ממשיכה

ממשיכה

שלוש אצבעות בתוכי בסרט משתוללים מוציאה את הדגדגן שלי , אם היה פה מישהו למצוץ אותו מהר עמוק חזק רוצה אותך מפנטזת עליך ארבע אצבעות בכוס שלי , רוצה אותך בתחת

ביגבן

New member
העיקר ש-שיט כתבת נכון ../images/Emo8.gif

ואאלה עלו המבצעים/ות על המפנטזים.... תמהני על היכולת המולאה לכתוב על זה...עם אצבעות רטובות

eranshv

New member
שיגעת אותי לגמרי

אני במשרד קורא את ההודעות שלך ויד אחת כל הזמן בתוך המכנס לא מפסיק לשפשף אותו אני פשוט נהנה להצתמרר בלי לגמור......... עוד ועוד ועוד ועוד.........

eranshv

New member
אני לא מפסיק

אני לא מפסיק להתגרות ממך הזיין שלי כבר אדום מרוב שפשוף כתבי לי עודדדדדדד

eranshv

New member
את עדיין כאן

אני חייב לקבל תגובה ממך אני רוצה לגמור, אך מתאפק עד שתגידי לי שאת ליידי עכשיו אהההההההה

eranshv

New member
מת לגמור

רק תהיי איתי בבקשהההההההה תגידי לי מה את עושה לי עכשיו

ביגבן

New member
הכאבת לי בביצים...

וואלה איזה תיאור הורסני....רוצה לצפות בך מגמרת בהנאה צרופה

שוב פעם

שוב פעם חמה אש , מרגישה את הכוס שלי בוער , , , ממש ככה בוער , אליך את חתולה , אליכם , רוצה להרגיש , , , , מחכה לתגובה

lizard

New member
עוד שנייה אני

עולה באש. רואה אדום מול העיניים,חייב אותך עכשיו. לא יכול להתאפק. חייב להיות בתוכך,לשמוע אותך גונחת,צועקת שורטת לי את הגב,את הצוואר. שנינו צועקים באקסטזה,מלוכדים וגומרים ביחד...

קצת גס../images/Emo67.gif

היתי אומרת קצת עדינות לא תזיק לך............

lizard

New member
יש לך מזל שלא היית איתי כשגמרתי

היה אפשר לשחות בכמות.... חס וחלילה לא להטביע אותך.

חבל שלא הייתי

הייתי בולעת את כל הזרע שלך ,,, מורחת את כל מה שנשאר על גופי,,, מריחה את עצמי ,,, ונשארת לישון איתך

lizard

New member
עוד לא מאוחר ../images/Emo13.gif

כמו שנאמר, אני זמין 24/7 רק קחי כמה ימי חופש,למה אני חם אשששששששששששששששששש כל הפנטזיות הקינקיות ביותר שלך כל התשוקות האפלות ביותר כל היצרים,את כולם אני אגשים לך... אני ולא מלאך,אני ולא שרף אני lizard !

*g99

New member
חברים ואווווו

ככה בלעדי? מה אני לא חלק מההנאה???
טוב נו,אולי מפני שלא ממש היתי בבית...אתם יודעים,כל אחד/ת והחגיגות שלו/ה! אני חושבת שאחרי מה שאני קוראת פה,אני אחגוג!!! וכמה שאני אחגוג!!! מלכת האש,לא פלא שבחרת לך כזה שם!!! אכן מלכה,לפחות בעני... יש מתנגדים??? g99...

למעלה