ממשיכים את המסורת

SABI123

New member
ממשיכים את המסורת

כמו בכל שנה גם השנה למרות ששי כבר לא איתנו כבר חמישה חודשים ן7 ימים כן אני סופרת כל שניה שהוא איתנו. אני לוקחת את הילדים לחופשה השנתיית שלנו . ומכוון שלי כבר ניאס מי אילת ובשנה שעברה טסנו לאירופה בילינו שבוע ניפלא בצרפת , ולאחר מיכן שבוע בטורקיה , ובסזוף החופש שבוע בסיני. אז השנה נכון שלא נטוס חודש אבל אני לוקחת את הבנות הגדולות לסוף שבוע ביוון. את התינוק אני משאירה אצל אחותי. אם שיש היה חיי גיל לא היה נישאר בשום פנים ואופן אבל אני מרגישה צורך להיות עם הבנות לבד . לתת להן זמן בלעדי . מקוה שהיה לי כוחות להמישך ומקוה ששי שומר עלי שבוע טוב לכן

שבוע טוב

בילוי נעים עם הבנות מגיע להם זמן איכות עם אמא מאחלת שהבילוי יחד יחזר אתכם ויעזור למלא את המצברים שבבנשמה

מיק41

New member
יופי.. כל הכבוד

חגית, שמחה לראות שאת ממשיכה בחיים. איזה יופי שאת נוסעת עם הבנות לחופש. זה חשוב.

יופי לך ולבנות על היוזמה הברוכה אחרי זמן קצר

של אובדן בעלך. אני גם נסעתי לחופשה בשנה הראשונה של האבל עם הבן שלי לאילת לכמה ימים ופשוט נהינו מכל רגע. הבת לא יכלה להצטרף כי היא בדיוק היתה בזמן הטירונות.... אבל עכשיו אני מתכננת סופסוף משהו לשלושתינו לבד . לא אילת אלא רודוס או קפריסין וזה לא פשוט בשבילי . כל זה נובע מהצורך הפנימי שלי והשינוי שעברתי עם עצמי בשנתיים האלו יש לי פתאום מן רצון להראות לעצמי דברים שאני כן יכולה לעמוד מאחוריהם ולבצע אותם .זה דבר חדש עבורי אבל בתוך תוכי אני יודעת שזה יצא לפועל .זה כמו לסמן
על עוד הישג שאני עושה ועוד צעד להתקדם איתו קדימה.אז שולחת אלייך שאפו ענק וחיבוק ולכי על זה כי זה באמת חשוב לעשות דברים יחד עם הילדים . מקווה להפגש איתכם בצ'אט הערב ביי צביה

תעשי ותצליחי

יש משהו משחרר שטסים מעל הים מפה לשם אמי נהגה לומר לי שהנסיעה על הים פותחת קשרים בגורל ואני גיליתי שהטיסות לחו"ל גורמות לאנשים לראות את עולם שלהם אחרת והחזרה הביתה לרוב יזמו שינוי בכדי להטיב את השגרה שלהם אז מאחלת לך המון בהצלחהנ בנסיעה הקרובה

היי, כל הכבוד

גם אני מאוד רוצה לטוס עם הבנות (אלמנה 4 חודשים) ולשנות אווירה אבל מאוד מפחדת לבד. את נוסעת לחופשה במלון? משהו סגור? אשמח עם תשתפי אולי בכל זאת אקבל את האומץ.

SABI123

New member
היי

שי בעלי היה אומר שאני מאוד אמפולסיבת אז כנראה שהוא צדק ביום שלישי החלטתי שאני עושה אץ זה ניכנסתי לאתרי תירות מצאתי דיל וביום רביעי בלילה עליתי על טיסה לכריתים אני ושתי הבנות נחתנו היום לפנות בוקר . אני שמחה שעשתי את ככה . כי אני מאמינה שאם זה לא היה ספונטני היתי מבטלת. ואפילו ביום שיש נתקפתי רצון עז לקום ולחזור הביתה. להגיד שהוא לא היה חסר אז לא הוא היה מאוד חסר לי ודיברנו עלו המון . כי בשנה שערה שברה טסנו פעם הראשונה כולנו ושי מאוד התרגש ובגלל שהוא נהנה טסנו עוד פעמים . אז תעשי את עם כל הקושי בהצלחה חגית

למעלה