ממשיכה את שירשור ה-WWF

ּpine appleּ

New member
ממשיכה את שירשור ה-WWF

אממממממ אני בוחרת ב.... peggy sue כי אהבתי את הליריקס.... חביב ביותר... אז..... עוד שניים.... strings VS. fentoozler סתם כי זה שני שירים שאני די אוהבת.... להת´ חג שמייח!
- מה הקשר לעזאזל לפינג´אן???

xero1

New member
שני השירים האלה באמת בין

השירים הטובים של הלהקה, אבל fentoozler יותר נחמד. נו... פינג´ן, להכין את התה.. דה מתחילים להגימר השירים, Waggy vs. iemmings רן (עם האינטרנט בכבלים החדש שלו)

shiepki

New member
Waggy

סתם, יותר נחמד... man overboard vs adam´s song שני שירים שמוקדשים למישהו התשובה נראה לי די ברורה... (שלכם, לא שלי)

stevo32

New member
#@$#@!%#@

כולם בטח חושבים שאני יגיד שadam´s song יותר טוב אבל ביני לבינכם..הוא לא יצא כבר מהתחת?.. i never thought i´ll die alone..... פשוט מאוד משעמם אני הייתי בוחר בman overboard למרות שגם הוא לא ממש משהו אבל אפשר לשמוע אותו כי הוא לא שיר נפוץ של אותה להקה... ועכשיו מכייון שנגמרו כמעט כל השירים של בלינק או שנשארו כמה ואני לא זוכר אותם אז...בואו נלחיף להקה...sum41 makes no difference vs. fat lip

Cheshire182

New member
זה פורום של בלינק!!!!

אני ימשיך את השירשור Unititled vs. Boring לא נשארו שירים טובים???

Cheshire182

New member
Roller Coaster

חבל שלא הוציאו לזה קליפ. דווקא שיר יפה מ- TOYPAJ Carousel מההופעה Dammit vsמההופעה

shiepki

New member
Carousel!!!

לוקח בגדול!!!!!!!!!! זה הביצוע הכי יפה ששמעתי אי פעם לשיר של בלינק! online songs vs don´t leave me
שירים מס´ 2

ּpine appleּ

New member
transvestite!

גם כי blow job זה שיר נואש כזה וגם כי transvestite יותר מצחיק....
למרות ששניהם לא משהו.... emo VS. TV אה ולגבי fentoozler יש שם משפט אחד שאני נורא אוהבת.... פחחחח משהו כזה- and do you think its right for Tom to spend another night writing songs bout all the people he thinks are gaaaaay.... טחחחחח מעפנים...

punktx

New member
המממממ.......|מתושלח|

באמת קשה. אבל אם ניקח בחשבון שבבודהה האיכות מ-ס-ר-י-ח-ה, אני אלך על קרוסל של חוות הרבעה. אולי נלך גם על להקות אחרות בסגנון של בלינק? זה כבר מתחיל לחזור על עצמו.... סהר

למעלה