ממשיכים הלאה...

Marks103

New member
ממשיכים הלאה...

סיימתי את שביל ישראל, ועכשיו אני ממשיך למרכז אמריקה. חיפשתי היום לא מעט, ואני לא מוצא אתר שמראה לי איך אני עושה טרקים (של כמה ימים/שבועות) באיזור מקסיקו עד קוסטה ריקה בעצמי, בלי חברה שלוקחת אותי ומכינה לי אוכל וכו'. האם קיימות אופציות כאלו? אם לא, האם יש כאלו זולות יותר ולא טורבו-טורבו יקרות ששמים אותך במלונות והוסטלים כל ערב? האם בכלל אפשר לעשות טיול מבוסס-טרקים, לא יקר (מדי) במרכז אמריקה? אשמח למעט עזרה, חברים. תודה!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
בדיוק מחפשת את ההפך..../images/Emo9.gif

עוד לא שמעתי על זה,"חברה שלוקחת אותי ומכינה לי אוכל וכו'" בדיוק מה נראה לי,ועוד במיוחד באזור מקסיקו.. אפשר פרטים?
תודה

Marks103

New member
סתם דוגמא

פה, הכל במלונות פה, למשל... http://www.footloose.com/tours/fyh.html http://www.adventurecenter.com/Explore/trip/ox&var=14052 אני בראש של שביל שאני יכול ללכת אותו לבד, בזמן שלי, להכין אוכל בעצמי וכו'. יכול להיות שאני טועה וסתם הולך בכיוון שאין סיכוי שאני אצליח למצוא במרכז אמריקה...אולי יש רק טיולים מאורגנים שכאלו? במקומות אחרים במרכז אמריקה? למה נדמה לי שמרכז אמריקה זה לא המקום האידיאלי לטרקים (בהשוואה לבוליביה/פרו/נפאל)...או שאני ממש ממש טועה...? אשמח למעט אכוונה :)

*-*SUNSHINE*-*

New member
יקר ומיותר...

יקר ומיותר לאללה.. אמא שלי הייתה לאחרונה במקסיקו והבנתי ששם אסור ללכת מטר מבלי ליווי,צמוד-צמוד ,בטח שלא בערב.. האם המצב שם חמור מעל המדינות המרכז-דרום אמריקאיות או שככה זה בכולן?

natyh

New member
בודאי

לכל טיול תרמילאי שלי לקחתי אתי עוד מהארץ סבל מלצר נהג טייס פרטי וטבח ...... וככהלא מסתובבתי מעולם לבד במדינות הללו .... פחד אלוהים לבד ..... רק שלא היה לי מספיק כסף לשלם לכולם אז בהתחלה פיטרתי את המלצר ... זאת אומרת ... ויתרנו עליו באמצע הגונגל ... והתחלנו למלצר לעצמנו ... אחר כך ויתרנו על הטייס והתחלתי לטוס באוטובוסים ואז ויתרתי גם על הנהג .... אך מאחר ומלכתחילה הייתי הסבל המלצר הנהג והטייס הסתדרתי לא רע גם לבד .... וחוץ מזה אל תגלו לאף אחד, לטייס לא היה רשיון בתוקף ....

Marks103

New member
בעיקרון היתה לי שאלה די רצינית בהתחלה

אבל אין כ"כ התייחסות. חבל.

natyh

New member
בטרק הואי ואש

בקורדיירה ואי ואש קייחון דה ווילאס אנקאש פירו פגשנו מספר חברים בכפכפים נושאי נשק אוטומטי אנחנו חיילים הסבירו לנו לובשי הכפכפים ולחצו את ידינו. לחצנו את ידיהם בשמחה כדי להפגין את בטחונינו בחייליו המצוינים של הוד נשיאותו אלאן גרסייה פרז ונפרדנו מהם לשלום.... הם ידעו היטיב במי הם תומכים ... ודי לחכימא ברמיזא .... בקומורדו גונזלס הידוע כפרופסור גוזמן מפקד הנתיב הזוהר הידוע לשימצה .... וגם אנחנו ידענו היטיב מי הם , אז לחצנו ידיים והלכנו איש איש לדרכו .... מלחמות יש לנו מספיק משלנו ואין לנו צורך במלחמות של אחרים .... ומי שלא הבין שיפתח בבקשה את ליטומה בהרי האנדים או את העיר והכלבים סיפרו המצוין של ורגאס יוסה ומן הסתם יבין , וגם יחיה את המנטליות הדרום מרכז אמריקאית של 500 השנים האחרונות .... לחבר מרקס אם לא ברורה התשובה אתה בהחלט יכול אפילו רצוי להסתובב לבד רק במקומות מסוימים כמו וולקן פקיה באנטיגוה גוטמלה טפס בעזרת חברה כך תעשה לך ביטוח נגד שודדים שהם מה לעשות גם אלה שעובדים כמדריכים לעת מצוא ... לא הבנת עשה סיבוב קריאה מהירה באורחות ההתנהגות של הבדואים תתפלא זה די דומה שם... רק צריך להבין מי נגד מי קרי ללמוד את השפה , ודרכך סלולה לפניך.

shima

New member
מרכז אמריקה לא אידאלית לטרקים

נכון, יש כמה באזור גווטמלה וקוסטה ריקה. ( בעיר שלה בגוואטה ובקרוקבדו בקוסטה) אבל לעומת המבחר האדיר בדרום אמריקה אין מה להשוות. למרכז אמריקה יש את היתרונות שלה, אבל אם בטרקים חפצת ( ואם תשאל אותי אז בכלל) עדיף לדרום.

למעלה