ממשיכים להתקדם...

אנחנו איתכם...

גם אצלנו המטבח גדול יחסית - 5X4 וגם אצלנו החיים מרוכזים בו (אבל אין פינת משפחה) האמת היא שלפעמים יכול אצלנו לעבור חודש עד שמישהו מגיע לסלון בכלל. אני מאמינה בדרך הזו והלוואי שיכולתי למצוא עוד מטר למטבח מכל כיוון...

גוליגל

New member
נשמע נהדר!

גם הקצב וגם שביעות הרצון שלכם - ממש יופי! כבר החלטתם באיזה חלל של הבית תערכו את מסיבת יום ההולדת שנה של דר? הכל כל כך מתוקתק שתיכף זה נגמר
חוץ מזה - יש לך מושג אם "רוח סתיו" עובדים גם כקבלני גמר? (ובשקט בשקט שואלת אם רק לי הם מזכירים את "עלי שלכת", שזו החברה של שריפת גופות שהיתה פעם?)

איריסג

New member
טפו טפו טפו...

חס וחלילה... (חוץ מזה שעלי שלכת לדעתי עדיין קיימים. בסוג של מחתרת, אבל קיימים. ) ולעניין היומולדת - מכיוון שיש לי ילדת ספטמבר - אז תלוי ביום - אם יהיה נעים - אז בדק ובחצר האחורית. אם יהיה נורא חם - ניכנס הביתה לסלון...

פיטנגו4

New member
הם קיימים, ולא במחתרת

אפילו עלו לכותרות לפני כמה חודשים בנוגע למאבק על שריפת גופה של נערה שהתאבדה. עצוב ונורא. חזרתי מאירופה, אז "עלי שלכת" מזכירים לי את הדבר האמיתי, שיש שם הכי יפה בעולם, בגוונים הכי חזקים של אדום, צהוב, כתום... חצי מהתמונות שצילמתי הן של השלכת המדהימה, ושל היערות שמישהו מלמעלה ריסס אותם בספרי אדום-צהוב. מ-א-מ-ם. לגבי דר - מה, לא ברור? בדק מול הגינה !

איריס - נראה מדהים!

איזה יופי של התקדמות! מזמינה את עצמי לקפה אצלכם ולהכרות של דר עם הבננות הפרטיות שלי (הן באותו שנתון אחרי הכל...)
ובנוגע לעוזרת - הסירי דאגה. עובדת אצלי כבר שנה מישהי מדהימה ואשמח להעביר לך פרטים כשזה יהיה רלוונטי.

איריסג

New member
את יודעת - לא מאיימים על יונה...

וחוץ מזה - למה לחכות עם הקפה לאפריל? אולי נעשה קודם?

Dfengshui

New member
אם זה נראה טוב...

ומרגיש טוב.. אז כנראה שזה טוב!
נראה ממש מוצלח. כל פעם שאת מעלה תמונות, אני מרגישה צביטונת קלה בלב, כי אצלי לא ניתן היה לבנות בשיטה הזו. זה נראה ממש נקי ואיכותי. שגם ההמשך יעבור ככה מהר ופסח כבר יגיע....

alonp7

New member
שלום איריס

שיטת הבניה נראת מעוד מעניינת, אנחנו עדיין בשלב של התכנון וזה מוקדם בכדי לפנות ולקבל הצעות מחיר, תוכלי בבקשה לשתף כמה עולה מטר בניה בשיטה הזאת? אני מבין שמדובר בשיטת עד מפתח כלומר סכום העלות הינו סופי נכון? תודה מראש ובהצלחה בהמשך, אלון.

איריסג

New member
קשה לי להגיד לך מחיר למ"ר

מכיוון שהחוזה שלנו לא כולל עלויות של חומרי הגמר - אנחונ מספקים את כל חומרי הגמר הלבנים (קרמיקות, פרקט, דק, מטבח, כלים שניטרים וכו') וגם חתמנו בנפרד חוזה עם איש ברזל בלגי - ו"רוח סתיו" מבצעים את כל העבודות - זאת אומרת - הם מושכים מ"נגב" את הקרמיקות, הברזים וכו'שאנחנו הזמנו ושילמנו עליהן - ומתקינים אותם בבית. כך שהמחיר למ"ר הוא תלוי רמת הגימור שבחרנו. מעבר לזה - קשה לילהגיד לך מחיר למ"ר - כי ככל שתתקדם בתהליך תגלה שכל קבלן מחשב מטראז' בצורה אחרת. אבל כמו שאמרתי - השוונו את זה בזמנו לכמה קבלנים - באותו פורמט - וההצעה של רוח סתיו היתה מאד אטרקטיבית. (ועוד עצה לפני שאתה יוצא לדרך: אין חיה כזו "סכום עלות סופי"... תמיד תשאיר לך 10 אחוז לפחות לבלת"מים...) .

למעלה