ממשיכה לעצבן

צילה11

New member
ממשיכה לעצבן

בעלי פגש אתמול את חמותי ( נתק איתה כמעט שנה ) והיא הטיפה לו כרגיל שאני לא בסדר כי אני לא מסכימה שהילדים ילכו אליה ואז בעלי לפתע משנה את דעתו שלא לנסות לנקום דרך הילדים(והחלטנו עד עכשיו שנינו )פשוט יום שישי הכולרה דיברה עם הילדה בטלפון ושאלה אותה למה את לא באה? והבת שלי ענתה לה אמא לא מסכימה לי . למרות, ההתנהגות, הקללות שלה , ההשפלות הבחורה לא נרגעת בטענה שהיא המבוגרת וצריך לעשות לה כבוד למרות שלא ראיתי ממנה שום כבוד תיעצו לי מה לעשות איך אני אקח להם את הילדים השיא ממשיכה בשלה? ואיך אני מנסה לשכנע את בעלי ?

אוסה

New member
אני הייתי שולחת את הילדים

אבל בפעם הראשונה שהייתי שומעת מהם / הבעל שהיא אומרת עליי מילה לא טובה הייתי חותכת את זה. הנכדים הם נכדים שלה בדיוק כמו שהם של המשפחה שלך. את ההורים לא מענישים באמצעות הנכדים - את פוגעת בילדייך יותר נאשר בה.

מסכימה עם אוסה.

שבעלך יקח לשם את הילדים. ואם היא מעיזה להגיד עלייך מילה רעה מול ילשייך. תסכמי עם בעלך שבו במקום הוא לוקח את הילדים וחוזר הביתה- ושיסביר לאימו מול ילדיכם, שהוא לא מסכים שתדבר כך על אמא שלהם ושעד שהיא לא תתנצל ותשנה את התנהגותה הילדים לא ישובו לשם. אותך היא לא חייבת לראות או לכבד. אבל אם היא רוצה לראות את נכדיה- היא צריכה לנצור את לשונה והתנהגותה מולם.

פרצלה

New member
ילדים לא צריכים להיות במקום

בו לא מכבדים את אימם. בו אימם אינה רצויה. לא מבינה את הגישה

למעלה