אין מנהיג לאן אנחנו נידרדר?

ככה

1. למען האמת לא התאכזבתי. הרי רק לפני כמה שבועות אהוד אולמרט אמר ש"זה לא משנה אם נחזיר את החיילים עכשיו או עוד כמה שבועות, הרי מבחינתנם הם גם ככה יושבים בשבי, אז הם ישבו בשבי עוד כמה שבועות...". אהוד אולמרט יודע שלילדים שלו אין סיכוי להיות בשבי, כי הם אפילו לא שירתו בצבא, וכנראה מה שאבא מרגיש לבן בצבא אולמרט לא הרגיש. 2. ממשלת שמאלמרט היא ממשלה בלי אג'נדה, בלי ראיית עולם, בלי אמונה ובלי אידיאולוגיה. עד כמה שאריאל שרון עקר אנשים מביתם, גירש באכזריות ועשה זאת בצורה לא דמוקרטית, אני מעריך אותו שהוא לא חימם את הכיסא שלו. הוא הקים מפלגת בובות בשם "קדימה" כי הוא רצה לקבוע את גבולות מדינת ישראל. אולמרט רגיל למשחקי בית"ר ירושלים שלפני כמה שנים והוא יודע איך להעביר זמן. הוא לא מבין ש-90 דקות אולי אפשר להעביר במשחק כדורגל, אבל להעביר 4 שנים בממשלת ישראל זה יותר מדי. אהוד אולמרט צריך להסתכל ולהבין שהוא לא יכול לנהל ממשלה שמתחילה מליברמן ונגמרת ביולי תמיר. ממשלה שצד ימין שלה מדבר על יו"ש , והצד השמאלי שלה מדבר על גבולות הקו הירוק מינוס ממשלה שצד ימין שלה מדבר על תחרות חופשית, וממשלה שצד שמאל שלה מדבר על סוציאליזם מיושן ממשלה שצד ימין שלה מדבר על מדינה יהודית, וצד שמאל שלה הולך לאכול בטיב-טעם. יהיה נכון מצידו להניח את המפתחות ולאפשר או הקמת ממשלה חדשה או ללכת לבחירות חדשות, כי הכנסת הזאת רק מעבירה זמן. 3. לדעתי בחירות קרובות לא יהיו כאן, כי לכנסת הזאת נכנסו כמה חברי כנסת שלא יהיה להם סיכוי להיכנס לפוליטיקה שנית, כמו כמה חכי"ם במפלגת העבודה, מפגלת הגמלאים, הלולינים של קדימה והם לא יפילו את הממשלה. הם דבוקים לכיסאות והם מדביקים את כל העם בחוסר מנהיגות.

למעלה